X

Feministele din România încearcă mizerabil confiscarea tragediei Alexandrei Ivanov, pentru promovarea avortului la CERERE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asociațiile care susțin mișcarea feministă radicală din România se folosesc de tragedia Alexandrei, tânăra care a murit într-un spital din Botoșani, pentru a promova avortul la cerere. 

Pretextul este fals și imoral, deoarece în cazul Alexandrei nu a fost vorba despre avort la cerere, ci despre sarcină oprită în evoluție.

Asociația „Feminism România” a postat, luni, pe Facebook, un mesaj intitulat „Cât costă viața unei femei”, în care, pornind de la cazul Alexandrei, reclamă faptul că unele spitale refuză avortul la cerere.

„O femeie cu sarcina pierdută moare în spital, după ce cere și imploră să i se facă chiuretaj. Imploră și nu i se face. Ca Alexandra, în ultimii ani multe femei au implorat să li se facă întreruperi de sarcină”, se precizează în mesaj.

Mai departe, „Feminism România” invocă faptul că în Maternitatea Botoșani nu s-a făcut nicio întrerupere de sarcină în 2022. Afirmația are legătură cu o declarație făcută de Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati.

„La Secția Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Botoșani în primele nouă luni ale anului curent nu s-a efectuat nicio întrerupere de sarcină la cerere. Nu au fost solicitări pentru acest tip de intervenție”, a declarat, anul trecut, Ioan Asaftei.

Din nou, este vorba de niciun avort la cerere, însă acest lucru nu este explicat în mesajul transmis de „Feminism România”.

De altfel, la postarea respectivă, nașa de cununie a Alexandrei explică într-un comentariu că nu se pune problema ca în cazul Alexandrei să fie vorba despre chiuretaj la cerere.

„Sunt nașa de cununie a Alexandrei. Alexandra iubea viața, iubea foarte mult copiii încă din pântecele mamei lor și era PRO VIAȚĂ! Aici e vorba de un CHIURETAJ în urma unei sarcini oprite din evoluție! Orice medic din România face astfel de chiuretaje. Nu acesta este subiectul care trebuie dezbătut acum!

Nu pot să cred că-n aceste clipe, PROFITATI de moartea Alexandrei, de drama prin care trece familia Alexandrei și provocați și mai multa durere în această familie! Folosiți moartea Alexandrei împotriva principiilor ei, împotriva vieții! Ca idee, în Botoșani se fac foarte multe avorturi la cerere în cabinetele private, nu vă faceți griji în privința aceasta…Cred ca sunt foarte multe aspecte, mult mai importante, care trebuie dezbatute și îmbunătățite în sistemul medical românesc. NU VĂ FOLOSIȚI DE ALEXANDRA PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA VIEȚII PE CARE EA A IUBIT-O ATÂT DE MULT!”, a comentat Anamaria Macuc, nașa Alexandrei.

Alexandra Ivanov, o tânără în vârstă de 26 de ani și mamă a trei copii, a murit după ce a fost internată la Maternitatea din Botoșani și o noapte întreagă nu i s-a acordat asistență medicală, chiar dacă tânăra a solicitat ajutorul medicilor, prin mesaje în care explică starea de rău în care se află.

Cazul Alexandrei a impresionat o țară întreagă, fiind organizate o serie de proteste reunite sub sintagma „Nu am aer”, ultimul mesaj transmis de Alexandra.

„Feminism România”

Potrivit site-ului oficial, Asociația Front este formată din tinere feministe ce militează pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi și eliminarea discriminării de gen și a altor tipuri de discriminări bazate pe etnie, orientare sexuală, dizabilitate, vârstă, clasă socială, proprietate, religie sau alt statut social.

