X

SIMBOLURI si MESAJE SINISTRE pe emblemele de misiune ale SATELITILOR care NE SPIONEAZA / De ce nu ne vorbesc despre democratie si libertate, ci ne ameninta cu LANTURI, cu SERPI si cu VRAJITORI?

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

#4 NRO [Şerpii]

Aceasta este o emblemă misterioasă a NRO.  Programul asociat cu această emblemă este total necunoscut. Tot ce ştim este că reprezintă trei vipere ameninţătoare înfăşurate în jurul pământului şi care ne fac să tremurăm. Inscripţia în latină “Nunquam Ante Numquam Iterum” se traduce „Niciodată până acuma, niciodată din nou”. Ce oare nu s-a întâmplat înainte şi nu se va întâmpla din nou? Poate nu vom şti niciodată.

 

#3 [ De ţi-aş putea spune…]

Ştiţi că o misiune este strict secretă când nici măcar un simbol obscur nu se foloseşte pentru a o reprezenta. Această emblemă a fost creată ca o insignă generică pentru „proiectele negre” conduse de Detaşamentul 4 de Evaluare şi Testare Navală. Fraza în latină „Si Ego Certiorem Faciam … Mihi Tu Delendus Eris” se traduce la prima vedere „Ţi-aş putea spune…dar apoi, ar trebui să te ucid”. Poate este o frază clişeu, dar luând în considerare că aceşti oameni sunt cei ce au creat-o, atunci probabil că ei nu văd emblema bizară. De fapt, ei sunt extrem de serioşi.

Mai mult chiar, este aici un dublu sens. Potrivit lui Paglen, fraza în latină este aşezată într-un mod anume pentru a face referire la textele din greacă şi latină.

„Fraza în latină Si Ego Certiorem Faciam … Mihi Tu Delendus Eris” se traduce la prima vedere printr-un clişeu apropiat „programelor negre”: „Ţi-aş putea spune…dar apoi, ar trebui să te ucid”. Însă aici, fraza este neobişnuită pentru că este scrisă la diateza pasivă:_o traducere adecvată din latină ar fi: „Ţi-aş putea spune, dar apoi ar trebui să te distrug”. Prin folosirea diatezei pasive, fabricantul emblemei face două referiri care nu există în alte sintagme. Prima referire este la zeul grec al Haosului, Eris, despre care Homer a scris în Cea de-a patra carte a Iliadei: „Eris a cărei furie este nestăvilită… este sora şi tovarăşa ucigaşului Aris, ea pare neînsemnată la început, dar apoi creşte şi păşeşte pe pământ cu capul ei zdrobind cerul. Apoi, aruncă amărăciune deopotrivă în cele două tabere pe măsură ce atacă violent şi face durerea oamenilor insuportabilă.”

Fraza la diateza pasivă din latină se regăseşte în cuvintele lui Cato cel Tânăr, un senator Roman din secolul II Î.C., care rătăcea prin Senat repretând cuvintele „Carthago delenda est” – Cartagina trebuie distrusă. În anul 149 Î.C. Cato a reuşit şi Roma a atacat oraşul nord-african, poziţionat în zilele noastre în Tunisia. La trei ani după începerea asediului, armata Romană a cucerit Cartagina, i-a dărâmat zidurile şi i-a făcut pe locuitori, sclavi. După ce Senatul Roman a declarat că nimeni nu va mai locui vreodată în oraşul acela, legenda spune că Roma a aruncat sare pe pământul din jurul oraşului pentru a se asigura că oraşul Cartagina va fi deşert.”

Sursă – Astfel că emblema nu conţine doar o simplă ameninţare, face deasemenea aluzie la „ o furie de sus” de proporţii mitologice, care să transforme oraşul în care locuiţi într-un deşert pentru generaţiile următoare. Asta chiar că este o ameninţare.

 

#2 [Get Your Kicks on 66] – Simte-te bine pe ruta 66

Programul Minotar este realizat pentru misiunile strict secrete ale sateliţilor de spionaţi NRO.

