X

CIPUL MEDICAL – astfel ne pregatesc mental cu ideea de cip implantat in corpul uman … A aparut o noua utilizare: cipul folosit in tratamentul contra osteoporozei

   Iata ce aflam din articolul Un microcip implantat în corp, folosit în tratamentul contra osteoporozei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un studiu clinic a demonstrat în premieră faptul că un microcip implantat în corp pentru a difuza doze de medicamente la intervale regulate, comandat de la distanţă, ar putea fi utilizat cu succes în tratamentul contra osteoporozei la femei, informează AFP. 



Această tehnică ar putea fi aplicată pentru a asigura tratamente mai eficiente şi în cazul altor boli, precum cancerul, afirmă autorii acestui studiu, publicat în revista Science Translational Medicine.

Studiul va fi prezentat şi la conferinţa anuală organizată de Societatea americană pentru promovarea ştiinţei (AAAS), care reuneşte 8.000 de cercetători, la Vancouver, în Canada, în perioada 16-20 februarie.

Testele clinice au fost făcute în Danemarca, pe un grup de şapte femei suferind de osteoporoză, o maladie care se caracterizează printr-o pierdere progresivă a masei osoase.

Femeile în vârstă reprezintă 80% din totalul persoanelor atinse de această boală care provoacă cel mai adesea fracturi de şold sau la nivelul încheieturii mâinii.

“Bolnavii nu vor mai avea nevoie să îşi amintească să îşi ia medicamentul sau să suporte durerile cauzate de injecţiile multiple necesare în tratamentul osteoporozei”, a declarat medicul Robert Farra, patronul companiei americane MicroCHIPS, care a construit acest dispozitiv electronic.

Studiul a fost realizat în colaborare cu alţi cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), Facultatea de medicină a Universităţii Harvard şi Universitatea Case Western Reserve din statul Ohio.

Spre deosebire de multe alte microcipuri, care, programate dinainte, eliberează încet mici doze de medicamente pe durata unei anumite perioade, noul microcip eliberează medicamentul, prin telecomandă de la distanţă, prin intermediul unui sistem wireless.

“Medicii vor putea să ajusteze distanţa şi dozajul pentru bolnavii lor, folosindu-se de un computer sau de un telefon mobil”, a explicat Robert Farra.

Potrivit autorilor săi, noul microcip, de mărimea unui stimulator cardiac (pacemaker), ar putea oferi beneficii mai mari şi să fie mai puţin costisitor în comparaţie cu injecţiile zilnice. Cercetătorii au implantat cipul în corpul a şapte femei cu vârste între 65 şi 70 de ani. Procedura poate fi realizată de un medic generalist, în cabinetul său, sub anestezie locală.

Femeile au fost monitorizate timp de 12 luni, iar medicii au constatat că microcipul poate să difuzeze acel medicament – teriparatide -, la fel de eficient ca injecţiile zilnice. Medicamentul teriparatide ameliorează procesul de formare a oaselor şi reduce riscul de fractură.

Cititi va rog si:

A apărut microcipul medical implantabil, incarcat cu doze de medicament ce sunt lansate de un calculator

   Comentariu saccsiv:

   SISTEMUL e pervers … Ne obisnuieste mai intai cu cipurile implantate din motive medicale:

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului

Iar daca nu e cip, poate fi tatuaj:

Tatuaje in loc de cip?

SISTEMUL ne mai obisnuieste cu ideea de cip implantat, folosindu-l in cazul infractorilor:

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va implanta fortat un CIP in corp?

VIDEO: Julian Assange are un MICROCIP IN SINUS

Ca doar cine sa se agite prea mult pentru drepturile lor …

Apoi ni se mai prezinta si alte minunate avantaje ale acestui cip:

Eric Schmidt, CEO GOOGLE, vorbeste despre posibilitatea unui IMPLANT Google – un CIP sub piele care te va urmari si va furniza acces web facil …

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

Fratilor, nu-i de joaca. Astia chiar vor ca pana la urma sa bage cipuri in noi:

PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

VIDEO: Joe Biden spune ca se are in vedere, pe ordinea de zi, ca TOATA LUMEA SA AIBA UN CIP IN CORP si sa li se scaneze creierul

   Sau tatuaje pe noi:

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

   De ce? Ne-o explica unul dintre ei:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

De asemenea unul ce spune ca a fost printre ei:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Acestea sunt de fapt doar motivatii ce acopera o parte a problemei. Principalul motiv este insa … semnul fiarei 666.

Dupa cum puteti observa, tehnologia exista. Ba poate fi chiar cu mult mai performanta:

CE STIM OFICIAL: Cel mai mic computer din lume are 1 mm patrat. Transmite radio si poate fi folosit pentru supraveghere

FOTO µ-chip – cat de mic poate fi un CIP RFID (cu antena cu tot)?

   Si asta e doar ceea ce stim oficial …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button