Principalele sale proiecte s-au axat pe manifestații publice, lobby și advocacy, educație și cercetare, vizând teme precum: violența asupra femeilor (domestică, sexuală, trafic de ființe umane, sterilizarea forțată), drepturi reproductive și sexuale, educație sexuală în școli, lipsa parteneriatului în familie, discriminări urbane, stereotipuri de gen din educație.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Mișcarea feministă din România este o activitate subversivă de propagandă susținută de Internationala Comunistă pe teritoriu străin ( cel al țării noastre ) , de care toate aceste feministe nu au habar, cel puțin nu cele cu grad inferior în organizație, și care servesc prin ignoranta și aroganta lor nu scopul vieții sau al societății , ci scopurile distrugătoare ale iudeilor talmudisti, prezenți peste tot, la orice nivel și în orice țară din lume. Această mișcare extrem de periculoasă este în continuitatea Revoluției Sexuale din 1968 care a distrus femeia, familia, tinerii , a adus drogurile în viața copiilor noștri și dezmățul , și pe care aceste feministe le promovează. Ele promovează de asemenea crima legiferata de statul iudeo- masonic, și practicată asupra ființelor fără aparare, indemnind mamele să își ucidă cu sînge rece propria descendență . În numele ” libertății “. Tot ce propagă aceste femei neștiind ce spun, a fost prezentat în 1969 ca Plan de evoluție a societății într-o conferință medicala în orașul Pittsburg din SUA de către un trimis al mondialistilor, cu pseudonimul dr. Day, și care a fost consemnată de unul dintre doctorii participanți ( dr. Dunegan ) sub forma unor casete, inminate în anii 1980 unui ziarist american de investigații. Și pe care eu le-am citit în transcriere.

  2. Un apel umanitar pentru o mămică săracă cu 2 copilași mici și însărcinată cu un bebe în luna a 4-a care a scăpat de avort, și are și el o șansă la viață ! Să îi ajutăm și noi să lupte cu sărăcia și nevoile

    Mihaela are 18 ani și este însărcinată cu al treilea copilaș, în luna a 4-a. Mai are încă 2 copilași, Matias, 1 an și jumătate și Silvia, de 6 luni. Tatăl lor, Nicolae, are 21 de ani și muncește cu ziua pe șantier ca muncitor necalificat.

    În urma unui apel umanitar, pentru ca Mihaela să nu avorteze copilașul, s-au strâns bani de la oameni cu suflet și s-au mutat și ei 2 luni cu chirie, fondurile s-au terminat, iar acum riscă să ajungă într-o casă părăsită, nu se știe și rudele din familia extinsă dacă le pot oferi ajutor. Le-a fost promis ajutor de la “Centrele Roua”, dar nu s-a strâns nimic pentru ei…. Nicolae, tăticul copilașilor, muncește și el cât poate, are probleme cu inima, și nu are nici asigurare medicală. Din cauza sărăciei, când a fost mic, nu a fost deloc la școală și îi este greu să găsească un loc de muncă stabil.
    Haideți să ajutăm această mămică, își îngrijește copilașii și îi educă, iar acum are și gânduri grele, că îi pare rău că nu a fost la avort, acum sarcina fiind avansată și interzis prin lege nu va merge la avort…Copilașul are o șansă la viață, dar mămica se luptă cu gânduri de deznădejde. Haideți să ajutăm și noi această familie ! Dacă fiecare punem o sumă de câteva sute de lei, se va strânge un fond de ajutor, copilașii uneori se îmbolnăvesc, acum nu se știe unde vor sta și în situația lor, un ajutor pentru plata întreținerii și pentru mâncare contează tare mult. Să strângem împreună un fond pentru nevoile urgente. Iar când facem această milostenie putem să ne rugăm și pentru cei adormiți ai noștri.

    Mihaela și copilașii s-ar bucura și ei de o porție de mâncare, e mare milostenie pentru ei! Iar bunica Mihaelei are nevoie de medicamente pentru BPOC, i se taie respirația.

    Numărul de telefon al familiei este 0786638346 și las și adresa mea de e-mail [email protected]

    Să facem fiecare ce putem, fiecare ajutor e bine-venit!

    Să facem și o rugăciune la Sfântul Nicolae și Sfântul Mina!

    Mihaela spune că nu își va părăsi niciodată copilașii, îi iubește tare mult, dar tinerii azi nu mai au educație, nu au cateheză, ea credea că e mai bine să avorteze copilașul decât să ajungă într-o situație grea și să le ia Protecția copilului toți copilașii!

  3. Doamne iart-o si odihneste-o pe Alexandra si pe copilasul ei, mangaie si lumineaza familia indoliata si ceilalti dragi ai ei care sufera! Amin.

    Feministele din toate timpurile, cu cauzele lor, mereu cerand acelasi desfrau hedonist care face pereche sodomitilor din partea barbateasca de decazuti, urmasele Irodiadei sunt, cea care “a cerut ucidere faradelege, nu a iubit nici legea lui Dumnezeu, nici viata cea vie, ci pe cea amagitoare si vremelnica.” Si acum se tanguieste fara alinare pentru o clipa de placere egoista impotriva legii lui Dumnezeu care este Viata fara de moarte si singura sursa de dragoste adevarata pe care o poate gasi o fiinta umana vreodata! Dumnezeu sa le lumineze! Si pe ele si pe toti cei care le sustin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button