Moloh

 

Minotaurii sunt creaturi cu cap de taur preluate din mitologia greacă şi care sunt întotdeauna furioşi, violenţi, neîndurători. Minotaurii se asemănă cu zeitatea din Orientul Mijlociu, Molech, un zeu cu cap de taur şi corp de om în cinstea căruia se sacrificau copii.

Această emblemă pentru NROL-66, Minotarul Roşu (care parcă izvorăşte direct din iad) ţine în mână un semn rutier, semnul mitic 66. Este greu să nu observi aluzia la diavol (care apare deseori în roşu) şi la numărul 666.

Mai mult chiar, potrivit unor cercetători ai ocultismului, ruta 66 a fost la început realizată pentru a deveni un fel de „pelerinaj ocult”. Faimoasa autostradă americană „Ruta 66” a fost realizată de masoni cu intenţia aparentă de a trimite călători cu maşina într-o procesiune ocultă de genul „călătorie”.

 

Ruta 66 a început la Buckingham Fountain in Chicago lângă sit-ul Universităţii Chicago, acolo unde se găsesc ritualuri iniţiatice ale colecţiei Aztece. Călătoria se termina în Barstow, California, în deşertul Mohave, care este pentru masoni, cimitirul cosmic al Vestului, destinaţia finală a lui Anubis, şacalul celest, altfel cunoscut ca Sirius (a se vedea Giorgio de Santillana and Hertha Von Dechend, Hamlet’s Mill: An Essay on Myth and the Frame of Time, p. 358).

Dacă această versiune a Rutei 66 are iz de pelerinaj medieval şi se apropie de o călătorie cu cămila şi mai puţin de una cu maşina, atunci raţiunea este întemeiată. Ruta 66 s-a bazat pe un drum inventat în 1857 de Lt. Edward Beale şi de caravana U.S. Camel Corps. – Michael A. Hoffman II, Societăţi Secrete şi Războiul Psihologic.

Aşa că, cine se simte într-adevăr bine pe Ruta 66?

 

#1 [Diavolul pe care-l cunoşti]

Emblema pentru NROL-49 înfăţişează o pasărea phoenix care se ridică din flăcări cu steagul SUA în fundal. Cuvintele în latină “Melior Diabolus Quem Scies” s-ar traduce la prima vedere „Diavolul pe care-l cunoşti”, la fel ca în fraza „Mai bine diavolul pe care-l cunoşti decât cel pe care nu-l cunoşti.” Criptic. Potrivit NASA, această frază se referă la întoarcerea folosirii unui vechi sistem după încercarea de a utiliza unul nou, care a eşuat.

 

„Emblema de misiune pentru NROL-49 arată o pasăre phoenix ce se ridică din foc, iar cuvintele “melior diabolus quem scies” se traduc astfel: „mai degrabă diavolul pe care-l şti” şi indică aici întoarcerea la sistemul precedent după eşecul de a înlocui acest sistem cu unul nou”.

–         Sursa

 

Este o alegere destul de ciudată de cuvinte pentru o agenţie guvernamentală, dar în mod sigur, întreaga frază este sinistră, diabolică, la fel ca celelalte embleme ale războiului psihologic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4Pagina următoare

4 comentarii

    1. ar fi prea bine sa nu existe sateliti dar din pacate sunt o multime si cu ei ne vor face de petrecanie; daca exista sateliti meteo , exista si toti ceilalti din pacate

      1. Sunt sigur ca ai auzit de fraza”balon meteorologic” acestia sunt adevaratii “sateliti” astia si dronele militare care acum zboara neincetat gratie panourilor solare. Nu exista sateliti, deoarece nu se poate depasi altitudinea de 300-400 km, nu exista nici un indiciu concludent ca s-a reusit aceasta. Iar ca temei biblic avem la facere descrisa aranjarea creatiei, avem pamatul si cerul, apoi taria care desparte apele de sub tarie de apele de deasupra tariei, care desparte si cerul de pamant, iar luminatorii au fost asezati intru tarie. Iar alte descrieri ale universului mi se par toate rodul culturii SF, fara nici un fundament, afara de desenele animate de la nasa/satan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button