X

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

   Conform articolului Novartis chip to help ensure bitter pills are swallowed:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   “Datorita sistemului electronic pus la punct de mega producatorul de medicamente Novartis, pacientii care nu reusesc sa ia pastilele la timp ar putea beneficia in curand de un microcip aflat in fiecare pilula, care sa-i avertizeze, trimitand un mesaj scris.”

   Cititi va rog si:

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

   Ce de beneficii ne aduce tehnologia asta … Vom avea cipuri care sa ne avertizeze sa ne luam pastilele, vom avea bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

   De asemena vom avea cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.   

   Cititi va rog si articolul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

Stiri alarmante de pe “frontul” global al terorii “porcine”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button