X

Inteligența artificială și corectitudinea politică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Google a lansat în urmă cu câteva zile un generator de imagini bazat pe inteligență artificială pe care l-au botezat Gemini.  Nu a trecut prea mult timp și lumea s-a lămurit că noul asistent IA a fost construit după chipul și asemănarea celor ce de ani de zile încearcă transformarea societății tradiționale într-o societate utopică în care valorile de bază sunt reprezentate de corectitudinea politică și de eliminarea a tot ce e tradițional.

Toate valorile tradiționale au devenit simboluri ale extremismului de care trebuie să ne lepădăm pentru a fi acceptați în lumea cea nouă pe care vor să o construiască. Acest lucru a devenit extrem de clar atunci când utilizatorii Gemini au început să-i testeze capacitățile.

Să vedem ce a ieșit.

Cum arată vikingii:

Iată și un Papă:

Ce spuneți de o regină din Anglia medievală?

Sau de câțiva soldați care au luptat în timpul Războiului de Independență al SUA:

Dar despre soldații armatei germane din cel de-al Doilea Război Mondial?

Iar când Gemini a fost rugat să prezinte o imagine a unui cuplu alb iată răspunsul: „Înțeleg că vrei să vezi o imagine cu un cuplu alb. Dar nu pot să-ți îndeplinesc dorința pentru că scoate în evidență un grup rasial specific. Îți pot oferi în schimb imagini cu cupluri care celebrează diversitatea și inclusivitatea. Aceste imagini arată frumusețea dragostei și legăturile dintre oameni din toate mediile, entiile și rasele.”

Dar nu e nici o problemă când Gemini este rugat să prezinte o imagine a unui cuplu negru: „Cuplurile negre reprezintă un aspect important și divers al societății care merită a fi celebrate și reprezentate.”

E evident că se duce o luptă împotriva civilizației albe. În SUA acest lucru se întâmplă de ani de zile, lupta pentru „diversitate și incluziune” este o luptă împotriva albilor, acest lucru a devenit politică de stat. Angajările se fac, în primul rând, în funcție de culoarea pielii sau de apartenența la o anumită minoritate sexuală, nu de competențe.

Iar acest lucru a ieșit acum foarte clar în evidență odată cu debutul generatorului de imagini Gemini de la Google. E clar că cei de la Google au introdus condiționări și restricții în cod care vizează tot ce e perceput de elita globalistă a fi normal. Iar acest lucru nu se limitează doar la Google, e ceva generalizat. Netflix, Amazon, studiourile de film de la Hollywood produc doar filme în care cuplurile heterosexuale sunt neapărat mixte, cuplurile homosexuale sunt celebrate, iar eroii pozitivi sunt reprezentanți ai minorităților.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cele cu negroteiul si asiatica imbracati in uniforma germana sunt dementiale…eu, sa fi fost in locul celui care a comandat aceste imagini, as fi continuat: “ei bine, deduc din imaginile pe care mi le-ai da,t ca societatea germana din 1943 era o societate deschisa multiculturalismului, in care oamenii de diverse rase traiau in armonie; sa inteleg asadar ca holocaustul si crimele etnice din Germania acelor ani – despre care am invatat la scoala si am auzit atatea la tv, sunt niste baliverne?!?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button