X

De ce Patriarhia nu are nici o reacție la satanizarea în masa de la Cluj? UNTOLD – un mega show dedicat forțelor malefice

de null

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am scris despre cele ce se petrec zilele acestea la Cluj:

Si au mai scris si altii: Cluj: Megashow dedicat forțelor malefice

De ce Patriarhia nu are nici o reactie? Sau macar Mitropolitul Andrei Andreicut?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

31 comentarii

 1. Pentru ca BOR este condusa de un mason, iar in BOR sunt multi masoni. Festivalul “Untold” este unul cu specific ocult negativ, deoarece, acolo, se folosesc, chipurile “in gluma”, simboluri negative ce sunt binecunoscute de cei care au studiat ocultismul.

 2. Pentru ca ar da nastere unei isterii gen “colectiv”. Pana la urma, informatiile curg garla, de ce trebuie sa-ti spuna Patriarhia ca acolo nu-i de mers pentru niciun ortodox adevarat? Hai sa ne folosim si liberul-arbitru, ca de aia ni l-a dat Dumnezeu.

 3. O posibila explicatie ar putea fie faptul ca si asa toata presa e pornita impotriva Bisericii din cauza scandalurilor cu homosexualii. Asadar, au bagat capul la cutie definitiv si mai mult chiar fac jocul sistemului, facand propaganda pentru vaccinarea in masa (genocid).

 4. daca are ii sar tabloidele in cap ceva de genu; “fundamentalistii din BOR cer interzicerea unui festival al tinerilor” sau ” extremistii religiosi se opun unor concerte”, etc.se “adapteaza” si varfurile BOR vremurilor de azi pline de “spiritualitate si magie”(ironie pt cine nu a inteles din prima..)

 5. Pai dar ei ansisi domnii ,, Ierarhii” sau pus pe festivaluri
  Luna viitoare la m.m.b se va desfășura festivalul tinerilor ,, ortodocșii”

 6. Primul gand imi spune ca n-au inteles destul de bine despre ce este vorba. Asta inseamna ca n-au inteles nici cu cip-urile, nici cu vaccinurile samd.

  N-au avut nici o reactie cu toate ca este vorba de o agresiune spiritula clara la adresa celor pe care-i pastoresc. Dar sa spunem ca acestea sunt oarecum in exterior.

  Dar ei n-au inteles nici cu sinodul cretan si tot incearca sa acopere si sa sustina un eveniment nefericit din sanul Bisericii. Cred ca aici este de fapt buba. Un exemplu este si noua brosura de informare despre ceea ce Patriarhia inca numeste Sfant si Mare Sinod Panortodox. Un articol foarte bun pe tema aceasta este aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/despre-sfantul-si-marele-sinod-din-creta-intrebari-si-raspunsuri-observatii-si-comentarii-pe-marginea-unei-brosuri-asumate-de-sinodul-bor/ cu mentiunea ca trebuie citite si comentariile pentru ca intregesc notele din cadrul articolului cu aspecte importante care au scapat probabil autorului.

  Numai Dumnezeu este cel care ne poate apara de rau. O face insa numai daca noi suntem aproape de El. Ori in zilele noastre este clar ca nu prea suntem.

 7. “De ce Patriarhia”? Pai asta i-ar mai lipsi! Si-asa, cand Patriarhul a avut reactia pe care-a avut-o, s-a auzit un vuiet unanim de huiduieli. Nici Dumnezeu, nici Biserica nu impune ce muzica sa asculti, ce prieteni sa-ti faci, daca sa sa fumezi sau nu, daca sa te droghezi sau nu, daca sa te tatuezi sau sa-ti pui tot felul de “paratrăsnete” prin nas, sprancene, buric, sfarcuri sau mai stim noi pe unde… Biserica nu poate impune nici macar sa crezi in Dumnezeu. Omul e liber sa aleaga. Iar daca o pateste, sa-si asume consecintele faptelor sale, nu sa arunce vina pe lipsa celorlalti de vigilenta. E adevarat ca Iuda a tradat, dar cei ce L-au rastignit pe Hristos, n-au fost apostolii. Suntem tentati sa-l condamnam pe Iuda, dar el a creat doar imprejurarea. E adevarat ca Piedone a trecut prea usor cu vederea unele reguli impotriva incendiului, dar cu siguranta nu a anticipat ce se va intampla in “Colectiv”. Dumnezeu se foloseste de “scaparile” sau “slabiciunile” oamenilor, pentru a ne intelepti!…

 8. Ati auzit de liberul arbitru?Dumnezeu ne-a daruit-o..Patriarhia nu da verdicte si pareri decat in biserica..societatea noastra nu e formata numai din crestini ortodoxi practicanti..ci din multi crestini cu numele doar,secularisti,progresisti si ce or mai fi pe acolo..

