Vestea nopții: VALUL de IMIGRANTI vine în România. Guvernul STIE, dar TACE, caci ieri NOAPTE s-a organizat OFICIAL pentru așa ceva

aug. 11, 2017 267838 62 http://bit.ly/2qKE9QL

Știrea că un val de sute de mii de refugiați va ajunge în România pare a se confirma, ieri noapte Guvernul s-a organizat oficial pentru așa ceva

BUCUREȘTI, 10 aug — Sputnik, D.D. Ieri, la o oră târzie, Monitorul Oficial a publicat decizia premierului Mihai Tudose de a-l numi pe vicepremierul Marcel Ciolacu în fruntea Comitetului Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților.

Inițial, acest grup era prevăzut a fi coordonat de ministrul Muncii (decizia de prim-ministru 312/2015). Prin actuala decizie s-a stabilit și modul în care vor fi conduse grupurile de lucru — și anume de o persoană desemnată prin ordin al secretarului general al Guvernului — în timp ce grupul de lucru pentru logistica primară și siguranța națională va fi condus de viceprim-ministrul Ciolacu.

Întrunirile ordinare ale Comitetului vor fi semestriale, iar ele se pot convoca de către viceprim-ministru sau de secretarul general al Guvernului de câte ori consideră aceștia că este necesar. De asemenea, Comitetul poate fi întrunit în ședință extraodinară în urma solicitării motivate a unui membru.

În anexă Deciziei sunt menționate și instituțiile membre componente ale comitetului, dintre care menționăm Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, MApN, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Economiei etc, transmite Agerpres..

Reamintim că, acum câteva zile, un ofițer de informații a dezvăluit că România se va confrunta cun valuri totalizând de 500.000 de imigranți. Menționăm că, în cursul anului 2015, Serbia s-a confruntat cu un număr de circa 600.000 de imigranți. Un studiu realizat de MADR a relevat atunci probleme în legătura cu aprovizionarea cu grană a refugiaților, dar și necesitatea unor măsuri de securitate alimentară dar și epidemică și epizootică.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
62 Comentarii la “Vestea nopții: VALUL de IMIGRANTI vine în România. Guvernul STIE, dar TACE, caci ieri NOAPTE s-a organizat OFICIAL pentru așa ceva”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 11 august 2017 at 14:49

  Care guvern?

 2. # 11 august 2017 at 15:11

  Şi de ce n-am putea să ajutăm nişte oameni care au fugit de moarte? ! Doar suntem creştini. Să ne ținem firea, să judecăm fără patimą şi să ajutăm. Nu vin să ne converteasă…

  • Alexandru TM
   # 11 august 2017 at 18:35

   Mai Adriana, scuze, esti spalata pe creier?

   Esta este un val programat, de asediere a tarilor non musulmane, prof. Dumitru Colceag explica limpede. Nu este Migrare, nu mai puneti botul aiurea.

   Asta este mazilirea neamurilor.’

   Gandeste ortodox si vei vedea , ortodox am spus nu iubirist-umanist.

   MANTUIRE

   • mirela
    # 11 august 2017 at 20:13

    spalata pe creier ?????, e de-a dreptul dobitoaca , doarme in papuci , ea nu vede ce patesc cetatenii celorlalte tari unde au primit migranti , femei si fete violate , ucise , barbati batuti , strazi si parcuri pline cu cacati si resturi menajere .Pe ea a apucat-o milostenia cu niste subspecii ,mai bine ar avea mila de semenii ei

   • Magda
    # 12 august 2017 at 15:15

    Documentarul de mai jos, se leagă PERFECT cu ceea ce-a spus Prof.Florian Colceag…că Grecia-i vândută Germaniei care, împreună cu Franța, acum 40 de ani …AU PUS LA CALE VINDEREA UNUI CONTINENT ÎNTREG EUROPEAN, PENTRU CĂ AU FĂCUT EI TROC CU ȚĂRILE ARABE…pentru petro-dolari!

    Ceea ce vor ei să facă/nască…EURABIA – pusă la cale de șefii de stat, miniștrii, ambasadori, strategi, intelectuali și…țineți-vă BINE…de BISERICI!

    Cine-o spune?

    Scriitoarea engleză de origine evreiască Bat Ye’Or …broșură ce se găsește și poate fi studiată în cadrul Bibliotecii Naționale Franceze…

    Singurele condiții ale Țărilor Arabe era:

    – recunoașterea și legitimarea lui Raed Arafat

    – susținerea cauzei palestiniere

    -o politică europeană anti-israeliană care…culmea! AZI, vine în ajutor EURABIEI (îmi vine să zic SCABIEI) fiind încurajată de o evreică și devoalată de o alta, care a dezvăluit ce-au pus la cale FRANȚA cu GERMANIA!

    NĂUCITOR ȘI PARADOXAL!

    • Magda
     # 12 august 2017 at 16:00

     ȘI, CA SĂ NU ZICI CĂ SE ADEVEREȘTE:

     https://gandeste.org/adevaruri/dezvaluiri-la-televiziunea-poloneza-de-stat-berlinul-si-parisul-vor-un-superstat-federal-european-fara-drepturi-pentru-statele-membre/75093

     PLANUL SECRET al GERMANIEI și FRANȚEI, demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul și Parisul vor crearea unui SUPERSTAT FEDERAL EUROPEAN în care statele membre NU mai au drepturi.

     (…)

     Miza imediată RELOCAREA IMEDIATĂ a migranților în Estul Europei
     Un document bombă a fost dezvăluit de televiziunea poloneză.
     Este vorba de planul comun franco-german pentru Summitul european care va avea loc marți și miercuri la Bruxelles după Brexit și care ar fi fost înmânat luni de șeful diplomației germane omologilor săi din Grupul de Vișegrad.
     Miniștrii de externe ai Franței și Germaniei au propus crearea unui „superstat european” care limitează competențele țărilor membre ca urmare a referendumului din Marea Britanie, transmite radio televiziunea poloneză TVP.
     Conform presei poloneze, documentul susținut de ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a fost prezentat luni țărilor din grupul de la Vișegrad ca un ULTIMATUM.
     Cererea Germaniei susținută de Franța însemnă că membri ai unui superstat, în acest caz țările UE, în practică nu mai au dreptul la propria lor armată, la un cod penal separat, sau un sistem de impozitare propriu și nu ar avea propria lor monedă.
     În plus, statele membre ar pierde şi controlul asupra propriilor frontiere și procedurilor de admisie și relocarea refugiaților.
     Un lucru e clar. Globaliştii se grăbesc să preia controlul total în noua închisoare a popoarelor numită Uniunea Europeană, construcție globalizării în care cei care vor să plece sunt puși la zid amenințați şi înjurați iar cei care sunt încă membri sunt înjurați permanent de comisarii neobolşevici de la Bruxelles că nu fac bine ce fac.
     Este clar că acest proiect aberant nu a apărut peste noapte ci a fost conceput de mințile bolnava din Germania şi Franța încă dinainte de BREXIT. El a fost acuma REÎNPACHETAT și livrat sub pretextul „urgenței impuse de BREXIT”.
     Am spune chiar că avem mare noroc cu Brexitul care cu siguranță va genera o rezistență hotărâtă din partea Statelor din Europa de Est, care nu sunt slugile lui Merkel cum am ajuns noi să fim.
     Puteți vedea fotoscanurile cu documentul original AICI.
     Sursa: Justitiarul.ro

    • atentie
     # 12 august 2017 at 17:54

     parca s-a publicat ceva de la bruxxxeles in acest sens, vor sa dea mita cateva miliarde tarilor din est sa-i ia pe negri.

  • Mirela
   # 11 august 2017 at 23:04

   Adriana,

   Vezi aici versiunea reală a ceea ce înseamnă invazia musulmană. Lasă romantismele naive, că a trecut de mult timp vremea lor! Ignoranţa poate fi fatală!

   https://www.youtube.com/watch?v=L7R-GUQHN9w

  • # 12 august 2017 at 4:03

   Sigur cã da! Dumneavoastrã, ne sfătuiți să primim cu braţele deschise „întreprinzătorii” ISIS, să le dăm casele noastre, banii noştri, eventual copii şi nevestele noastre, pentru că sunt şi ei amărâţi şi nu au cu ce îşi plăti abonamentele la telefoane şi nici echipamente de detonare sofisticate.
   Mã-ntreb, oare, când vã veți trezi din somnul prostiei? Știu… sunt un utopist!

