X

STATISTICI OFICIALE (ascunse de guvernanti si mass-media): La precedenta EPIDEMIE DE RUJEOLA au fost aproape 13 400 DE CAZURI la o ACOPERIRE VACCINALA de aproximativ 94% / La ACTUALA EPIDEMIE sunt aproape 8 500 DE CAZURI. De ce atunci se tacea iar acum e isterie?

Va amintiti de isteria cu gripa aviara?

Image result for 2006 bird flu epidemic panic
Foto: https://www.theguardian.com/world/2006/apr/06/birdflu.davidbatty

Ne spunea pe vrema aia mega specialistul de nivel intergalactic dr. Adrian Streinu-Cercel cum ca se vor imbolnavi 4 000 000 de romani, dintre care 2 000 000 vor muri tavalindu-se in chinuri groaznice:

FAPTELE dovedesc ca NU putem AVEA INCREDERE in spusele SISTEMULUI …

Cam la asa ceva asistam si acum cu epidemia asta de rujeola, la o isterie cu scop précis: impunerea Legii Vacinarii Obligatorii.

Dar iata ce chestii interesante ne dezvaluie tocmai … statisticile:

Numarul total de cazuri de rujeola confirmate in Romania pana in 4 august este de 8 455.

Rujeola s-a extins in 40 de judete si in Capitala din 30 septembrie 2016, cand a fost declarata epidemia, si pana in 4 august 2017.
Ne spune Hotnews. Ca pe site-ul Institutul National de Sanatate Publica Romania n-am gasit o statistica la actuala epidemie:

http://cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale

Daca gasiti voi ceva, sa ne spuneti.

Dar asa o fi, cum ne comunica mass-media.

Sa vedem insa ce ne spun statisticile respectivului Institut despre epidemia de rujeola din 2011 – 2012, conform respectivului site:

 

In anul 2011, in cadrul sistemului de supraveghere a rujeolei, la nivel national au fost notificate 4 784 cazuri confirmate.

Acoperirea vaccinala evaluata pe baza metodologiei unitare, care a avut in vedere toti copiii inscrisi pe listele medicilor de familie, indica o acoperire vaccinala cu vaccin RRO de 94,7%.

In anul 2012, in cadrul sistemului de supraveghere a rujeolei, la nivel national au fost notificate 7 450 cazuri confirmate.

Acoperirea vaccinala evaluata pe baza metodologiei unitare, care a avut in vedere toti copiii inscrisi pe listele medicilor de familie, indica o acoperire vaccinala cu vaccin RRO de 95,1%.

 

In total avem deci pentru 2011 – 2012 un numar de 12 234 cazuri. Iar pentru 2016 – 2017 avem 8 455 cazuri.

Dar epidemia precedenta a continuat si in 2013 cu inca 1 159 de cazuri la o acoperire vaccinala de 93,8%.

Deci una peste alta, se prea poate ca actuala epidemie de rujeola sa nu inregistreze la fel de multe cazuri ca cealalta.

Si atunci, de ce data trecuta nu se agita nici Guvernul si nici mass-media iar acum constatam atata isterie? Simplu, pentru ca atunci rata de vaccinare era in jur de 94%. Adica taman cam cat tot urla sistemul ca trebuie sa fie. Ca atare trebuiau sa mearga usurel pe burta si cu batista pe tambal, ca sa nu bata prea tare la ochi, caci altfel si celor mai dati cu smirghel pe creieri tot li s-ar fi licarit un beculet in capatani cum ca ceva e putred in … toata treaba asta.

De aceea nici acum nu ni se spune despre epidemia precedenta, caci multi s-ar intreba: “Pai si atunci care-i folosul la o acoperire vaccinala mare? Las-o asa mica, ca parca-i totusi mai bine.”

Cititi va rog si:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

Si nu uitati:

PROTEST ANTI VACCIN – Piața Victoriei, București, duminica, 13 august, la ora 16:00

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Sunt profeti care spun ca plansete bocete vor fi in corturile oamenilor intr-un final,ca copiii vor fi despartiti de parintii lor si totul pornind cu acest proiect de lege privind vaccinarea obligatorie.In curand,Dumnezeu va face o trezire in popor pentru ca toti sa-si intoarca fata catre El.Semnele timpurilor din urma sunt aici fiind foarte vizibile pentru orice ochi care aude si vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!