Propaganda PRO-ISLAM a inceput si-n Romania.In MALL-urile capitalei si scarile blocurilor au aparut materiale pentru SPALAREA pe creier a romanilor

aug. 16, 2017 26495 15 http://bit.ly/2H6syX7

Dupa toate informatiile, astfel de materiale pro-islam au fost distribuite in  mall-urile din capitala in data de 13 august. Fotografiile pe care le vedeti au fost realizate in Vitan Mall.

Deasemenea, aceleasi materiale au fost distribuite si in scarile blocurilor.

Judecand dupa calitatea superioara a hartiei tiparite, se poate observa ca autorii nu s-au impiedicat deloc de costuri.Urmarind si link-ul de contact trecut in pliante, ajungem sa descoperim ca Turcia este cea care gazduieste acest website. Interesant, nu? Iar noi le construim o mega-moschee, pentru ca nu-i asa,  vor fi multi.

Sa ne trezim, caci scopul acestei propagande nu este altul decat de a pregati Romania pentru valul de falsi refugiati.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
15 Comentarii la “Propaganda PRO-ISLAM a inceput si-n Romania.In MALL-urile capitalei si scarile blocurilor au aparut materiale pentru SPALAREA pe creier a romanilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 16 august 2017 at 18:21

  eheee atunci hai sa aratam si noi cum islamistii decapiteaza crestinii in orientul mijlociu sa aratam ADEVARATA FATA A islamului, nu?

 2. # 16 august 2017 at 18:23

  cu cateva sute de euro facem cateva zeci de mii de fluturasi chiar pe A4

 3. catalin_b
  # 16 august 2017 at 19:31

  Ce tupeu! Să împartă astfel de pliante în ajunul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, când au fost martirizați Sfinții Martiri Brâncoveni fiindcă nu au vrut să treacă la legea islamică! Ar fi trebuit să fi împărțit și noi pliante astăzi, 16 august, în ziua prăznuirii Sfinților, cu martirizarea lor, ca antidot la această impunitate, pentru a nu se lăsa lumea dusă de nas. Numai că pliantele noastre n-ar fi fost atât de lucioase… și, probabil, nici atât de citite (vezi un articol recent în care se arată cum un primar mahomedan al unui oraș englez impune întregii primării, printre care se aflau, în majoritate, englezi, începerea zilei de lucru cu o „rugăciune” islamică și toată primăria se supune, docilă, în condițiile în care UE, pe vremea aceea incluzând și UK, s-a străduit și se străduiește, dacă nu cumva a și reușit, să interzică folosirea și afișarea simbolurilor creștine – cruci, icoane – în public, pentru a nu le stârni, cumva, susceptibilitatea păgânilor de a se simți îngrădiți în închinarea la dracii lor, cu efectul îngrădirii creștinilor)! Se vede treaba că creștinismul european și englez este în cădere liberă, dimpreună cu raționalitatea lor (vezi avortonismul, homosexualismul, transgenderismul, vaccinismul, etc., etc.). Ce putem să sperăm este că ortodoxia și naționalismul românesc, atât cât au reușit să se trezească după cei 45 ani de ateism comunist, vor fi mai rezistenți decât creștinismul european!

 4. Magda
  # 16 august 2017 at 19:33

  :))))

  Ăștia fac PROPAGANDĂ precum Martorii lui Iehova!

  Ei dețin ”Adevărul” absolut!

  Mi-e greață…și de rușinea care-ar trebui să-i încerce prin PROSTIREA NOASTRĂ, dar și pe cei care-și vor fi plecat urechea la așa-ceva!

  P.S. Oricum, se spune că, dacă creștinii ar fi fost creștini cu-adevărat, demult păgânii s-ar fi creștinat TOȚI…

 5. Magda
  # 16 august 2017 at 19:35

  De ce pe data de 13?