   • Magda
    # 12 august 2017 at 22:06

    Tu, cu cine te războiești?

  • Mitica Bidonel
   # 12 august 2017 at 15:02

   Nu are nimeni nimic im potriva. Ajuta-i tu din banii tai, ca sigur ai multi. Voi in loja voastra va ajutati unii pe altii. Pe parintii nostrii, pe copii nostrii, pe batranii nostrii cine ii ajuta? Multi mor de foame la propriu si la figurat. Iar acesti invadatori vin peste noi cu ura si boli sa aduca moartea si distrugerea. Ajutor? Sa i ajutam la ei acolo sa-i punem la munca, sa ii ajutam cu masinariile acelea care desalinizeaza apa din mare sa poata sa-si hraneasca copiii. La noi primindu-i nu-i ajuti cu nimic nici pe ei nici pe ai tai. Asta daca in caz esti romanca. Vin incoace in Europa numai barbati tineri bine hraniti, negrii musulmani care urasc tot ce este Crestin si alb. In Romania femeile nu mai fac copii, sau daca fac, au un copil, doi. Dar acesti harapi cu toata „foametea” sau asa zisa saracie a lor se inmultesc ca iepurii. Vin cu barci bune capabile sa treaca marea, inbracati cu haine de marca, cu telefoane de ultima generatie… Vin in Europa pentru ca cineva ii aduce incoace. Ca daca nu sigur nu ar indrazni sa se aventureze prin atatea primejdii numai de dragul Europei. De ce nu se duc la fratii lor musulmani? Daca nu ma insel ei au datoria sa se ajute unii pe altii. De ce nu se duc in China? In Japonia? Sau in alte parti? De ce? Simplu. Pentru ca nimeni nu-i tine pe degeaba. Aici sunt toti adusi cu un scop anume.Distrugerea Europei, distrugerea Crestinismului si distrugerea rasei albe.

  • Paul222
   # 12 august 2017 at 21:10

   Nu au fugit de moarte! Nu vin din Siria sau Irak, vin din tot felul de alte tari inclusiv Maroc, unde nu este razboi! Ei sunt platiti sa vina aici si totul dupa un plan bine pus la punct! Tocmai ca sa poata autoritatile sa ne bage pumnul tolerantei in gura!

   • Magda
    # 12 august 2017 at 22:07

    Exact! Adevărat!

   • un preot
    # 13 august 2017 at 17:03

    Subscriu!

 3. # 11 august 2017 at 15:52

  GUVERNUL POLITICIENII NARE DREPTUL SĂ FACĂ FĂRĂ SĂ CEARÂ ACORDUL POPORURLUI !!!!

  • melitina
   # 12 august 2017 at 9:59

   Mihai. De cate ori cere guvernul parerea poporului ??? Ce este poporul ptr. ei tradatorii instalati la carma tarii pe care o distrug ?

 4. Mihai
  # 11 august 2017 at 15:55

  Dar dece nu sau ridicat garduri precum in Polonia sau Ungaria?!

 5. # 11 august 2017 at 17:21

  Ce dracu sa faca acolo?? Vesti de rahat… vin la noi… cazare mincare si euroi

 6. rudolf bone
  # 11 august 2017 at 17:49

  Mihai,

  Nu este evident ? Pentruca nu avem politicieni responsabili pentru soarta neamului. Si-ar vinde si mama si tata si intregul neam si tara, pentru gologani. Comunismul internationalist, a reusit sa scoata soiul acesta de om nou, care a facut tot posibilul sa-si alunge semenii din tara. Acum, golul va fi umplut de cei precum sunt cei din imagine. Ne-a fost greu. De-acum ne va fi insuportabil. Nu ne-am rugat destul, si mai ales nu destui !

  Doamne ajuta !

 7. # 11 august 2017 at 21:00

  Vai de noi ….Dumnezeu ingaduie asta din cauza pacatelor ..

 8. Stan
  # 11 august 2017 at 22:12

  Nu exista asa ceva. Daca ar pazi bine granitele cu Buulgaria si Serbia ar scapa cel mult cateva sute sau, hai sa fim mai indulgenti, o mie doua. Pana la jumatate de milion este cale lunga. Daca vor trece mai multi inseamna ca s-a dat ordin de deschidere a frontierei.

  Toti vor incerca sa mearga mai departe in occident. Dupa primele zeci de mii ungurii vor construi gard la fel cum a facut si cu celelalte frontiere. Nu le convine dar nici nu vor accepta invazia (cum sa „sarbatoresti” Trianonul cu gard facut de tine? inseamna ca recunosti granita pe care pe de alta parte o contesti).

  Daca ungurii se opun trecerii lor inseamna ca ne vom pricopsi cu o gramada de musulmani care vor vrea apa, hrana, adapost, moschei, femei samd.

  Zilele trecute citeam ca se gandesc sa faca niste tabere si prin Delta Dunarii. Uite asa se dezvolta pescuitul 🙂

 9. # 12 august 2017 at 1:06

  Vin la noi să și facă țara lor, atunci să i vedem peDragnea și Iohanis! Chiar mi e teamă

 10. Mihai
  # 12 august 2017 at 7:50

  Și uite așa ne mai ,,pricopsim” și cu alte taxe și biruri că deh trebuie sa li se acorde și un venit minim

  • Magda
   # 12 august 2017 at 13:00

   Foaarte corect!

   În timp ce o mamaie e lăsată pe sălile primirilor de urgență dintr-un spital, fără să se uite NIMENI la ea…măcar ca la un câine, în timp ce alta – fură un cartof de foame pentru că i-au fugit copiii peste hotare din pricina urgiei de PUSTIIRE făcută de toată șleahta politică, e reclamată de vecina care-i poate și mai amărâta decât ea…. vin mascații peste ele, o saltă din bătătură pe impricinată, o armată de mascați de parcă ar fi călugăriță budistă karatistă, ….apoi un judecător ”corect” și ”drept” îi dă pedeapsă maximă pentru FURT, ca să arate că există justiție în țară, iar pentru violatorii, nespălații, sălbaticii-ăștia…STATUL găsește să le ofere MASĂ, CASĂ, ASISTENȚĂ MEDICALĂ!

   Între timp, o să ne taxă și pe privit și urlat la Lună ,ca să-i întrețină p-ăștia!

   FELICITĂRI NAȚIE ROMÂNĂ LA CÂTE SUPORȚI FĂRĂ CRÂCNIRE!

 11. Raluca
  # 12 august 2017 at 8:40

  Ceea ce se întâmplă, ne convine sau nu, este și urmare a vânzării oficiale a ortodoxiei în Creta, acțiune sinucigașă care a accelerat extrem de mult desfășurarea evenimentelor. Nu că n-am avea alte multe păcate pentru care Dumnezeu ne-ar putea pedepsi, sau mai rău să-și ia mâna de pe noi (să nu fie!), dar la ce să ne așteptăm după ce ierarhia unei întregi biserici a întors spatele lui Dumnezeu, și a lăsat astfel cale liberă diavolului. Acesta din urmă face ce știe el mai bine: îi va distruge pe creștini, principala lui țintă, iar metodele folosite în ascuns, și iată, din ce în ce mai pe față, sunt nenumărate și pline de viclenie. A auzit cineva de vreo luare de poziție oficială a bor în legătură cu amenințarea invaziei musulmane? Dacă da, când? Cum ne apără ei de pericolele care ne așteptă? Sau privesc pasiv cum se mai face încă un pas pentru instaurarea unei religii unice universale babilonice, la care ei au așezat o piatră de temelie în Creta? Și apropo de asta, când va hotărî bor retragerea din CMB?

  • Stan
   # 12 august 2017 at 11:31

   Pui intrebari retorice Raluca.

   BOR nu s-a impotrivit nici la constructia moscheii dar la o simpla plimbare a unor cetateni musulmani prin inca tarisoara noastra. Se gandesc poate ca-i vor converti. Si asa a cam scazut nr credinciosilor din cauza prestatiei lamentabile a unor reprezentanti nevrednici.

  • Mirela
   # 12 august 2017 at 23:14

   Raluca

   Da, existat o poziţie publică a unui ierarh bor faţă de invadatori: Corneanu ne-a spus că aceştia preferă ceaiul, nu cafeaua şi să-i primim frumos!
   Hal de ierarhie!

