X

Atitudine de patriot: Dan Tanasă reacționează la decizia CJUE de a accepta inițiativa extremiștilor unguri pentru autonomia falsului ținut secuiesc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A apărut și prima poziție a unui politician român cu privire la România pierde procesul intentat Comisiei Europene. Ungaria forțează autonomia falsului ținut secuiesc. Deputatul AUR, Dan Tanasă, avertizează că această inițiativă iredentistă atentează direct la securitatea națională a României:

Ne opunem ferm oricăror inițiative susținute care ar putea să erodeze caracterul de stat național unitar român.

Ne vom bate pentru Constituția României și pentru suveranitatea României la București, în Parlamentul European, la Bruxelles și oriunde va fi nevoie!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button