X

VIDEO: Joe Biden spune ca se are in vedere, pe ordinea de zi, ca TOATA LUMEA SA AIBA UN CIP IN CORP si sa li se scaneze creierul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si transcriptul:

“… si ne vom confrunta cu aceleasi decizii importante in secolul 21.  Poate fi implantata o eticheta microscopica in corpul unei persoane, pentru a i se urmari fiecare miscare?.Sunt dezbateri in legatura cu asa ceva. Va veti pronunta in legatura cu asta – credeti-ma pe cuvant – inainte ca mandatul sa va expire. Pot scanarile neurologice sa fie folosite pentru a determina daca o persoana are inclinari spre criminalitate sau comportament violent? Va veti pronunta asupra acestei probleme.
Si, dle Judecator, vreau sa stiu daca “sunteti de acord” (intraductibil) cu faptul ca etapa constitutionala trebuie sa continue sa vorbeasca despre aceste decizii importante, sau ca am mers prea departe cu protejarea de implicarile guvernamentale, in autonomia noastra si in deciziile personale pe care le luam.
De aceea, dle Judecator, este un moment critic. Sunt alesi ce fac parte din acest Guvern, precum dl (nume greu de inteles) care au esuat in implementarea ordinii de zi in structurile electorale si acum isi epuizeaza resursele si energia pt a schimba punctul de vedere al Curtii in legatura cu Constitutia, si acum au o oportunitate…”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button