  • Magda
   # 12 august 2017 at 13:27

   Scuze!
   Articol apărut despre ceea ce spun ”imigranții”, plătiți de Mafia Bancară Internațională, adică de JIDANI.

 12. Magda
  # 12 august 2017 at 13:23

  Cu portile deschise – refugiatii musulmani ucid Europa
  https://www.youtube.com/watch?v=L7R-GUQHN9w

  Grecia, Atena. Imagini din port, cu o mare de refugiați.

  Altă filmare cu cei care au intrat în Germania.
  Germania, va trebui să suport o multiplicare a refugiaților spre sfârșitul anilor 2015, de circa 1,5 milioane de persoane.
  Nu este exact un fenomen biblic, dar cu siguranță este un adevărat exod biblic.

  Emigranții au fost blocați în gara Budapesta, iar acum mărșăluiesc sute de kilometri spre Germania, ceea ce ei văd ca și țară promisă.
  Cealaltă față a tragediei este cum va schimba acest lucru fața Europei.
  Emigranții orientali, au invadat déjà Europa de decenii. Dar liderii lor continuă să nu le pese.

  LESVOS, GRECIA

  -Suntem speriați, suntem în pericol în fiecare zi, fiecare minut, INTRĂ ÎN CASE, IAR POLIȚIA…vor să se ucidă între ei.
  Trebuie să faceți ceva. Cineva trebuie să ne protejeze.
  SUNT ÎN CASELE NOASTRE!
  Aici, NOI SUNTEM VICTIME, NU EI!
  Noi, trebuie să trăim așa cum am făcut întotdeauna.
  Noi avem viețile noastre, dar ei ni le-au luat.
  NU noi suntem în război, ci ei sunt!

  EI TREBUIE SĂ PLECE, MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU!
  ORAȘELE, NU SUNT UN LOC PENTRU OAMENI CA EI, spune o grecoaică speriată tare, în timp ce sunt filmări cu imigranți care zici că-s maimuțe turbate, coborâte din copaci – invadează, distrug, urlă, bat/se bat cu furie, cu ură!

  CE SPUN MAIMUȚELE IMIGRANTE, INVADATOARE, CU TUPEU:

  -Ei speră să fim morți!
  Au pierdut fertilitatea lor!
  Și acum o ”caută” printre noi”
  Și noi le-o vom da! Spune un nenorocit de-al lor…
  -Vom face să se nască fii cu femeile lor!
  În timp ce spune asta, arată bebeluși ținuți pe mâini sus, spre a fi filmați.

  Prindeți…refugiații! Cât de curând îi vom prinde pe toți, în numele viitorului Califat!

  (Deci, în mintea maimuței jihadiste, NOI, ALBII SUNTEM REFUGIAȚI!)

  Arată filmări cu maimuțele coborâte din copaci, puse pe căpătuială, pe jaf!
  -Banii! Banii! Banii!
  -Unde mergem? În Germania! Germania!

  Între timp, arată filmări cu invadatorii care sparg, aruncă cu pietre, cu fumigene, aleargă, răstoarnă, scandează, bat albi (femei și/sau bărbați, cu sălbăticie), incendiază…și NU SE SPERIE DE NICIO FORȚĂ DE ORDINE A NICIUNEI ȚĂRI!

  Tot mai mulți oameni, au început să pună aceeași întrebare esențială: DACĂ GUVERNELE ACTUALE CONTINUĂ SĂ FACĂ PE PLACUL LOR, CÂȚI ADEVĂRAȚI GERMANI VOR RĂMÂNE ÎN GERMANIA DUPĂ 5, 10, 20 DE ANI?

  CÂȚI ADEVĂRAȚI FRANCEZI VOR TRĂI ÎN FRANȚA?

  CÂȚI ENGLEZI VOR SUPRAVIEȚUI ÎN ANGLIA?

  Scriitorul francez RENAUD CAMUS a definit fluxul de emigranți, ”MAREA ÎNLOCUIRE”, și afrimă că este unul dintre evenimentele cele mai colosale pentru Franța, din sec.al 15-lea, până azi.

  Păcăliciul ordinar, NICOLAS SARKOZI: Care este obiectivul? OBIECTIVUL ESTE DE A ÎNVINGE PROVOCAREA U.E. PRIVIND CĂSĂTORIILE INTER-RASIALE.
  NU ESTE O ALEGERE, ESTE O OBLIGAȚIE.
  Dacă Republica nu se mișcă de bună-voie, atunci Statul, va trebui să forțeze prin măsuri extreme.
  Trebuie să ne schimbăm, deci ne vom schimba!

  REPORTER: Probabil, nimeni nu-și imagina, doar cu 20 de ani în urmă, că populația franceză nativă, ar fi devenit o minoritate în țara lor.
  Londra, a devenit total multi-etnică, în așa fel că englezii de culoare albă, sunt în minoritate.

  Familiile albe din Birmingham, foarte curând, vor deveni un grup minoritar PENTRU PRIMA DATĂ, DE LA ÎNCEPUTURI.
  Partea de populație care are o creștere majoră în țară, este cea musulmană.
  Creșterea fără pauză a nașterilor musulmane, schimbă scenariul politic European.

  EMRAN, se va găsi foarte curând în situația de a înlocui legile Belgiei, cu Legea Sharia, care va include: amputarea mâinilor pentru furt, lapidări pentru adulter, și condamnare la moarte pentru homosexuali.

  (Ce zoofili și/sau incestuoși ipocriți! Cei care nu au bani să se căsătorească, fac sex cu animale, inclusiv cu surorile lor – oral și/sau anal, ca să le păstreze virgine când se căsătoresc.)

  Una dintre maimuțe: Dacă vor să ne combată sau să facă ceva de acest fel, nu știu! Pot măcar să înceapă să se căsătorească cu patru femei, și să aibe o duzină de copii.
  Începeți așa și poate aveți ceva speranță, dar nu sunt sigur.

  Ceva în particular odată cu emigrarea musulmană, a adus în Norvegia ceea ce unii o numesc ”o epidemie de violuri”.
  Statisticile publicate de curând de către poliție, demonstrează că, doar în capitala Oslo, 100% dintre violurile făcute de străini, au fost făcute de emigranți, NU bărbați occidentali și, 9 din 10 femei, victimele lor, sung femei norvegiene.

 13. Magda
  # 12 august 2017 at 13:24

  O reporteriță tânără, dar tembelă: Mărșăluiesc cu această paradă gay în interiorul unui cartier majoritar musulman, aici în Stockholm, și frica generală este că, ar putea să producă tensiuni între rezidenți și demonstranții paradei.

  O lesbiană cu stea comunistă în frunte: Care ar fi provocarea? E o provocare împotriva populației musulmane care locuiește aici.

  -Plecați, plecați de-aici!

  ANDERS BORG, ministrul de Finanțe din Suedia, 2006-2014: În practică, America prevede să creeze aceste deplasări pentru noi, EI FAC RĂZBOI, ȘI NOI LUĂM REFUGIAȚII! (pam-pam!)

  Națiunile Unite, alertează Elveția că va deveni o națiune de lumea a treia, în doar 15 ani, după Libia și Bulgaria.

  Manipulare ordinară la TV-ul lor suedez, în care sunt băgați copiii să strige fericiți și zglobii, sloganuri de care nu-s conștienți, apoi trupe de muzică, adolescenți, maturi, militari:
  ”Aceasta este țara mea, aceasta este țara ta….
  Sunt așa de fericit să o impart cu tine!
  Țara mea, este a ta!
  Țara mea îți aparține!”

  Apoi o maimuță jihadistă spune răspicat: ”Pentru că nu este altă cale pentru victorie, decât sacrificiul și Jihadul, prin voința lui Allah!”

  Suedezii care nu sunt de accord cu acest plan, riscă să fie exterminați ca rasiști, fasciști sau chiar naziști!
  Sunt filmări înaintea Frontului Revoluționar, care distrug casa unui suspect fascist.
  Este doar unul dintre multele atacuri care a fost filmat și publicat în mod liber, pe internet.

