X

[VIDEO] Săptămâna de urâciune ecumenistă 2023 – ss Daniel încalcă din nou Canoanele și chiar hotărârea sinodului BOR, trimițând ierarhi și preoți la ‘rugăciune comună’ cu ereticii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www. facebook.com/100015208546902/videos/2577752635705552/

Octava de rugăciune ecumenistă, cu participarea ep. vicar patriarhal Timotei Prahoveanul care a rostit un cuvânt de învățătură – 19 ianuarie 2023 în Catedrala Armeana din București

Inregistrarea integrala poate fi văzută aici.

MĂRTURISIRE ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI – 18 ianuarie 2023 – în săptămâna de rugăciune/spurcăciune ecumenistă | Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Rugăciune ecumenistă găzduită de BOR, prin episcopul vicar Varlaam Ploieșteanul, la mănăstirea Cașin – 18 ianuarie 2023.

inregistrarea integrala aici.

IPS Andrei Andreicuț împreună cu ereticii papistași de Cluj-Gherla intr-o seara de rugăciune ecumenistă (20.01.2023). Această adunare, a trădătorilor, reprezintă un moment central al octavei de rugăciune pentru unitatea în antihrist. Episcopul eretic papistaș de Cluj-Gherla a invitat reprezentanții cultelor din municipiul Cluj-Napoca să stea în fața dumnezeului lor, în rugăciune, împreună.

Întâlnirea ecumenistă de rugăciune la Timişoara (22.01.2023). IPS Ioan Selejan alături de ereticii papistași într-o octavă de rugăciune în antihrist. Evenimentul a avut loc la Lugoj, în clădirea papistașă “Nașterea Maicii Domnului“. (detalii aici)

Seară de rugăciune ecumenistă la Oradea (19.01.2023). Preotul vicar Radu Valer Rus, cu sprijinul episcopului Sofronie Drincec, a dus la capăt programul zilei de rugăciune ecumenistă adresată dumnezeului lor, antihrist. Părintele Profesor universitar doctor Dumitru Megheşan a adresat un așa-zis cuvânt de învăţătură despre cum ”călătorim împreună spre cer” și despre faptul că suntem cu toţii fraţi indiferent de confesiune. În predică a spus că trebuie să distrugem zidul dintre erezie și Ortodoxie, iar toți cei care nu sunt de acord cu erezia sunt niște ipocriți care își ”dezvelesc piepturile nesincerității”.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text care spune „CANONUL 6 Laodiceea (Anul 343) (ERETICII SĂ NU NTRE ÎN BISERICĂ) Nu este îngăduit ereticilor să intre în casa lui Dumnezeu dacă stăruie în eres. CANONUL 45 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU ERETICII) Episcopul sau presbiterul sau diaconul, dacă numai s-a rugat împreună cu ereticii, afurisească; iar dacă le-a permis acestora să săvârșească ceva ca clerici, să se caterisească,”

Sfintele Canoane călcate în picioare:

(10, 11, 46, 64 ap.; 2, 4 sin. UI ec; 6, 9, 32, 33, 34, 37 Laod.; 9 Tim. Alex.)

CANONUL 46 apostolic (TAINELE ERETICILOR NU SUNT TAINE)
Poruncim să se caterisească episcopul sau presbiterul care a primit (ca valid) botezul ori jertfa (euharistia) ereticilor. Căci ce fel de împărtăşire (înţelegere) are Hristos cu Veliar? Sau ce parte are credinciosul cu ne­credinciosul? (II Cor. 6,15).
(47, 68 ap.; 19 sin. I ec; 7 sin. 11 ec; 95 Trui.; 7, 8 Laod.; 1, 47 Vasile cel Mare)

CANONUL 47 apostolic (BOTEZUL VALID NU SE REPETA)
Episcopul sau presbiterul dacă ar boteza din nou pe cel ce are botezul cu adevărat sau dacă nu ar boteza pe cel spurcat de către eretici (cei fără credinţă adevărată), să se caterisească, ca unul care ia în râs crucea şi moartea Domnului şi nu deosebeşte preoţii adevăraţi de preoţii mincinoşi.
(46, 49, 50 ap.; 8, 19 sin. I ec; 7 sin. 11 ec; 84, 95 Trui; 32 Laod.; 48, 72 Cartag.; 1, 47, 91 Vasile cel Mare)

CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECRESTINII ŞI ERETICII)
Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească.
(7, 45, 70, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 6, 29, 33, 37, 38 Laod.)

