DOVADA ca migrantii care ajung in Romania primesc TRANSFERURI in valoare de mii de euro

aug. 14, 2017 45946 9 http://bit.ly/2H7uDlu

Din ce în ce mai mulţi migranţi musulmani ajung și în România, după ce au luat cu asalt foarte multe ţări din Europa. Unii dintre aceştia s-au stabilit la Timișoara, oraş în care s-a descoperit recent o dovadă ce ridică mari semne de întrebare în privinţa statutului social adevărat al acestora.

Conform jurnaliştilor de la  Ziua de Vest, se pare că unii migranți care au ajuns România primesc transferuri în valoare de mii de euro… O chitanță care confirmă transferul sumei de 1.150 de euro a fost găsită de un timișorean în Parcul Botanic din Timișoara, unde s-au aciuat mai mulți migranți musulmani.

Alimentarea de cont s-a făcut pe 11 august, anul curent. Deși autoritățile nu au date reale cu privire la numărul lor exact, sute de refugiați, dacă nu chiar mii, au ajuns în ultimele luni la Timișoara. Parcul Botanic a fost transformat în camping, în drumul lor spre vestul Europei.

Poliția Locală este sesizată mereu în legătură cu deranjarea liniştii publice cauzată de migranţi, dar nimeni nu s-a gândit să cerceteze ce lasă aceştia în urma lor. Pe lângă gunoaie, mai apar și documente foarte interesante, cum ar fi chitanțe de transferuri de mii de euro.

”Deja știți că alerg prin Parcul Botanic din Timișoara noaptea, ziua și după-amiaza și am sunat de “n” ori la 112 pentru a veni să ridice imigranți legali și ilegali.Deja ştiți că adun în timpul alergării toate mizeriile aruncate pe aleile din parc iar în timpul alergării din această dimineață, iată ce am găsit. Peste tot erau aruncate sticle apă minerală, de suc, ambalaje goale pe jos, deşi coșul de gunoi era la 4 m de bancă. Alături de gunoaie era această chitanță de 1.150 de euro, primită de FAQA NEJIRVAN SHEXMOS de la SALAM KHAIRI FERMAN”, spune cetățeanul care a găsit chitanța pentru transferul de bani.

În aceste condiţii, având în vedere că mulţi dintre migranţi vând tot ce au pentru a face rost de banii necesari călătoriei spre ţările dezvoltate din Europe, este suspect modul în care există transferuri unor sume mari. Autorităţile statului ar trebui să cerceteze mai atent astfel de cazuri, pentru că în spatele lor se pot ascunde interese criminale.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
9 Comentarii la “DOVADA ca migrantii care ajung in Romania primesc TRANSFERURI in valoare de mii de euro”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Magda
  # 14 august 2017 at 14:58

  Asta-i ÎNTREBARE pentru ministreasa Carmen Dan dar și pentru SRI…
  Presa văd că tace!

  • Adi
   # 15 august 2017 at 2:18

   SRI e condus de un director evreu si stim ca evreul Soros sponsorizeaza migratia musulmanilor, deci nu e de mirare ca e liniste in presa, presa e controlata tot de ei. Nu e nimic nobil in a-i primi pe musulmanii emigranti din Siria, in spate e ceva dubios deoarece musulmanii sunt dusmani cu evreii si evreii ii sponsorizeaza, deci ceva mare, dubios si periculos se petrece in lume.

   • Adi
    # 15 august 2017 at 2:33

    Si tace si BOR. Daniel expatriarhul nostru, l-a premiat recent pe directorul evreu SRI, cum ar putea acum sa vorbeasca ceva impotriva campaniei de emigrare organizata si sponsorizata de aceia care probabil il finanteaza si pe el si pe care se simte dator sa-i premieze? Baietii fac parte din aceeasi echipa, scuze, sinagoga a satanei am vrut sa zic nu echipa. Dumnezeu sa ne pazeasca de ei si sa ne mantuiasca sufletele de focul pe care ei o sa si-l castige aproape sigur!

    • Magda
     # 15 august 2017 at 7:25

     Păi BOR tace rușinos, pentru că se supune OCULTEI…cum ar mai încasa NeFericitul un purcoi de bani de la Stat (călugăr fiind, NU cap de familie, cu copii, ca un preot de mir spre exemplu…) PLUS banii dați de credincioși care ajută astfel Biserica, culmea… cerând înlesnire și mijlocire pentru scăparea de sub jugul OCULTEI infiltrată PESTE TOT = în politică, în mass-media, în structurile de forță…chiar și-n Biserică!

   • Magda
    # 15 august 2017 at 7:21

    Nu e nimic dubios AICI: AȘA CUM AU FORȚAT EVREII PRIN ANGLIA, CA SUA SĂ INTRE ÎN CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL ÎMPOTRIVA GERMANIEI ȘI SĂ CĂSĂPEASCĂ PE ”FRAȚII” LOR DE SÂNGE ȘI-UN NEAM…AȘA ȘI-ACUM, SPONSORIZEAZĂ ”IMIGRANȚII” (adică pe musulmani, dușmanii lor declarați), PENTRU A DA LOVITURA FINALĂ, DEFINITIVĂ POPOARELOR PENTRU CĂ AU BOALĂ JIDANII PE RASA ALBĂ ÎN SPECIAL ȘI PE CREȘTINI, ÎN GENERAL!

 2. Magda
  # 14 august 2017 at 15:02

  Trebuie neapărat să se discute despre INVAZIA asta a imigranților dacă ROMÂNII o vor, ori ba!
  Dacă NU…să PLECE!
  Ne condiționează U.E.?
  Mai bine IEȘIM DIN EA, decât așa….

 3. Magda
  # 14 august 2017 at 15:16

  Admini!
  Voi sunteți CAUZA pentru care nu se mai preiau comentariile mele lungi?

 4. # 14 august 2017 at 20:27

  Frumos ii si platim ca sa vina un a 5 a migratie ca suntem prea albi

Scrie un comentariu

Scroll Up