  Răspunsul pentru criticile privind azilul: ”Nazistule, pleacă! Nazistule, pleacă! DACĂ NU REPREZINȚI VALORILE MULTICULTURISMULUI, EȘTI LIBER SĂ PLECI DIN GERMANIA, ÎN ORICE CLIPĂ, DACĂ NU EȘTI DE ACORD!”

  (Adică germanul la el acasă, nu are voie să spună nimic în privința maimuțelor jihadiste!)

  GREGOR GYSI, partidul communist: Trebuie să confruntăm naziștii, mulțumită istoriei noastre dintre anii 1933 și 1945, suntem obligați să tratăm refugiații, într-o manieră cuviincioasă.
  Oh, apropos, în fiecare an, sunt tot mai mulți germani nativi care mor, decât cei care se nasc.
  Este un moment optim și este totul, pentru că germanii nu sunt buni să dea naștere la copii.
  DOAR ASTA, ȘI ESTE UN MOTIV PENTRU CARE DEPINDEM AȘA DE MULT DE EMIGRANȚII STRĂINI…

  (communist cretin și împuțit! Dar ce-ai făcut tu și guvernul mă-tii ca să încurajezi natalitatea?! Asta e rezolvarea?! Toți ăștia ar trebui să fie împușcați!)

  -Nu contează dacă modelul suedez de emigrare, falimentează în mod mizerabil.
  Dacă un străin (unul suedez) vine la Rosengard, nu are curajul să privească oamenii în ochi.

  Pe stradă, un puști suedez este luat crunt la bătaie de către maimuțele jihadiste: Iar cere! ”Ce ai de privit?”

  Cum este prins unul (suedez), îi taie o ureche, îi distrug mașina, îl intimidează, și-i spune: ”Dispari!”

  Alt bou!

  -Dacă notele de la școală sunt în scădere, sau crimele în anumite zone au crescut mult, sper că toți aceștia, chiar și cine trăiește în Marea Britanie, reflectează asupra valorilor universale pe care îl reprezintă Ramadanul, asupra contribuției pe care britanicii musulmani îl au în țara noastră.

  Maimuțe jihadiste, bărbații în față, și îmbrobodite cu pancarte, în spate: Bine, U.K., du-te în Infern! Poliția britanică să meargă în Infern!

  O britanică, îmbrăcată în roșu, privind uimită: Nu-mi vine să cred, n-am mai văzut nimic de acest fel!

  Hanovra, Germania

  -Merkel a spus că ”o vom face”. Cum nu? O vom face! Vom face ca să fim uciși toți, o vom face!

  Hitlerista Merkell: Cred că trebuie să fie un semnal important pentru toți, așa cum a spus președintele Wulff, ISLAMUL ESTE O PARTE INTEGRANTĂ DIN GERMANIA.

  Ce strigă maimuțele: Veți fi musulmani! Fii tăi vor fi musulmani! Fiul tău va fi musulman!

  La TV: Un îngrozitor abuz de cel puțin 1.400 de minori, într-o perioadă de cel puțin 16 ani.
  Copiii sunt violați, traficați, bătuți, și câteodată, stropiți cu petrol.
  Toți vinovații, erau de origine pachistaneză.

  Iar oficialul-imbecil englez: Ramadam Mubarak, pentru voi toți.

  Titlul de ziar: ”Germany: 20 million muslims by 2020”

 14. Magda
  # 12 august 2017 at 13:24

  Lider religios de-al lor: Cu emigrarea islamică în Europa, și cu lipsa de capacitate a europenilor de a se căsători și de-a avea copii, aici, 100 de persoane, vor fi înlocuite cu doar 80.
  10 ani mai târziu, acei 80 vor deveni 60, și cei 60 doar 40, și cei 40, doar după 10 ani, vor fi 10.
  ÎN 20 DE ANI, NICI MĂCAR UNUL DINTRE EI!

  În Parlamentul U.E.:

  NICK GRIFFIN (British Național Party): De atunci, o alianță diabolică de comuniști, capitaliști extremiști zioniști, au planificat în a promova emigrarea și căsătoriile mixte, cu obiectivul ponderat de a ne face să devenim străini, chiar în casele noastre.

  Pentru început, emigranții erau definiți ”muncitori străini temporari”, apoi au devenit un ”experiment multicultural”, apoi din nou au fost numiți ”refugiați”, apoi ”răspunsul la populația în scădere”, scuze diverse, DAR ACEEAȘI MINCIUNĂ!

  ADEVĂRATUL SCOP, ESTE MEREU ACELAȘI: CEL MAI MARE GENOCID DIN ISTORIA UMANĂ.

  -Ar trebui să vă fie rușine de acești termeni rasiști și xenofobi.
  Este o adevărată poziție politică, sau doar urli? Întreabă o tembelă.

  NICK GRIFFIN: Tu ești cea care urli, pentru că, evident, adevărul lovește!
  Am o propunere constructivă pentru a ajuta acei săraci din Africa care cer azil.
  Da, făceți-i să înțeleagă că nu pot să vină AICI!
  Așa, nu vor mai încerca să vină pe mare și să se înnece în masă, iar cel mai bun mod, este de a tăia ”priza” bărcilor în țările lor, în așa fel ca ei să poată trăi în țările lor, și la fel noi, europenii. Mulțumesc!

  Același lider jihadist: Cu timpul, Europa va deveni un Unic Stat Islamic, care va ști doar să spună: ”Este un singur dumnezeu, Allah, și Mahomed este mesagerul său!”

  Școala Bolton, U.K. (arată multe fete îmbrobodite, mergând în șir indian)

  Iar în Germania, ce ”cântă” imbecilii abia veniți: ”Allah să-i facă orfani pe copii lor! Fie ca Allah să dea probleme femeilor lor! Allah aduce victorie islamului, în orice loc! Allahu Akbar!”

  Frankfurt, Germania

  O armată de maimuțe îmbrâncindu-se spre trenuri, metrouri.

  Altă filmare, cand au coborât din tren, și aruncă în polițiștii de frontieră cu apa și mâncarea care li s-a livrat, din milă pentru niște maimuțe turbate, ca ei!

  Strigă ca demenții: NU! Mergem în Germania!

  În timp ce câțiva rezidenți, abia au ajuns din conflictele din Siria, mulți sunt din Afgan, Senegal, Albania, Pakistan și Bangladesh.

  -Aici ne-am plictisit mult. Putem doar să mâncăm, să dormim, să folosim internetul care este lent! Ese foarte rău! (Atunci, du-te dracului de unde ai venit!)

  Salzau, este un sat mic, de doar 36 de locuitori, în provincial Holstein, Elveția.
  Guvernul, a impus azil, pentru 320 de imigranți în castelul comunității, care este gol.

  -Perimetrul, este majestuos. Dar probelma este că nu avem nimic de făcut aici, ne-am plictisit.
  Avem nevoie de ceva activitate, trebuie să știm care este viitorul nostru.

  -Această hrană, nu este bună, nici măcar pentru un căine! Această hrană, este pentru femei.

  Un altul, aruncând scârbit la gunoi o sticlă: Suc de fructe, cu 15% zahăr!

  Acesta este un refugiu sirian, care se plânge cu privire la conținutul proviziilor lor, pentru a supraviețui.
  Din cauza protestelor, Baviera, va plăti emigranții în mod correct, începând cu luna ianuarie.

  -Vreau banii, pentru că vreau să fumez, și să-i trimit mamei mele, în Siria.
  Emigranții, fac un sit, și refuză să meargă la un Centru de Primire.

  -Persoane din Croația, mi-au spus că aici este frumos, frumos, și o frumoasă primire. Mergem în Germania, pentru că banii lor sunt foarte buni.

  Voci pentru refugiați (concert)!
  Astăzi, pe scenă – CONCHITA WURST!

  – Încercați să ne ajutați, avem condiții foarte rele. Noi, murim, mumim! Vă rugăm! Suferim mult!

  -Vin din Ghana, sunt din Ghana!
  Aici sunt mulți alții, sunt mulți aici!

 15. Magda
  # 12 august 2017 at 13:24

  Venim din toată Africa, din Gambia, de la Coasta Azura…

  -Veniți, veniți…este rău, rău…spune unul dintre ei, invitând cameramanul într-unul din corturile de campanile.

  -Apă, aici este apă, nu este bine!