 6. catalin_b
  # 16 august 2017 at 19:49

  Off-topic

  Frate admin, știai de asta?
  http://secretelesanatatii.info/important-lege-noua-pentru-cetatenii-romani-din-data-de-15-august-2017-toti-romanii-sunt-obligati-sa-si-schimbe-buletinele-afla-care-este-motivul-si-cum-v-arata-noul-buletin/
  Eu chiar astăzi, 16 august, am fost obligat să mă prezint să-mi preschimb buletinul, neștiind de această lege ieșită ieri, am completat un formular de cerere ca pentru imprimatul vechi, cererea fiind fără opțiune în legătură cu cipul și, specificându-i lucrătoarei în mod expres că vreau un imprimat fără cip, m-a asigurat că imprimatul nu are cip. Sper din toată inima să fie așa, dar cu această știre în care se spune că legea a apărut ieri nu mai știu ce să cred!

 7. Stan
  # 16 august 2017 at 19:55

  Mare om Ponta asta. Va dati seama ca el a anticipat acest moment cu vreo 3 ani si a aranjat constructia moscheii ca sa fie gata cand vin baietii?

  Numai ca Dumnezeu le-a mai incurcat putin socotelile.

  Doamne nu ne lasa!

 8. Magda
  # 16 august 2017 at 21:04

  Mi-aduc aminte acum ceva timp când, la metrou era pe jos un desen…ceva legat de discriminarea în privința țiganilor…acum e rândul musulmanilor!
  Cum s-or împăca țiganii cu musulmanii?!

  Și mi-a venit ceva terifiant în aducere-aminte: într-un interviu, un țigan bulgar…din Bulgaria, firește…trecuse la islam – era încheiat până-n gât și să vezi ce mai vorbea și îndemna la islam…că așa s-a lăsat el de femei, de băutură, de prosti….etc…cam cum fac ei de se-nfrățesc print secte, mai mult pentru întrajutorare!

  • isa
   # 17 august 2017 at 8:09

   Pai vino la Constanta si vezi cu ochii tai, chiar in cartierul Henry Coanda. 90% din locuitorii locuitelor sociale sunt din acestia, nu te uita la clipurile lacrimogene ale lui Mazare de dinainte de infiintarea acestui cartier, sunt doar cu scop propagandistic. In general, majoritatea tiganilor de prin C-ta si inclusiv de acolo sunt musulmani.

 9. Iustina Antoanela Bacosca
  # 16 august 2017 at 21:30

  Niste pliante despre invatatura ortodaxa ar fi necesare langa acele pliante pagane. Cat de multe….sa umplem Mall-urile

  • Iustina Antoanela Bacosca
   # 16 august 2017 at 21:31

   ..invatatura ortodoxa….

 10. # 17 august 2017 at 8:00

  Doamne fereste

 11. Nicoleta
  # 17 august 2017 at 9:08

  Fraților, aveți un lucru simplu de tot, de făcut. Faceți voi pliante sau luați de la frați. Apoi, de fiecare dată când coborâți dintr-un mijloc de transport lăsați (întâmplător/neglijent) câte un pliant pe scaunul pe care ați stat. Ideea de bază este să citiți voi acest(e) pliant înainte de a-l lăsa, ca să nu creadă cei din jur că o faceți intenționat. Și citiți plaintele astfel încât să „vadă” și ceilalți ce citiți.
  O să vedeți ce distractiv este… 🙂 Se bat pe ele… 🙂 Încercați numai și o să vedeți…:)

 12. SD
  # 17 august 2017 at 10:32

  marketing religios like martorii lu’ iehova

  • Stan
   # 17 august 2017 at 21:19

   Aia fac prozelitism. Este o diferenta ca de la cer la pamant fata de ceea ce spune Nicoleta.

   Daca erai in confuzie, acum ti-am lamurit-o insa daca ai vrut sa provoci te rog sa n-o mai faci.

   Multumesc.

Scrie un comentariu

Scroll Up