X

Lovitură pentru PUTIN: Turcia nu va recunoaște anexarea CRIMEEI

putin erdogan
Ankara nu va recunoaşte anexarea Crimeei de către Rusia, a promis preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan într-o vizită în Ucraina, relatează The Associated Press.

Turcia va continua să susţină suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, a subliniat Erdogan luni, în cadrul acestei vizite, scrie news.ro.

Rusia şi Ucraina sunt implicate într-un aprig război, după ce Moscova a anexat Peninsula ucraineană Crimeea şi îi susţine pe rebelii separatişti proruşi în Donbas, în estul Ucrainei. Ankara va continua să urmărească situaţia tătarilor în Crimeea, a declarat Erdogan, care a mulţumit Ucrainei că le apără drepturile.

Activişti tătari din Crimeea se plâng de faptul că drepturile acestui grup etnic turcic sunt încălcate după anexarea regiunii ucrainene de la Marea Neagră. Erdogan a făcut aceste declaraţii în contextul în care caută o îmbunătăţire a relaţiilor cu Rusia, cu care cooperează în stabilirea unor zone de ”dezescaladare” în Siria.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. tatarii au incalcat multe „drepturi ale omului” in istorie asa ca mai usurel cu „incalcarile” de acum. si in Crimeea nu e vb de ” anexare” ci de revenire (la fel ca in cazul Basarabiei Romanesti).

 2. Off-topic

  Imi cer iertare pentru interventia pe langa subiect, de vreo cateva ore incerc sa postez niste stiri si nu reusesc. Nu-mi dau seama daca problema e de la mine sau din site. Nu reusesc nici sa accesez sectiunea „contact”.
  E vorba de cateva stiri actuale:

  m.adevarul.ro/news/eveniment/igor-dodon-comunitatea-moldovenilor-romania-1_59ddca6c5ab6550cb805197d/index.html
  http://stiri.tvr.ro/tudose-nu-voi-lua-un-leu-imprumut-de-la-fmi_823327.html
  http://m.doctorulzilei.ro/multitudine-vitamine-ce-afectiuni-este-indicat-dovleacul-placintar/

  Si o stire mai veche:

  http://m.capital.ro/de-ce-nu-avem-semnal-la-telefonul-mobil-pe-tot-teritoriul-tarii.html

  De unde vedem cine forteaza de fapt accentuarea poluarii eletromagnetice si de ce nu prea mai gasim zone libere de semnal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!