  DONALD TRUMP: ”Observ această migrare și văd persoane, toți sunt bărbați, majoritatea sunt bărbați și sunt într-o formă perfectă, aceștia sunt tineri puternici.
  AJUNG AICI, CU O PRIVIRE DE SOLDAȚI, DE NOI RECRUȚI.

  Priviți, Europa va trebui să gestioneze tot, dar va fi dezordine în Germania; m-am gândit mereu că Merkell este un mare lider, dar, CEEA CE FACE ÎMPOTRIVA GERMANIEI, ESTE TERIBIL! ESTE TERIBIL.
  ARE LOC ORICE TIP DE CONFLICT!

  REPORTER: Vreți să spuneți, de a lăsa să treacă refugiații?

  DONALD TRUMP: Da, de a lăsa să treacă toți acești oameni.”

  -Cerem dreptul nostrum de-a rămâne aici!
  Noi am venit, pentru A RĂMÂNE!
  Nu contează ceea ce faceți!
  Democrația voastră este anti-democratică!
  Este doar pentru voi, pentru că sunteți rasiști!

  -NU NE E FRICĂ DE VOI, PENTRU CĂ SUNTEM MAI MULȚI ȘI MAI PUTERNICI DECÂT ÎNAINTE!
  ȘI VOM FI DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ȘI MAI PUTERNICI, MÂINE!
  ȘI, VĂ VOM ANIHILA!

  Reporter, MUNICH, GERMANIA: aceasta este ultima lor destinație. Poporul german, femei și copii, s-au ridicat ca să-i aplaude!
  Este extraordinar! Câțiva, le-au dat apă!

  -Bine-ați venit în Germania! Cum vă simțiți?

  YURI BEZMENOV, KGB Defector: Șocul psihologic, când vor vedea în viitor ce societate minunată de egalitate este, și ce înseamnă cu adevărat ”justiție socială”, evident, vor încerca să facă revoluții.

  O PERSOANĂ CARE ESTE DEMORALIZATĂ, ESTE INCAPABILĂ DE-A ABSORBI INFORMAȚII ADEVĂRATE.

  De fapt, nu le spun nimic important.
  Chiar dacă e bombardată de informații, cu probe autentice, cu imagini, cu documente, va continua să le ignore, în ciuda evidenței, împotriva lui.

  Nimeni nu reușeșete să formeze o opinie rațională, în interesul de a se auto-apăra, de a apăra familiile lor, comunitățile lor și țara lor.

  -Germania, niciodată, niciodată din nou! Scandează proștii de ei, simțindu-se vinovați probabil, din pricina celor două războaie mondiale.

  -Viață lungă la trădarea pământului nostru, și-a națiunii noastre!

  -Viață lungă la solidaritatea internațională! Strigă prin porta-voce, copiii germani.

  Pe scenă, alți copii germani: În Atena sau în Africa – albi sau negri, străini sau native, iubim toți copiii, în același fel.

  Într-o școală: 83% din cei 2300 de elevi de-aici, din școală, sunt Rutli, sunt străini.

  -Germanii, stau mereu așezți acolo. Sunte mereu singuri, înțelegi?
  Reporter: Cum îi tratați pe ceilalți, pe germani?

  -Urlăm împotriva lor, îi alungăm. (mai iau și niște scatoalce zdravene, după cum se vede din filmări…)

  -Dacă vedem vreunul mergând în mijlocul lor, îl batem.
  CA SĂ NE DISTRĂM. PENTRU CĂ NOI, MERGEM ÎN GRUP.
  Germanii se apără? Nu, sunt lași!

  (arată cum bat un puști alb, îi cară pumni în față și-l iau la picioare și mai aprig, după ce l-au pus jos, la pământ)

  -Ne înmulțim din ce în ce mai mult, foarte repede!

  -Voi, germanii, nu faceți copii îndeajuns! Aveți, maxim doi! Dar noi, facem 7-8. Bine, colega?
  Ne luăm patru soții, și apoi avem până la 22 de copii.
  Deci, ne rugăm la Allah (lăudat fie numele lui), dumnezeul nostru sacru, ca să vă putem să vă ocupăm.

  NU PRIN RĂZBOI, AICI, ÎN GERMANIA, DOAR PRIN NAȘTERE, ÎNAINTE DE TOATE!
  Și-apoi, ne vom căsători cu toate fetele voastre!
  Și fetele voastre, vor îmbrăca Burga musulmană!
  Fata ta, se va căsători cu un bărbat bărbos.

  În mulțime, printre funduri de refugiați și de forțe de ordine, o fetiță blondă, pupă un pui de refugiat și-i înmânează și o pungă, la îndemnul care se aude: ”Sărutări gratis, pentru refugiați!”

  Un adolescent refugiat, strange pe după umeri o blondă, după care, vine un altul și-o sărută!
  Apar niște puștoaice, cu un banner, pe care scrie: REFUGEES, WELCOME! Zâmbind prostește, habar ne-având ce le așteaptă!

  -Aici, am o problemă, aici…jos, arată spre organele sexuale, în timp ce ține țigara în mâna dreaptă.

 16. Magda
  # 12 august 2017 at 13:25

  -O problemă aici?

  -Da…ale mele sunt foarte mari. Așa de mari (arată cât o mini-minge). Da!

  -…ale tale? Cu adevărat.

  -Doctorul mi-a spus: ”Fă sex cu oricine, și orice lucru”.

  -Sunt 400 de persoane în campusul nostru, bine?
  Cum pot să fac ca să aduc o fată aici?
  Ar putea fi așa: ”Să fac sex, de 400 de ori?” se-ntreabă rhetoric maimuța, scârpinându-se în vârful capului…adică, dacă i-ar FACE pe toți cei 400, din campus.

  -În campusul universitar din Madgeburg, o fată de 19 ani, a fost atacată în această dimineață, la ora 4, violată foarte violent.
  Din păcate, nu am reușit să interogăm fata, pentru că este încă în spital, pentru rănile sale.
  Acesta este al 4-lea caz (în acest oraș), în doar câteva săptămâni.

  La începutul lui octombrie, o femeie de 24 de ani, a fost violată foarte brutal, într-un cimitir.
  Cu două săptămâni în urmă, două fete de 19 ani, au fost atacate.

  REZIDENȚII LOCALI, SUNT TERORIZAȚI.

  Legătura dintre aceste violuri și acești oameni, poliția îi caută.
  Au fost descriși doi martori, bărbați de 30 de ani, cu un aspect ce provine din sud.
  Chiar dacă le expui informații reale, nu poți să le schimbi percepția de bază, și logica care stă în spatele comportamentului lor.

  Arată cum, proștii de nemți (de la copii, adolescenți, tineri și maturi, așteaptă-n noapte autocare cu emigranți, primindu-i cu pancarte, baloane, floricele și zâmbete).

  YURI BEZMENOV, KGB Defector: Vor continua să nu te creadă, până când vor primi un șut în șezut, reversul.

  La TV: În Cremnitz, o fetiță de 7 ani, se juca cu bicicleta ei, în această după-amiază. În parc, a fost oprită de un om necunoscut. Chiar aproape de acest parc, omul a imobilizat-o și i-a luat bicicleta, iar apoi a violat-o! Avea 7 ani.
  Mama ei era aproape, dar nu și-a dat seama, decât după ce fetița a început să alerge, plângând.

  -Fetița a vorbit de un om cu aspect din sud, ”nord-african”.

  O evreică jegoasă– BARBARA LERNER SPECTRE, Founder, PAIDEIA Sweden:

  ”EUROPA ÎNCĂ NU A ÎNVĂȚAT SĂ FIE MULTICULTURALĂ. ȘI CRED CĂ VOM FI NOI PARTE DIN ACEA SCHIMBARE CARE TREBUIE SĂ IA NOTĂ.
  EUROPA, NU VA RĂMÂNE ACEA SOCIETATE MONOLITICĂ CU CARE S-A OBIȘNUIT ÎN ULTIMUL SECOL.
  NOI, EVREII, VOM DEVENI CENTRUL ACESTEI REALITĂȚI.
  ESTE O TRANSFORMARE ENORMĂ PENTRU EUROPA.
  TRANZITEAZĂ LA O SOCIETATE MULTI-CULTURAĂ, ȘI NOI, EVREII, VOM FI INVIDIAȚI PENTRU ROLUL NOSTRU DE LIDERI.
  DAR, FĂRĂ ACEST ROL DE LIDER ȘI FĂRĂ TRANSFORMARE, EUROPA NU POATE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ.”

