X

VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?

de null
Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Marsul anti vaccinare obligatorie din Polonia confirma inca o data ca isteria cu “epidemia” de rujeola din mass-media romaneasca nu e decat o perdea de fum. Teribila realitate e ca exista o agenda ce trebuie aplicata intregii omeniri si asta cat mai repede.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Epidemia” actuala din Romania nu este mai epidemie decat cea din anii trecuti, cand acoperirea vaccinala era de … 94%:

STATISTICI OFICIALE (ascunse de guvernanti si mass-media): La precedenta EPIDEMIE DE RUJEOLA au fost aproape 13 400 DE CAZURI la o ACOPERIRE VACCINALA de aproximativ 94% / La ACTUALA EPIDEMIE sunt aproape 8 500 DE CAZURI. De ce atunci se tacea iar acum e isterie?

Doar ca acum guvernantii si mass-media isterizeaza masele pentru a le determina sa accepte vaccinarea obligatorie.

Dar vaccinarea asta obligatorie nu include doar rujeola. Exista in Constitutie vreun articol care sa stipuleze in mod expres numarul maxim de vaccinuri ce pot fi incluse in lista obligatorie? Evident ca nu. Deci in mod cert numarul va fi oricat de mare. Si va include inclusiv unulr dintre cele mai distructive vaccinuri, anume, Gardasil:

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

Si cu toate ca romanii s-au opus vehement in trecut injectarii copilelor lor cu aceasta napasta, pana intr-atat incat sistemul a trebuit sa renunte, de acum incolo dictatura medicala isi va vedea in sfarsit visul cu ochii: prin lege, parintii nu vor mai avea dreptul nici sa piuie, altfel vor fi decazuti din drepturile parintesti:

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii

Grea decizie pentru orice tata si mama. Ori ajunge fata lor leguma, dar cel putin e in curtea lor, ori ajung ei la puscarie iar fata ajunge tot leguma dar in stabilimentele Protectiei Copilului

Si nu va fi doar Gardasilul. Oricand e loc si de o isterie a gripei porcine, de exemplu. Ocazie cu care vor injecta fortat si adultii cu un alt vaccin, poate chiar cu mult mai distructiv decat cel “impotriva HPV”:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

Ce e de facut?

Razboiul e greu, iar sistemul deja nu mai are scrupule. Sunt extrem de multi medici si specialisti anti vaccin si anti Big Pharma ucisi sau care s-au “sinucis” in ultima vreme. Am scris si noi despre cativa:

AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”

AU SPANZURAT-O pe ANN BOROCH, activ medic ANTI VACCIN …

Încă un MEDIC holistic ÎMPUȘCAT MORTAL în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței BIG PHARMA

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

Vom scrie in continuare despre cat mai multi.

De ce oare se straduie stapanii reali ai Big Pharma si marionetele lor din sistem cu vaccinarea asta obligatorie?

Doar pentru imbogatirea celor cateva gigantice companii farmaceutice? Noi suntem siguri ca nu. Din 2014, aceasta industrie deja a generat venituri de peste un trillion de dolari:

Top 10 cele mai mari COMPANII FARMACEUTICE din lume și ce produc ele …

Adica, o mie de miliarde. Sau un milion de milioane. Realizati despre ce sume vorbim? Si asta doar din pilule si tot soiul de aiureli:

BIG PHARMA creaza medicamente. Apoi inventeaza boli pentru acele medicamente …

Deci nu banii sunt subiectul propozitiei cu vaccinurile. Oricum deja invart sume colosale. Spre comparatie, PIB-ul Romaniei e pana in 180 de miliarde de dolari. Si vorba aia, suntem totusi o tara de marime medie in Europa …

Atunci, despre ce e totusi vorba cu vaccinarea asta obligatorie?

Unul dintre motive ar fi sigur asta:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Adica, reducerea populației Pamantului prin vaccinare.

Alt motiv care ar mai putea fi?

Poate ca tampirea populatiei ramase:

Citatul zilei (Bertrand Russell)

Dar ar mai putea fi oare si altul? Din moment ce vaccinarea devine obligatorie iar Big Pharma este in mana papusarilor, pot introduce in orice vaccin orice altceva mai doresc. Exista deja precedente in istorie:

Organizatia Mondiala a Sanatatii A STERILIZAT 2,3 milioane de femei și fetițe din Kenya prin VACCINUL ANTI TETANOS

Mai pot pune, de exemplu, si nano cipuri. Cine sa-i controleze? Ce sa faca cu ele? Mai ganditi-va …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Pai daca e ordin, ce sa facem?… Aia e!…Daca-i ordin, cu placere. Daca trebuie, trebuie…Ne vaccinam cu totii, cum sa nu… Ne vaccinam cu ser fiziologic, in cureaua ceasului de la mana si daca nu si nu, ii vaccinam pe ei in gat mai intai… Cu Gardasiluire, bineinteles…

  2. Pe diavol nu-l intereseaza reducerea populatiei. El oricum vrea sa intre cat mai multi in gheara lui.
    Da il intereseaza tampirea poporului, slabanogirea/imbolnavirea poporului ca apoi sa se joace cu omul cum vrea.
    A spus Parintele Elpidie ca „in special prin asa zisele „vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp”.
    DIn momentul asta, miza vaccinarii e uriasa. Vaccinarea devine parte a planului de insemnare a omenirii. Si, a te opune vaccinarii, inseamna a te opune insemnarii. La nano-cipurile astea poate fi cu „obligatoriu” ca fara cipul mama ele nu lucreaza. La cipul mama, cel ce va controla totul, acolo trebuie sa fie pe fata, trebuie sa fie cu manifestarea liberului arbitru. La cipul mama daca e cu forta nu se pune. Si atunci, diavolul face in cadrul etapei „nano” tot ce poate el sa faca: pacaleala, inselaciune, prezentarea raului ca fiind bun, minciuna, „obligatoriu”… totul ca sa ajunga nano-cipurile astea in corpul omului.

    Cand am citit prima data la Parintele Elpidie, am zis, „ok nu ne vaccinam”. Cam naiv… Nu mi-am imaginat la acel moment ca vor face vaccinurile obligatorii. Era prea simplu sa nu fie obligatorii. Dar fiind vorba de o miza asa de gigantica – insemnarea, fiind vorba de ultima si cea mai pregatita si perversa lucrare a lui satana, acum se intelege foarte bine de ce e nevoie in etapa asta (penultima) de „obligatoriu”.

    Si, din modul cum reactioneaza cei ce vin la putere, exact pe diavol il vezi in spatele lor. Vine un guvern cu din astea, cade guvernul, si zice omul „uite a cazut guvernul, gata s-a terminat cu „obligatoriu””. Da de unde, vine urmatorul guvern, mai nemernic, mai rau, mai decis sa bage vaccinare obligatorie. Diavolul e ca raia, si mult mai rau. Exact asa sant si astia cu vaccinarea.

  3. Sa facem o petiție în care le spunem guvernanților ca în aceasta situație nu facem copii și nu o sa aibă cine sa le plătească pensiile. .. Sa vedem ce reacție au

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button