______________________________________________

CANOANELE SINODULUI DIN LAODICEEA

Can. 6 Laod. 343 – Ereticii să nu intre în biserică:
Nu este îngăduit ereticilor să intre în casa lui Dumnezeu dacă stăruie în eres
[Apostolic, can. 45, 65]
TÂLCUIRE- Nu sloboade canonul acesta pe eretici să intre în Biserica lui Dumnezeu, cea de ortodocşi ţinută, dacă nu vor a se întoarce şi stăruie în eres. Vezi şi cel apostolesc 45.

Can. 31 Laod. 343 – Este oprită căsătoria cu eretici:
Cu nici un eretic nu se cuvine a încheia căsătorie sau a se da fiii sau fiicele după eretici, ci mai ales a-i lua dacă ar făgădui că se fac creştini

Can. 32 Laod. 343 – Binecuvântarea ereticilor nu e binecuvântare:
Nu se cuvine a primi binecuvântările ereticilor, care mai mult sunt absurdităţi decât binecuvântări

Can. 33 Laod. 343 – Se opreşte rugăciunea cu ereticii şi schismaticii:
Nu se cuvine a ne ruga împreună cu ereticii sau cu schismaticii

Can. 34 Laod. 343 – Martirii ereticilor nu sunt martiri:
Nici un creştin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos şi să se ducă la pseudomartiri, adică la ai ereticilor sau la cei ce mai înainte au fost eretici; căci aceştia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânşii să fie anatema

Can. 35 Laod. 343 – Schisma şi idolatria:
Nu se cuvine creştinilor să părăsească Biserica lui Dumnezeu şi să se îndepărteze, şi să invoce pe îngeri, şi să facă adunări, căci acestea sunt oprite. Deci, de se va afla cineva că stăruieşte în idolatria aceasta ascunsă, să fie anatema, căci a părăsit pe Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, şi a venit la idolatrie


Părintele Iustin Pârvu | Spirituality, Spirit

Părintele Justin spunea: Este o demonizare a lumii. Iar ierarhii noştri ortodocşi nu fac altceva decât să joace un teatru care dă bine şi pe care sunt obligaţi să îl dea cât mai bine, la ordinele stăpânilor lumii. De altfel în adâncul lor nici ei nu au o convingere solidă despre acest ecumenism, dar nu au curajul să se opună acestui curent, să se opună masoneriei care le impune acest ecumenism şi nivelare a credinţelor. Sunt nişte păpuşi care însă au pierdut harul adevărului, care doar mimează adevărul. Dar nu îl mai deţin. Se sărută cu ereticii, dar duc pe umerii lor răspunderea căderii unui neam, a unei biserici în apostazie. Îi întreb şi eu pe aceşti ierarhi: îi îndreptăţeşte vreun canon să fie eretici?