  Cine-o fi pus-o să moară de grija europenilor pe ea, sau pe liderii lor care-i mănâncă-n cur ca pe maimuțe?!
  Deci, după spusele nebunei ăsteia, ea – afirmă sus și răspicat că evreii sunt implicați DIRECT, ca ”centru al acestei realități” care se desfășoară sub ochii noștri, pentru a subjuga rasa albă, de-a-o CORCI, de a fi violată, marginalizată, total transformată în nici 20 de ani!
  DECI, DUȘMANII RASEI ALBE, ÎMPOTRIVA EUROPEI, SUNT EVREII!
  NU FIȚI PROȘTI, ȘI VEGHEAȚI!

  Sfârșit.

 17. Magda
  # 12 august 2017 at 13:28

  Admini!

  Am RUGĂMINTEA să lăsați un timp comentariul – transcript să-l citească lumea….știu că aveți PRESIUNI de ștergere/anulare a anumitor comentarii…

 18. Saracul
  # 12 august 2017 at 13:44

  Io n-am nici macar casa, stau in chirie. Bravo sa vina cate milioane vor. Sa vina!!!!!!!!!!

  • Raluca
   # 13 august 2017 at 8:58

   Frățioare, ești bine???
   Care este legătura între sărăcia ta și invazia musulmană? Crezi că dacă ești sărac nu o să te afecteze? Când hoarde de sălbatici te vor înconjura pe stradă, în magazine, peste tot pe unde te vei duce, și îți vor fi chiar vecini în casa în care stai tu cu chirie, te vei simți bine? Ia mai gîndește-te puțin …

  • Raluca
   # 13 august 2017 at 10:15

   Și poate îți vor lua chiar și locul de muncă, în situația în care vor munci, pentru că e posibil ca tu să-ți rupi spinarea muncind, pentru ca statul din impozitele pe care tu o să le plătești din munca ta cinstită și pe bani puțini, să le dea lor bani ca să stea degeaba, și ca să se țină și de tot felul de fărădelegi. Și tu vrei să vină cîte milioane vor. Păi să-i ții tu în casa ta cu chirie.

 19. Magda
  # 12 august 2017 at 14:15

  APOI, CONSTITUȚIA ROMÂNIEI spune:
  Articolul 3,aliniatul 4:

  ”Pe teritoriului statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.”

  CSAT-ul…DOARME!
  CMS-ul….DOARME!
  BOR-ul….DOARME!

 20. Magda
  # 12 august 2017 at 14:18

  CSM-ul (Consiliul Suprem al Magistraturii)…scuze de inversare!

  Și…am uitat: CCR-ul (Curtea Constituțională) a devenit dintr-o dată anti-constituțională?

  Sau e CONSTITUȚIONALĂ numai când interesul politicienilor o cer?

 21. Magda
  # 12 august 2017 at 16:06

  APROPOS DE VACCINURI!

  LEGEA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII, NU O VOR APLICA ȘI LOR?
  ADICĂ PE ROMÂNII TĂI PUI BICIUL ȘI BIRUL, DAR PE URÂȚII ĂȘTIA ÎI DEPARAZITEZI, ÎI CONTROLEZI EPIDEMIOLOGIC…GRATIS, NU?

  CĂ, DACĂ FACI PE NEBUNUL/A, N-AI CE-I FACE…CĂ-I ”REFUGIAT”!

 22. Magda
  # 12 august 2017 at 16:32

  Spune unul, Walter, pe net:

  ”Aia e si sursa epidemiei de rujeola. Judetele cele mai afectate: Timis, Caras-Severin, Arad. Locurile pe unde intra masiv in tara din Serbia si stationeaza migratorii, din care unii o iau spre Ungaria, dar tot mai multi raman: tot Timis, Caras-Severin, Arad. Debutul epidemiei coincide cu inceputul valului de migratori la granita noastra de Vest. QED!”

  • atentie
   # 12 august 2017 at 18:06

   asa e, harta epidemiei arata traseele imigrantilor si focarele de rujeola

 23. Magda
  # 12 august 2017 at 23:09

  Asta se pregateste Europei!

  GEORGE SOROS „POT AFIRMA CU SIGURANŢĂ CĂ ULTIMA GENERAŢIE
  DE COPII ALBI SE NAŞTE ACUM”

  Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.

  Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei albe”:
  „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents. Let the white race west country perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society!
  Long live anarchy!”

  Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper
  Publicerad – 9 maj 2014.

  „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente.Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și
  suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!
  Trăiască Anarhia!
  Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi.
  Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre,bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” –
  În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014.

  Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europe se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a gazdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate
  europeană.
  ` Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la NewYork, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”

  Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Dacă privim în jur in Europa de azi, observam ca planul, pare că
  s-a realizat deja aproape în întregime.

  Războiul demografic din Europa e la apogeul sau, iar extinctia popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricand: In 15 ani, jumatate din populatia Europei vor fi musulmani.
  Asta fara imigratia masiva de azi, a sute de mii daca nu chiar milioane de imigranti care bat deja la usa Europei, in aceste zile. Suntem martorii deprecierii Europei

 24. Magda
  # 12 august 2017 at 23:10

  Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e
  adeziunea la amestecul etnic forţat. Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici.

  Sub dubla presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic in care sunt tarate iar pe de alta parte sub presiunea smecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de peste ocean precum
  si a apelurilor „la solidaritatea si umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmareste acceptarea „ca necesitate umanitara” a colonizarii Europei cu milioane de imigranti.

  Si ca sa fim bine intelesi si sa nu dam loc la false interpretari, afirmam deschis ca IMIGRANTII (proveniti din tarile distruse de razboaie si „revolutii”, razboaie si „revolutii” programate „de aceeasi” care au programat si acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem si noi AUTOHTONII.

  In acelasi timp, se urmareste a se impune europenilor o ideologie care le neaga propriile origini si prin care se incearca distrugerea propriei lor identitati etnice, istorice si culturale.
  A-ti conserva identitatea etnica, istorica si culturala e un drept al oricarui popor si al oricarui grup etnic. Aceasta conservare a propriei identitati nu presupune in sine,
  atacarea vreunui unui alt grup etnic.

  Cei care incearca sa insinueze acest lucru sunt mincinosi si o fac fiind rau intentionati. Motivul care ii mana este ura lor fata de identitatea etnica, istorica si culturala a altor popoare.

  Dimpotriva, conservarea propriei identitati etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.
  Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva identitatea etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism impotriva acelui popor.

  In lunga lista a acestor organizatii intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.

 25. Magda
  # 12 august 2017 at 23:10

  Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca sa-ti pastrezi identitatea e „rasism”si ca pastrarea identitatii culturale, istorice si nationale „e o idee extremista si complet greşita”, si fac asta doar pentru căvor ca noi să devenim doar nişte cetateni orbi care sa consumam ceea ce ni se ofera atat mental cat si material.

  Este exact ceea ce propune si ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce propaganda incearca Germania sa scape de o parte din refugiati si sa-i redistribuie fara
  voia acestora in Europa de Est.

  ‘Der Spiegel’: ”Imigrația: Europa de Est ratează o oportunitate”. Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti, cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat European. Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. Numai ca masurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.

  SITUATIA DEPOPULARII MASIVE A ROMANIEI SI A EUROPEI DE EST IN
  ULTIMII 25 DE ANI PRIN PAUPERIZAREA POPULATIEI PRECUM SI URIASUL
  INFLUX DE IMIGRANTI CARE SE PREGATESTE ACUM SA FIE TRIMIS IN TARILE
  EUROPENE , SUNT FAPTE INCONTESTABILE IN ACEST SENS._

  Cazul Romaniei care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4milioane de romani plecati si cu o scadere a populatiei de 13% la fiecare 10 ani este relevant.
  Dupa 2100, daca actualele trenduri se mentin, Romanii vor ajunge o MINORITATE de doar 20%, in propria lor tara. Si asta fara sa luam in considerare marile fluxuri migratoare de
  care vorbim..

  Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnica.
  La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.

