X

CAMPANIA de semnături ANTI-CRETA și ANTI-ECUMENISM se apropie de sfârșit

de null

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu campania se apropie de sfârșit și înregistrează un succes. Sunt mii de semnături din absolut toate zonele țării, dar numeroase sunt și scrisorile din diaspora, precum Canada, Anglia, Spania etc. Mulți din românii plecați înafară au adus semnăturile cu ei în România și le-au trimis prin Poșta Română.

În aproximativ o săptămână vom încheia această campanie de strângere a semnăturilor pentru susținerea Rezoluției Sinaxei anti-ecumeniste de la Botoșani, drept pentru care avem rugămintea să ne trimiteți în următoarele zile semnăturile dvs., ca apoi să trecem la următorul pas, de sesizare a sinodului BOR cu privire la împotrivirea a mii de ortodocși față de pseudo-sinodul din Creta.

Mulțumim tuturor celor implicați în acest demers și să rugăm pe Maica Domnului, pe Sfinții Părinți și Mărturisitori Români din închisorile comuniste să mijlocească la tronul Dumnezeirii pentru izbânda noastră împotriva ecumenismului! Amin!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Mihaela, nu încerca nici o alta variantă în afara celei cu Poșta Română, pentru că nici o firmă de curierat nu acceptă căsuțele poștale, oricâți bani ai vrea să le dai. Mergi mâine dimineață la prima oră la Poșta Română cu formularul listat din linkul pe care ți l-a dat saccsiv, pus lista completată în plic, pe o parte scrii Expeditorul, pe cealaltă Destinatarul – în funcție de cum este plicul – și pui un singur timbru de 1 leu si 40 de bani, și gata – fără alte costuri. Ajunge în 48 de ore.

   Am pierdut o grămadă de timp ca să aflu că nici o firmă de curierat nu acceptă căsuțele poștale.
   Atenție! – nici Prioripost (deși aparține de Poșta Română) nu acceptă.

   Doamne, ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.