X

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

   Va mai amintiti articolul Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)? Ei bine, iata ca sunt cu mult mai ambitiosi …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Conform articolului Microchip Implant to Link Your Health Records, Credit History, Social Security

   Novartis and Proteus Biomedical nu sunt singurele companii ce spera sa implanteze microcipuri in pacienti, astfel incat obiceiurile lor privind ingerarea pastilelor sa fie monitorizate.  Verichip din Delray Beach, Florida, are o idee si mai indrazneata: un cip implantat ce se leaga de o baza de date online continand toate datele medicale, istoricul creditelor si datele de identitate si securitate sociala.   

   Precum arata clar aici o prezentare catre investitori, cipul si baza de date pot forma baza unei noi baze de date de identitate nationala in linie cu Securitatea Sociala si cu NationalCreditReport.com.

   VeriMed Health Link homepage descrie cipul ca fiind … un mic microcip pasiv (primul si singurul cip al natiunii aprobat pentru identificarea pacientilor de catre U.S. Food & Drug Administration) si baza de date online este sigura, privata, ce te leaga de istoricul tau medical personal. Acest link de sanatate este intotdeauna cu tine si nu poate fi pierdut sau furat.  

   Acea baza de date poate fi accesata de doctori si asistente. De marimea unui bob de orez, microcipul este inserat chiar sub piele si contine un unic cod de identificare de 16 cifre. Microcipul in sine nu contine altceva decat acest cod de identitate electronic, nici nu contine vreun sistem gen GPS pentru urmarire. Si, spre deosebire de formele conventionale de identificare, acest link de sanatate nu poate fi pierdut, furat, ratacit sau contrafacut. Este sigur, reversibil, si intotdeauna cu tine.  

   Dar ambitia VeriChip nu se sfarseste aici, dupa cum indica diagrama:

   Da, se arata ca Linkul Sanatatii va fi legat de Google, Microsoft, angajatori si asiguratori. Compania vede de asemenea ca Linkul Sanatatii VeriChip este legat de “serviciile de securitatea identitatii”, printr-un produs VeriChip separat, PositiveID. Acest slide show arata (aici): 

   – PositiveID ofera oamenilor control asupra propriului istoric medical si asupra informatiilor financiare, facand sa dispara prapastia dintre istoricul medical si securitatea identitatii.  

   – PositiveID se imbina cu Linkul Sanatatii, oferind oportunitati de a realiza un melanj de marketing intre baza de clienti a NationalCreditReport.com si cea a Linkului Sanatatii.  

   – PositiveID se diferentiaza pe piata ca singurul istoric medical personal ce ofera protectie impotriva furturilor de identitate.  

   Este un viitor in care doctorii te marcheaza ca pe un caine cu un microcip ce permite oricui are niste privilegii sa se uite in dosarul tau medical, in istoricul tau financiar si in datele tale de identitate si securitate sociale (vezi slide-ul 6 din prezentare), si la orice altceva ce reiese de aici. Dintr-o data, arhivarea rapoartelor medicale pe hartie intr-un sertar incuiat in biroul unui doctor incepe sa arate ca ceva la care s-ar putea sa nu vrem sa ne grabim sa renuntam.  

   Cititi va rog si:

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

   Iata deci, ca cele ce le avertizez de ceva vreme devin o realitate din ce in ce mai palpabila: SISTEMUL se va folosi si de sectorul medical pentru cipuirea populatiei …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button