  SINGURUL SCOP AL ACESTOR MĂSURI
  E CEL DE A DENATURA COMPLET POPOARELE, TRANSFORMÂNDU-LE ÎNTR-O
  MASĂ DE INDIVIZI FĂRĂ NICIO COEZIUNE ETNICĂ, ISTORICĂ ŞI
  CULTURALĂ. “

  Așa că atenție MARE spre năvala imigranților și la politicile guvernanților, da?

  • un preot
   # 13 august 2017 at 17:41

   Preotii care vor sa informeze poporul sunt marginalizati,etichetati drept extremisti,pedepsiti(voi fi mutat curand din parohie),ironizati,etc…

   Imi voi da demisia si voi lua si eu calea pribegiei,pt.ca proprii mei credinciosi nu vor sa primeasca lumina…

   • Magda
    # 13 august 2017 at 18:05

    Sunt ABSOLUT SIGURĂ că AȘA ȘI E în privința marginalizării, etichetării, șamd..

    Nu sunteți singurul care vorbește despre constrângerile venite de sus…

    Ce n-am înțeles, este ceea ce spuneți despre credincioșii care NU vor să primească lumina…în ce sens?
    În sensul că nu vor să accepte că lucrurile nu sunt roz în România și că suntem manipulați spre a ne arunca în prăpastie fără niciun fel de protest….pentru că pe buza ei, SUNTEM TOȚI

    • un preot
     # 14 august 2017 at 12:49

     DA!

 26. # 12 august 2017 at 23:20

  Doamne apare sine iarta

 27. Magda
  # 13 august 2017 at 20:28

  Europa Va Devenii Țară Musulmană ? – Legea lui Alah – Documentar Israelian (ipocriții!)

  https://www.youtube.com/watch?v=2yEjRabA7WY

  O maimuță jihadistă, țipând prin porta-voce:

  Noi spunem: ”deajuns cu democracția!”
  La gunoi cu democrația! Vrem Sharia!

  În Europa de azi, are loc o ciocnivre de civilizații.
  De-o parte – democrația, egalitatea și secularitatea, de partea cealaltă – Islamul și conservatorismul religios intransigent aduse de către imigranții musulmani ajunși pe continent în ultimele decenii.
  Aproape în fiecare țară există acea fracțiune care susține că toate țările Europei sunt lipsite de credință și că trebuie să adopte Sharia (legea islamică).

  În această țară, cel puțin nu ești împiedicat să chemi oameni să se alăture Islamului.
  Tot mai mulți musulmani ajung să se convingă că Sharia, adică regulile și legile Islamului este lucrul cel mai just nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru întreaga Europă.

  Că…Mohammad…este robul și trimisul Său.

  -Asta este, ești acum musulmană, lăudat fie Allah.

  Islamul este religia cu ritmul de creștere cel mai rapid în Marea Britanie.

  -Noi suntem prea toleranți față de acești oameni.
  Noi trebuie să-I alungăm, spune un official englez.

  Controversele în Europa asupra subiectelor arzătoare, se intensifică și se ascut.
  Libertatea de exprimare, o valoare de bază a Europei, nu mai este de la sine înțeleasă.
  -Acesta este ziarul care a dus la incendiere, de fapt, atacul terrorist de la ”Charlie Hebdo”!
  Eu aș putea să insult biserica catolică, dar e imposibil de făcut asta cu comunitatea musulma, când Islamul import în Europa codul de comportare religios.

  -În relația față de femei, o jumătate de milliard de femei sunt tratate ca sclave.
  Primele care au de suferit, sunt femeile.

  -El a adus cuțitul și m-a tăiat pe piept de aici, până aici…
  Uciderea pe fondul onoarei familiei și circumcizia femeilor sunt două noțiuni noi în discuția europenilor.
  Un polițist alb: Astăzi, noi suntem foarte atenți în cazurile femeilor care cad din balcoanele caselor, din care putem învăța nu puțin despre extremizarea pe care o trăiește continentul.

  Unde e Europa?
  Arabii au cucerit Europa.
  Sunteți invitați la un voiaj, în locuri mai puțin clasice ale Europei, în miezul confruntării care se dezvoltă între societăți și culturi diferite.
  Noi vă invităm aici, să vă gândiți la Islam ca la o alternativă.
  Europa se confruntă cu o situație în care toate valorile sale de bază, SE AFLĂ SUB ATAC.

  (Serial de Zvi Yehezkeli și David Deryi)

  (Producător – Yoinit Dror)

  (Rdactor – Rafi Abulafia)

  (Sunetul – Yonatan Bar Giora)

  (Scenariu și regie – David Deryi)

  ALLAH ISLAM – PE URMELE PRELUĂRII EUROPEI DE CĂTRE ISLAM

  Molenbeek, Belgia/Camera Shay Fooni: În susul Bruxellesului, capitala Belgiei, se află cartierul imigranților Molenbeek.
  În acest cartier, majoritate musulman, viața arată ca într-o țară separată a Orientului Apropiat, numai că aici suntem doar la un kilometru de centrul Bruxeleesului,

  (Documentare – Anat Switzki și Lior Zeevi).

 28. Magda
  # 13 august 2017 at 20:29

  Piața de duminică, majoritatea zonei e populată de musulmani.
  -Salam aleikum!

  În ultimii ani, aici, au fost depășite recordurile de șomaj și crimă, atingându-se nivele pe care Belgia nu le-a cunoscut niciodată.

  -Locuiesc aici cetățeni belgieni nativi?
  -Da.
  -Cam câți aproximativ?
  -Arabii sunt aici, 60-70%.
  -Spune-mi, care e simțământul general al tinerilor de-aici?
  -Odată ce locuiești în ghetou, ai senzația de înăbușire. Ei ne ștrangulează.

  Venirea camerei TV, îi deranjează pe oameni, ei fiind siguri că media este împotriva lor.

  -Vrei să discuți puțin cu mine?
  -…face semn negativ cu mâna.
  -Ok, mulțumesc.
  De fapt, e interzis să se filmeze fără permisiune.
  -OK, regret, mulțumesc.

  În ultimii ani, autoritățile din Belgia se confruntă tot mai mult cu fenomenul radicalizării religioase care produce neliniște la periferie și provocări împotriva legii.

  -Noi trăim într-o țară de necredincioși.
  Cu ajutorul lui Allah, într-o zi, religia noastră va stăpâni aici, așa cum trebuie.

  -Ce bine-ar fi ca peste tot să fie musulmani, ar fi perfect, în pofida tuturor celor care nu doresc asta.

  Imamii și grupe de tineri din Molenbeek, cheamă la aplicarea legilor Shariei islamice.
  Aceasta, bine-nțeles, pe socoteala legilor democrației belgiene care dau posibilitatea, printre altele, desfășurării acestei demonstrații de indignare (din partea maimuțelor jihadiste).

  ”Nu există alt dumnezeu decât Allah, Muhammad este trimisul lui Allah. LĂudați-l! Allah Akbar!”

  -Eu sunt primar de 20 de ani, nu am trăit niciodată o asemenea problemă.
  (Primarul districtului Molenbeek).
  În districtul meu sunt cartiere cu o populație simplă, și ca urmare, avem întotdeauna o țesătură socială delicată, nu putem să negăm asta. MULT, PREA MULT ȘOMAJ.

  Există tineri disperați din lipsa unui loc de muncă, dintr-un mediu rău, care sunt ispitiți de extremiști.

  TOTUL VINE DIN EXTERIOR, DIN ORGANIZAȚIA ”SHARIA”, DE LA GRUPURILE MICI CARE ÎNCEARCĂ SĂ CUCEREASCĂ TERENUL.

  -Dispersați-vă și întorceți-vă la casele voastre!
  Ultimul avertisment!
  Molenbeekul este agitat déjà de o săptămână, o adevărată intifadă se petrece în capitala Europei, departe de ochii turiștilor.

  -”Nu există alt dumnezeu decât Allah, Muhammad este trimisul lui Allah.”

  Totul a început când polițiștii au încercat să impună legea și să oblige o tânără musulmană să-și scoată burka, valul care acoperă ochii.
  Ea a spus că nu e dispusă să facă asta, de față cu toți.
  Ea a căzut și ei au lovit-o.
  Aceasta e o țară democrată, fiecare poate trăi după voia sa, fie că poartă higiab (baticul musulman), fie nu.

