X

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

   Urmariti va rog filmuletul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

[ted id=767]

   Afirmand ca populatia globala se indreapta inspre cifra de 9 miliarde, Gates a declarat:  “Daca facem treaba buna cu noile vaccinuri, cu sistemul de sanatate, cu serviciile de sanatate a reproducerii (avortul), am putea reduce aceasta cifra probabil cu 10 sau 15 procente. 

   Mai tarziu, in prezentarea sa, Gates mentioneaza alegerea unui vaccin “care imi place“, vaccin ce va fi folosit pentru a reduce emisiile de CO2.

   El sustine, de asemenea, investitiile mai mari in inselatoria incalzirii globale prin intermediul Organizatiei Natiunilor Unite, ca si a “taxei asupra CO2” si a certificatelor de carbon, subliniind faptul ca tarile dezvoltate vor trebui sa-si reduca standardele de viata taind din serviciile esentiale ce genereaza CO2.

   Cititi va rog si:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button