Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu”

mai 17, 2017 12101 4 http://bit.ly/2qG6zv5

Conform cititoarei Corina., Patriarhul Kiril a afirmat in ziua de Paste la un spital de copii „min. 0.31 – de aceea din toata inima rugati-va si cereti lui Dumnezeu ajutor, eu stiu ca aici sunt si crestini si musulmani si fiecare se roaga unuia si aceluiasi Dumnezeu – Creatorul, si drept raspuns noi primim un ajutor dumnezeiesc real”

Iata si o prezentare mai ampla facuta de cititoarea Aliona:

La sărbătoarea Paştelui, 16 aprilie 2017, patr. Chiril a vizitat Spitalul Clinic pentru copii din Moscova. În timpul discursului său, acest şovăielnic a renunţat la Prea Sfânta Treime, când a afirmat că creştinii şi musulmanii se roagă aceluiaşi Dumnezeu.
Salută apoi copii, părinţii şi personalul din spital şi face următoarea afirmaţie (care se repetă pentru a fi înţeleasă ): „de aceea, din toată inima rugaţi-vă, cereţi-i lui Dumnezeu ajutor. Eu ştiu că aici sunt şi creştini şi musulmani; fiecare se adresează unuia şi aceluiaşi Dumnezeu, Creatorul. Şi ca răspuns primim ajutorul Domnului.”
Musulmanii nu cred în Prea Sfânta Treime, cum nici în Hristos, ca Fiul lui Dumnezeu. Ei cred în Allah. Şovăielnicul Chiril a egalat/echivalat pe Allah cu Prea Sfânta Treime şi prin aceasta s-a lepădat de Adevăratul Dumnezeu. El a făcut aceasta public şi deschis, pentru toată lumea, cum este şi discursul lui, plasat pe site-ul oficial al patriarhiei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. olae
  # 17 mai 2017 at 19:10

  a avut o revelatie in antarctica, a asistat la prelegeri tinute de extraterestrii

 2. Ionel
  # 17 mai 2017 at 19:20

  Dumnealui afirma la Canberra că CMB-ul este casa tuturor.
  Și că participanții la cmb trebuie să ducă în țările lor mesajul cmb, pentru ca toți să își improprie de ideile cmb.
  Vedeți pe YouTube: https://youtu.be/uCAbnOEP6k0

 3. Mihai
  # 17 mai 2017 at 19:36

  Prigoana și la Prodromu sursa învățăturile SF Părinții

Trackbacks/Pingbacks
 1. PATRIARHUL KIRIL iar vorbeste despre SFARSITUL LUMII, dar de fapt chiar el si Vladimir Putin construiesc de zor stalpii pe care se va inalta ANTIHRISTUL: ecumenismul si cu semnul fiarei … - OrtodoxINFO - 7 ianuarie 2018

  […] Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu” […]

Scrie un comentariu

Scroll Up