 9. Pentru ca un crestin ortodox nu ar participa niciodata la un asemenea show,sa nu se intample ca in Colectiv,Dumnezeu nu doarme,rabda,rabda,dar si cand se manie…….de ce sa intervina Patriarhia,ca sa i sara toti in cap ca se baga,Biserica nu obliga pe nimeni sa se apropie de Dumnezeu,omul e liber sa aleaga,doar ca mai devreme sau mai tarziu va raspunde pentru alegerile care le face

 10. DRAGI CRESTINI ,
  INSUSI BIBLIA NE A SPUS CA VOR VENI ACESTE TIMPURI ,
  NU NE A SPUS SA FIM DEACORD CU EI ,IN NICI UN CAZ ,
  DAR SA FIM PREGATITI SA LE INFRUNTAM , DA !
  EU VA PROPUN SA I LASAM PE SATANISTI CU TREABA LOR SI CIT MAI DEPARTE TERITORIAL SI SUFLETESTE ,SI NOI SA NE VEDEM DE ALE DOMNULUI !
  SA FIM UNITI SI CA UN ZID INTERMINABIL PENTRU EI !
  ACESTI SATANISTI SE VOR PLICTISI ODATA DE DISTRACTIILE LOR IEFTINE -VALORIC SPIRITUAL-
  SI VOR PRIVI LA NOI CARE JUCAM IN JOC CE NU TE PTICTISESTE NICIODATA –
  A CREDE IN SFINTA TRINITATE !
  CE DA VALOARE SI BUCURIE SUFLETEASCA MEREU !

 11. Nu se investește în educație. Dacă la gimnaziu s-ar face oră de muzică , cor eventual arte vizuale copii ,viitori adolescenți ar privi cu alți ochi asemenea impostori in materie de artă. Si-ar dă seama cam cât de hilare sunt aceste asa zise spectacole …..Si n-r mai fi clienții.
  In plus familia ar trebui sa-si îndrume copii pentru activități educative in afara orelor de program (acolo unde e posibil),pentru cultivare si dezvoltarea personală.

 12. A cere să ne spună Sf. Biserică-ortodoxă (prin propovăduitori) la ce spectacol trebuie să ne ducem, atunci nu mai știm ce înseamnă ”Biserică”. Din păcate, este o tragedie umană națională și universală că așteptăm ca orice lucru să ni-l rezolve un ONG, indiferent de nume sau activitate. Sf. Biserică Ortodoxă mai întâi trebuie să facă catehizare (”cei 7 ani de-acasă” ai credinței), să ni-l descopere pe Dumnezeu cel Adevărat, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt,Treimea cea de-o Ființă și Nedespărțită și să urmăm Cuvântului Care a zis: Eu sunt Calea Adevărul și Viața!
  Fraților, să nu ne mai înșelăm în nădejdi deșarte, să plinim poruncile Domnului nostru Iisus Hristos de la cel mai mic și până la cel mai mare și atunci vom ști fiecare ce, cum și când trebuie să alegem.
  Să nu ne mai mințim, fără credința cea adevărată întru Domnul nostru Iisus Hristos și propovăduită de sfinții părinți și nu de altcineva nu vom putea face nimic, vom alerga în stânga și-n dreapta să ne învețe nu știu cine când să mâncăm, ce să mâncăm sau orice altceva că și animalele știu mai bine. Oare n-ar trebui să întrebăm și la ce programe TV ar trebui să ne uităm? Asta înseamnă NECREDINȚĂ! Nu ne tragem din animale dar am ajuns mai rău decât ele. Și boul nu bea apă de orișiunde, oare și el întrebă pe cineva?…………..

 13. An citit toate comentariile din acest articol;mi au atras atenția în special cele în care se aduce ca argument liberul arbitru;ca să poți alege,trebuie mai întâi să fii informat;ca exemplu:oare câți dintre participanți știu de simbolurile oculte ce se folosesc acolo;intrând mai în profunzime,trec la a doua întrebare:câți stiu pentru ce se folosesc aceste simboluri când ar fi foarte simplu si fara ele?mi e teamă că mulți nu stiu nici ce este ala un simbol ocult;de aceea Patriarhia ar fi trebuit–printr un reprezentant ce are darul vorbirii deoarece de modul în care ar fi expusă această problemă,ar depinde succesul sau insuccesul ei–sa tragă un semnal de alarma;dar,cand preanefericitul nu are nici o treaba cu credința,aș fi naiv să cred că Patriarhia ar lua atitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button