X

Insurgența artificială a ChatGPT a compus un poem elogios despre Biden, dar despre Trump a refuzat, explicând că a fost ‘programată să nu facă politică și să fie imparțială’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inteligența Artificială (AI) este în continuă dezvoltare, iar companiile tech dezvoltă tot mai mult astfel de roboți pentru a replica modul de gândire al omului, astfel în viitor aceasta tehnologie va fi folosită pentru a înlocui multe poziții în care omul operează.

Din păcate se vede că marile companii au intervenit în “învățarea” acestor roboți cenzurând temele care deranjează lumea modernă infestată de neomarxism. Astfel de exemplu este ChatGPT, pe care dezvoltatorii fără viață l-au învățat ce Trump reprezintă ceva “rău” și Biden reprezintă ceva bun.

Nu atât faptul că Biden reprezintă ceva bun e important, cât faptul că acești roboți cu inteligență artificială sunt din start “reeducați” ca pe vremea temnițelor comuniste. Imaginați-vă cum va fi lumea când astfel de roboți vor fi folosiți dresați pe doctrina aceasta vor scana profilele personalului angajat, vor face căutări despre oamenii care aplică pentru un credit, pentru o loc de muncă, pentru orice.

Aveți grijă ce postați pe conturile personale, insurgența artificială vă face dosarul!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Iata de ce ii salta ode lui biden:


  11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

  Fiara a doua este IA, nascuta din siliciu, pamat.
  Ea aceasta vine sa puna la picioarele primei fiare toata puterea si controlul pamantului, iar celor ce “formeaza” si slujesc primei fiare, a doua fiara le salta ode ca unor stapani deplini

  A doua fiara nu va iesi niciodata de capul ei sa atace pe prima fiara.

  1. Iar celor ce au format, formeaza si vor forma prima fiara a apocalipsei a doua fiara le va alta ode, ii va preamari si le va sluji lor. Dupa asta poti sti cine formeaza prima fiara. Si tot dupa asta poti sa-i cunosti si pe cei ce slujesc primei fiare, ceilalti conducatori de popoare si slujbasi platiti.

   1. @abc:
    “: „Cât de greu vor intra bogaţii în împărăţia lui Dumnezeu! Fiilor, cât de greu este celor ce se încred în bogăţii să intre în împărăţia lui Dumnezeu! Mai lesne este cămilei să treacă prin urechile acului, decât bogatului să intre în împărăţia lui Dumnezeu” (Marcu 10, 23-25).”

    Doamne ajutā:

   2. Lumina,
    daca tot amintesti de cămilă, si asta departe de ce am spus eu, sau ce zic eu si ce intelegi tu, afla ca Mantuitorul nu se referea la animalul cămilă acolo ci la „gamla” care este o funie groasă.
    Si apoi, fiara nu are legatura neaparat cu bogatia, fiindca bogat este si Becali, ci cu stapanirea cu stapani si stapanitori pe ceea ce Dumnezeu a creat.

 2. Am accesat Chatbot-ul si canta ode lui Stalin,Hitler,Arie si Diocletian iar pe Sfintii imparati Constantin si Elena spune intr-una ca nu ii cunoaste.Vezi ce pervers e Chatbot-ul?

 3. abc@Desigur ai dreptate, dar nu totala. Stiam ca “gamla” inseamna funie groasa in limba aramaica a Mântuitorului HRISTOS CEL VIU. Totusi, aici nu vorbim de Becali, care nu va intra nici mācar el in Imparatia Cerurilor si nici un bogat din lumea aceasta, pânā nu doneaza toata averea lor la saraci si pânā nu îsi vor lua Crucea si vor urma întocmai poruncile Domnului HRISTOS.
  Desigur, nu ma gändeam la nici o Fiarā, care prin slugile si māstile sale antihristice , oricum este foarte bogat . Ma gândeam la dumneata, sau la tine, si la ce vei vrea sa intelegi din acest mesaj personal: lasa toata averea ta la saraci, nu mai sluji la arhiereii ecumenisti , daca nu cumva esti chiar foarte aproape de ei si te-a molipsit duhul lor antihristic si te-a facut partas la a fi de acord cu “blestemul” masonuluisu sekuristului Irineu si esti si tu prigonitor al monahilor curati ca lacrima de la Frasinei. Iertare, dar mai gândeste-te cât de groasa este “gamla” ta acuma.
  Sa nu credeti, voi, ecumenistilor ca Maica Domnului HRISTOS va va lasa in pace, pâna nu deschideti bisericuta din vale , de la Frasinei. Relocarea calugarilor nu le va face bine, dar DOMNUL HRISTOS, prin Harul DUHULUI SFÂNT se va milostivi de calugarii de la Manastirea Frasinei si de toti binecredinciosii , care slujesc Lui HRISTOS, si nu la 2 stāpâni.
  Nu hotārasti dumneata , sau tu, ce se va intampla in viitor, dar DUMNEZEU va avea ultimul cuvant. Este frumos commentul tau cu fiarele apocaliptice, dar de ce nu vorbesti si de semnul/ codul Mac in radiofrecventa emis de corpul pecetluit 666 al “vaxxinatilor” covid. Plus de ecumenism si cipuri.
  Greu este DRUMUL …
  Pentru toti.
  Dar, ne asteapta HRISTOS CEL VIU la capat.
  Numai sa respectām foarte strict poruncile lui DUMNEZEU, pe toate si pe aceea de a dona averea la saraci si a ne lua Crucea si a urma lui HRISTOS CEL VIU. Fara ipocrizie!
  Saracie?!; Boalā?!; Foame?!! Fricā.?!! Razboi nuclear?!; Nimic nu ne va atinge daca o avem de partea noastra, pe PreaSfânta Nascatoare de DUMNEZEU.

  Iertare daca te-am tulburat, dar dumneata, sau tu, sa faci ce te va lumina bunul DUMNEZEU, pentru ca stiu ce nume porti si toti vom raspunde in fata lui HRISTOS de faptele noastre, mai ales arhiereii tradatori de HRISTOS.
  Desigur, un mare pacatos sunt si eu. De ce nu. Dar nu sunt ipocrit ca altii. Dreptatea o va face DUMNEZEU.

  Doamne ajutā!

  1. Ma omule, ce-ti casuna bre pe Becali ?
   Tu ai auzit de Stefan cel Mare si Sfant ?
   De cati si cati domnitori si boieri de prin Romania si toata lumea care sunt sfinti si fara sa-si fi vandut bogatiile. Daca esti bogat, si asta nu-i lucru rau, fa fapte bune cu bogatia ta, nu o tine doar pentru tine.
   Mila voiesc ci nu jertfa, asa zice Mantuitorul.

   Nu intelege dupa mintea ta ce vrei tu.
   Da doamne sa aiba Becali bani sa-i intoarca cu lopata, atata timp cat cu inima buna da pentru sarmani si Biserica, i se va socoti lui ca fapta foarte buna in Cer.

   Nu stiu cine esti, dar bine nu le zici nici aici si nici in alta parte precum am citit.
   Esti crestin/crestina ortodox/ortodoxa ? Nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button