ECUMENISMUL ȘI MASONERIA

,,Asistăm acum la o demascare a masonilor şi a societăților masonice şi ei înşişi încep să îşi facă lucrările cunoscute. Păi, la ce să mai stea ascunşi, dacă şi-au atins țelul? Acum conduc lumea şi mai trebuie şi să ni le închinăm. Acum nu mai au niciun secret. Aminteam mai devreme de şedințele care au rostul de a ne reeduca. Acelaşi lucru este valabil şi pentru întrunirile ecumeniste. Se poate întâmpla ca să participi inițial la aceste întruniri cu intenții bune, şi să ajungi să te trezeşti ecumenist. Păi, asta se şi urmăreşte, aici e şi înşelătoria. Îți prezintă lucrurile cu înşelăciune, ca şi cum ei ar fi doritori de pace şi plini de iubire, dar în spate se ascunde dorința demonică, supusă sistemului politic, de a denatura adevărul, de a-ți perverti credința. Nimic nu se începe fără reuşită. Dacă din planul sionist au făcut parte aceste întruniri ecumeniste, asta înseamnă că ele au şi un scop precis, pe care, de altfel, îl vor şi atinge. Ei întâi fac pacea şi după aceea războiul”.

Părintele Justin Pârvu – 10 octombrie 2010

O mână de credincioși au sancționat trădarea celor ce ar trebui să ferească Biserica lui Hristos de erezii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Cei 4 in tricouri rodii (2″men” si 2 “fenei”) sunt homosexusali si ledbiene, impreuna cu circul ecumenist= toti ajung in iad + arhiereii români “ortodicsi” participanti la cele 8 zile de ecumenism si oricand se vor intalni ei, ecumenistiieste si satana de fatā.
  Are mare dreptate Parintele Justin, dar…trebuia sa fie mult mai aspru cu ei (arhiereii) , carora, le datora “ascultare”, desi i-a criticat ca eretici.

  Evident , si masonul epvz , aka, Ciobotea Dan Ilie, pseudo-patriarhul lui antihrist, va ajunge in iad, datorita politicii sale ecumeniste si vacciniste , si fiind împotriva lui HRISTOS. Ideea este ca trage turma dupa el , impreuna cu ereticii. Sarmanele suflete inselate! Canoanele sfinte ale Ortodoxiei nu le respecta, dar se “roagā” împreuna cu ereticii, la CINE SE ROAGĀ?! La HRISTOS?!!! HAI SA FIM SERIOSI. LA SATANA SE ROAGA ERETICII SI CEI CARE SUNT CU EI. LA FEL.

  Ar mai fi o întrebārutzā: turma de ce NU se opune?!; Aha….salariile de mii de euro de episcopi / vicari/ mitropoliti/ patriarh si privilegiile, mercedesurile, volvo si vilele cu jacuzzi de la munte si de la palatele mitropoliei si de la unele manastiri, ce li se închinā, totusi, foarte bine împānate cu caramizile lui faraon. Pācat, mare pācat! Asadar , turma e hipnotizata de ereticii episcopi, (arhierei, in general) si mitropoliti , care o conduc cu “elegantā” antihristicā in iad…sub pretrxt de “frātue” ecumenista si ereticā. Atunci poporul român, daca NU se opune, NU SE MAI POATE NUMI ORTODOX.

  Sfantul Maxim Marturisitorul:”Daca taci si tāinuiesti ADEVARUL, atunci esti împotriva ADEVARULUI”, – desigur, se refera la SFÂNTA SCRIPTURA si la aceste pre-instalari ake regimului antihristic in BOR, afica in fosta Biserica Ortodoxā Românā. Deja, ei sunt in afara BISERICII LUI HRISTOS. Biserica Ortodoxa NU este a arhiereiilor eretici si nici a unui popor slab, fricos , slugi care tac si nu marturisesc cu ADEVARAT PE HRISTIS CEL VIU!
  Se impune schimbari din temelii in acest putred BOR , cu sinod nou si patriarh nou si toti arhiereii schimbati cu altii care nu fac ecumenism si nu se roaga si impartasesc cu ereticii. Ahaaa, inca nu s-au impartasitvcu ereticii?!!! Urmeazā in curând! Oricum duhurile antihristice le bântuie mintile acestor arhietei români asa -zis “ortodixsi”, de se “roagā” cu ereticii…Sa vedem cum se vor ruga acesti arhierei ecumenisti si eretici in timpul razboiului nuclear din 2024…

  DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button