X

AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tocmai am aflat cu uimire, dar desigur si cu o imensă tristețe, moartea colegei și prietenei noastre CLAIRE SEVERAC, autoarea best-seller-urilor Conspirația mondială împotriva sănătății și mai ales Războiul secret împotriva popoarelor, cărți care sunt teribil de deranjante pentru sistemul mafiot aflat la putere!

Claire Séverac, colega și prietena celebrei Sylvie Simon, cu care a colaborat la scrierea excelentului volum „S-a umplut paharul.  Copiii noștri sunt mai valoroși decât CAC40”.

La fel ca și Sylvie, Claire Séverac a militat puternic pentru a susține victimele vaccinului împotriva papillomavirusului (Gardasil și Cervarix) denuntand această înșelăciune extraordinară, în numeroasele ei video-clipuri …

Site-ul „Egalitaté et Reconciliation” (care o promova pe Claire Séverac) a postat acum 5 ore că ne-a părăsit Claire, menționând o „boală lungă” … Cu toate acestea, o altă sursă (care o cunoștea bine pe Claire) afirmă într-un e-mail pe care l-am primit în seara asta:

Nici o veste bună de la Claire Séverac.
Am vorbit cu ea la telefon în ultima vreme, era bine, iar acum aflam pe 22 decembrie că se simte mult mai rău, se retrage din toată activitatea militantă si nu vrea sa mai vorbim despre ea. Această veste ne întristează foarte mult. Site-ul ei este închis, la fel si contul său Facebook, pagina ei Wikipedia este ștersă …

Cum acest mesaj se referă la un document intern al asociației „Egalitate și Reconciliere”, îl menționăm aici, pentru că noi considerăm că aveți dreptul să îl cunoașteți. Cu atât mai mult, dacă se poate face ceva pentru Claire… Chiar dacă acest lucru este compromis de boala ei și de decizia ei (de a opri totul).

Totuși, ar trebui să fim siguri ca decizia ei de a opri totul, este in acord cu liberul ei arbitru? Căci ne este permis să se îndoim …

Această veste ingrijorătoare și teribil de tristă se înscrie, din păcate, în contextul eliminării a zeci de cercetători și medici holistici în SUA și în alte părți. Să nu uităm de recentul deces al celei ce a fost Corinne Gouget (scria despre aditivii alimentari și combătea utilizarea lor), precum și Bernard Christophe (un farmacist care jena „sistemul” cu al său tratament „Tic-Tox” împotriva bolii Lyme și care era pe cale să câștige un proces important!)

Încheiem acest articol cu două considerente importante: primul este că a devenit primordial ca publicul să devină conștient de riscurile pe care le iau activiștii voluntari care ne informează gratuit, fără a ține cont de timpul investit pentru a denunta aceste subiecte deranjante și tabu. Da, evident, ei își riscă viața și nu, nu suntem „complotiști” când reamintim acest lucru. Prin urmare, este imperativ ca publicul să se informeze din ce în ce mai mult, dar nu pentru a acumula informații in mod pasiv si egoist!

Oricine beneficiază de informații importante care le pot salva viața și sănătatea are o datorie etică și cetățenească de a vorbi celor din jur despre acest lucru, starea de urgență sanitară și politică în care se află întreaga lume e mai importantă decât ce va spune „gura lumii” … Vorbind în jurul vostru despre ceea ce ați aflat, veți contribui la o mai mare securitate și eficiență concretă pentru noi toți: mai multe potențiale victime vor fi susceptibile de a fi informate LA TIMP și, pe de altă parte, va crește numărul de „emițătoare-receptoare” de informații.

A doua considerație, și suntem absolut convinși că este într-adevăr ceea ce ar fi dorit Claire Séverac (la fel ca si Sylvie Simon), este că lupta pentru informație și libertate trebuie neapărat să continue, mai ales în numele celor „slabi” si fragili … „the show must go on”, (spectacolul trebuie să meargă mai departe) vorba cântecului, cu excepția faptului că noi nu facem parte dintr-un spectacol, ci o adevărata tragedie politică și sanitară. Prin urmare, cel mai frumos omagiu, dar și cel mai concret și mai eficient pe care îl putem face lui Claire Séverac și muncii sale magnifice este de a solicita editorilor să continue să o publice, să cumpărăm cărțile sale, să-i difuzăm conferințele video, să o facem cunoscută celor care nu au cunoscut-o… MULȚUMIM CLAIRE pentru tot ce ai făcut, nu te vom uita niciodată!

https://youtu.be/hlklGE4ko3U

https://youtu.be/ApNyjDkzVeI

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. poate gresesc dpdv dogmatic – dar am un sentiment pregnant ca aceste persoane care sunt ucise sistematic de fortele oculte sunt unii dintre mucenicii vremurilor din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button