X

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

http://www. youtube.com/watch?v=_Wrh1QLnvE0&feature=player_embedded

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata si transcriptul:

Prezentatoarea: Efortul de a urmări criminali învinuiţi de agresiune sexuala a pus autorităţilor legiuitoare statale faţă în faţă cu un plan controversat. În loc de brăţări GPS, infractorii vor fi forţaţi să poarte un dispozitiv implantat. Luke Duecy ne va spune dacă dispozitivul va funcţiona sau nu.

Luke Duecy, reporterul: Raţionamentul este acesta, poţi urmări pe cineva pe telefon, poţi să-ţi urmăreşti propriul animal de casă dacă vrei, aşa că de ce să nu îi urmăreşti pe cei vinovaţi de agresiune sexuală folosind un mic radiocip. Shannon Oakley intrase în panică. Spune ea „Ooo, nu pot ieşi din casă în seara aceasta”. În luna aprilie a anului trecut, în cartierul Lynnwood, David Torrents, un făptuitor de agresiuni sexuale de nivel trei, şi-a smuls brăţara de urmărire criminală şi a dispărut. Autorităţile nu aveau nicio idee unde se află. Însă, în curând, acest lucru se poate schimba. În locul brăţărilor pentru încheietură, precum cea purtată de Torrents, cei vinovaţi de agresiuni sexuale ar putea purta aşa ceva implantat [un microcip].

„Le-ar fi „puţin” mai greu să-l scoată”, spune reprezentantul Maralyn Chase şi o mână de alţi legislatori care îşi îndreaptă atenţia către radiocipuri care se implantează sub piele. Ele vor înlocui brăţara de la mână. Unele microcipuri nu sunt cu mult mai mari decât un bob de orez. Astfel poliţia ar putea urmări un agresor de la un computer îndepărtat, folosind aceeaşi tehnologie ca la taxa de pod. Dar, spre deosebire de o brăţară, cipul este aproape imposibil de îndepărtat pentru că este inserat pe cale chirurgicală.

Maralyn Chase: „Acum primim o notă informativă acasă la fiecare câteva săptămâni care ne spune că avem un agresor sexual în cartier, dar, dacă nu ştii unde locuieşte şi cum arată, cum te vei proteja?”

Luke Duecy, reporterul: Dacă va trece, proiectul de lege 1142 va permite Statului să angajeze Asociaţia de Poliţie şi Şerifi din Washington pentru a analiza care implanturi cu cip ar merge mai bine. Cu toate acestea, Departamentul de Corecţie admite că, chiar şi cu dispozitivile actuale – brăţările pentru încheieturi – acestea pierd adesea semnalul. Ei spun de asemenea că niciun dispozitiv de urmărire nu previne săvârşirea crimei.

Anna Aylward, Departamentul de Corecţie: „Cu siguranţă nu înseamnă prevenire, cu siguranţă nu este 100%…”.

Luke Duecy, reporterul: Şi în timp ce are loc o dezbatere pe teme etice în legătură cu folosirea acestor cipuri, acestea nu sunt noi. Au fost folosite pentru urmărirea infractorilor din Regatul Unit (Marea Britanie), chiar şi (fiţi atenţi!) şcolarilor din Japonia. Proiectul de lege din statul nostru este în discuţie la comisie. 

   Comentariu saccsiv:

   Probabil ca, mai devreme sau mai tarziu, ideea va fi imbratisata de din ce in ce mai multe state din zona „civilizata”. Este foarte grav ce se petrece. Se pleaca de la premisa ca cel ce a savarsit o infractiune, dupa ispasirea pedepsei, ramane totusi un soi de criminal pe viata, nerecuperabil, ieremediabil pierdut pentru societate, un animal ce trebuie vesnic monitorizat, care trebuie sa se multumeasca ca SISTEMUL il lasa totusi sa ma traiasca liber si nu-l pune pe viata intr-un lagar.

   Pe de alta parte, ideea cu cipul nu este decat un nou pas pentru obisnuirea opiniei publice cu conceptul de implant … Cititi va rog si:

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

In MAREA BRITANIE sunt peste 2,6 milioane de cosuri de gunoi cu … CIP

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

Toti CAINII din Marea Britanie urmeaza sa fie MICROCIPATI CU DETALIILE STAPANULUI, pentru a ajuta la “urmarirea animalelor de companie”

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button