  Sute de demonstranți s-au adunat lângă sediul poliției din Molenbeek.
  Pietre, bare de fier și sticle incendiare și odată cu ele, cererea fermă de anulare a legii care interzice valul în spațiul public.
  Ea a fost luată la sediul poliției, a fost ca un război cu poliția.

  -Nu există alt dumnezeu decât Allah, Muhammad este trimisul lui Allah. LĂudați-l! Allah Akbar! Democrația este corupție, sărăcie, pedofilie, ea e o criminalitate!”

  Primarul: Și după aceea, s-a petrecu un lucru incredibil.
  Oamenii aceia m-au atacat, m-au amenințat.

  -Crezi într-adevăr că mai există chiar și-un polițist în această țară care să vrea să aresteze o femeie cu burka? (Philiph Dewinter, ”Partidul Libertății”, Belgia)

 29. Magda
  # 13 august 2017 at 20:30

  El se gândește de două ori înainte de-a o face, își spune: ”De ce să mă complic? Poate mâine mă vor înjunghia în spate”.
  În acel moment, Islamul extremist învinge.
  Noi suntem prea toleranți față de acești oameni.
  Ei nu pot spune tot ce vor.
  Noi trebuie să-i aruncăm afară.

  -Noi spunem: ”destul democrației! Noi nu o mai vrem, nu vrem democrație, la gunoi cu democrația. Vrem Sharia!

  PARTEA A DOUA: LEGILE LUI DUMNEZEU SAU LEGILE STATULUI.

  (Aici, e pervers TITLUL ales de ”israelit”.
  Legile Statului nu trebuie să contravină Legilor lui Dumnezeu din acea țară în care el (statul) EXISTĂ!
  În cazul de față, maimuțele jihadiste, dacă vor să-și exercite integral toate chițibușurile tradiționale, să se ducă de unde-au venit. Punct.
  Nu vii ca musafir într-o țară, ca apoi să iei locul gazdei care te-a primit – îi bați familia, îi violezi fiica, stai pe banii gadei că ești putoare, și mai și obligi gazda să treacă la religia ta…NU E NERUȘINARE?!)

  -Fiți cu băgare de seamă, oameni. Lăudați-l. Allah Akbar!

  REPORTERUL: După demonstrație reușim să-i întâlnim pe tinerii care au organizat-o.
  Grupul se numește ”Sharia pentru Belgia”.
  Ei au o ideologie similară cu a lui Bin Laden și spirit de luptă pentru continuarea confruntării cu belgienii.
  Noi nu aflăm într-o democrație, ci într-o dictatură.
  Aceasta este organizația cea mai extremist pe care o veți găsi în Europa.
  După opinia lor, Islamul îi cheamă la Jihad, în interiorul Belgiei.
  Legea valululi, i-a făcut să sară în sus, și ei povestesc cu mândrie despre confruntarea cu belgienii.

  -Frații au mers la poliție, au bătut în fereastră și au spus: ”Am venit pentru drepturile surorii noastre, pentru ce ați arestat-o?”, ”Pentru ce ați trântit-o la pământ și i-ați pus cătușe?”, ”Pentru ce i-ați tăiat nikabul (valul peste ochi)? Și chiar haina de sub nikab? Și nikabul este parte din religie.” (Abu Fares, grupul ”Sharia pentru Belgia”)
  Și dacă e așa, am dovedit că toate drepturile fundamentale ale democrației, sunt vorbe goale.

  -Islamiștii din Europa, au descoperit puncte foarte slabe în societatea noastră: ei au înțeles că ne este foarte greu să știm unde să tragem linia roșie (Duglas Murray, ziarist), cum trebuie să fim intoleranți cu cei care nu sunt toleranți la toleranța noastră.

  REPORTER: Povestește-mi despre grupul ”Sharia pentru Belgia”.

  -Noi spunem: ”Nu, noi vrem legile lui Dumnezeu. Noi vrem ca Sharia să fie aplicată la noi, pentru ca sistemul să funcționeze cum trebuie. Sharia ne este mai bună decât democrația. Sharia este legea lui Allah, legea Creatorului nostru.
  Aproape în fiecare țară există această gălăgioasă fracțiune salafistă care susține că, toate țările Europei sunt necredincioase și că trebuie să adopte Sharia.

  (Boul ăsta NU pricepe un lucru: DACĂ țările Europei sunt necredincioase, e treaba lor, NU a ta! Iar dacă faci referire la ”credința” ta, NU ai dreptul s-o impui popoarelor Europei pentru simplu fapt că ele nu sunt atât de atașate religiei lor, cum ești tu, față de a ta!

  În spatele vostru stă ”poporul ales” care vrea astfel, PRIN FRICA GENERATĂ de voi popoarelor pe care le-ați invadat, și cu lațul legislative prins de gâtul TUTUROR POLITICIENILOR ȚĂRILOR U.E., să aplice repede și ușor, Noua Ordine Mondială!)

  REPORTER: E-adevărat, că majoritatea musulmanilor detest aceste mesaje ale lui Abu Fares, dar vocea sa este auzită, în special tinerii o ascultă cu atenție, pentru că sunt strigate cu voce tare.

  -Chiar și în inima Europei a fost aplicată Sharia = LONDRA, SPANIA, RODOS, CIPRU, GRECIA, au fost cândva sub legile Shariei.
  Aproape în fiecare capitală din Europa există o asemenea organiație care cere să fie introdusă Sharia.

  LA LONDRA, SE AFLĂ COMANDAMENTUL GENERAL AL ACESTEI ORGANIZAȚII. (de islamizare)

  Noi vom introduce Coranul, cu ajutorul lui Allah, în Marea Britanie și în Europa iar într-o zi, cu ajutorul lui Allah, va veni un grup și va introduce Sharia (Anjem Choudary, șeicul org. ”Sharia pentru Marea Britanie”), și va arbora drapelul lui Allah, pe Casa Albă. Lăudați-l.Allah Akbar!

  Anjem Choudary este șeicul care a adus ideea în Europa.

 30. Magda
  # 13 august 2017 at 20:32

  El este un avocat priceput și a decis să înființeze un Tribunal după legile Shariei, în centrul Londrei.
  -Hei, prieteni, vreți cafea sau ceva? Este latte.
  -Mă gândisem la o cafea arabă. Am vizionat multele tale interviuri în care spuneai că Sharia, ar trebui să învingă aici, în Britania.
  -Dar unde ar trebui să instituim Sharia, pe lună? Eu învăț și predau Sharia de 20 de ani, cu șeicul meu Abu Umar Al Bakry. El era căutat?
  -Da.
  -Am adus cu mine dosarele mele, ca să-ți arăt…acestea sunt hârtiile noastre oficiale pentru serviciile islamice.
  Acestea sunt certificate de căsătorie, există și certificate de divorț.
  Și aici sunt documente pentru noii convertiți.
  Fie că te căsătorești, te divorțezi sau adopți islamul, noi furnizăm serviciul, nu percepem niciun ban.
  -Și tot ce e legat de Sharia…
  -Totul se face aici.
  -Știi, am văzut afară sute de burka.

 31. Magda
  # 13 august 2017 at 20:33

  Fiecare om, cu barbă sau burka va prefer să ajungă la tine, și nu la Tribunalul britanic.
  -Când le spunem că aceasta este calea justă în viață, că așa trebuie să se poarte, că așa trebuie să se îmbrace, că așa trebuie să se spele, șamd…noi îi readucem la calea de viață perfectă și pură, așa că asta devine foarte atrăgător.

  (Adică, vrea să spună că omul are sădit în el firesc, dorința după o viață ”perfectă și pură”, numai că, obținută prin Islamism, omul se depersonalizează, se abrutizează, se întunecă la partea ce presupune compasiune, empatie, înțelegere….favorizând legal și supranatural, prin Coran, numai partea bărbătească…femeia, rămânând la stadiul de sclavă cumpărată și folosită ca obiect în uz de folosință!)

 32. Magda
  # 13 august 2017 at 20:36

  :))) Nu vrea să-mi mai înghită comentariile!

 33. rudolf bone
  # 14 august 2017 at 9:53

  Doamne ajuta, saccsiv !
  As putea primi adresa de email ca sa trimit ceva pe care sa-l citesti doar dumneata ?

 34. Alexandru
  # 26 septembrie 2017 at 18:23

  Noi avem nevoie de un Stefan Ce Mare la ora actuala !l

Scrie un comentariu

Scroll Up