X

[VIDEO] Fenomen inexplicabil pentru știință: Sute de oi merg într-un cerc perfect timp de 12 zile

turma oi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sute de oi se plimbă în mod straniu în cerc de 12 zile la rând în regiunea Mongolia interioară din nordul Chinei, relatează presa internațională.

Comportamentul bizar, surprins pe o înregistrare video de supraveghere, arată turma mare mărșăluind continuu în sensul acelor de ceasornic într-un cerc aproape perfect într-o fermă.

Înregistrarea video a scenei ciudate a fost postată miercuri pe Twitter de publicația chineză de stat People’s Daily, care a relatat că oile sunt perfect sănătoase, iar cauza comportamentului rămâne un mister.

Proprietara oilor, identificată ca fiind o doamnă – Miao – , a afirmat că spectacolul a început cu câteva oi înainte ca întreaga turmă să se alăture, a spus Metro. Deși la fermă există 34 de țarcuri pentru oi, doar oile dintr-unul dintre țarcuri s-au comportat în acest fel.

Ele au fost în mișcare din 4 noiembrie.

Unii au speculat că comportamentul oilor ar putea fi cauzat de o boală bacteriană numită listerioză – cunoscută și sub numele de “boala cercurilor”.

“Inițial, animalele afectate sunt anorexice, deprimate și dezorientate. Ele se pot propulsa în colțuri, se pot sprijini de obiecte staționare sau se pot roti în cerc spre partea afectată”, potrivit Manualului Merck.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Parintele Athanasie Mitilineos:

  Apocalipsa 13:14
  “și înșeala pe cei locuiesc pe pământ prin semnele care i s-au dat ei sa faca inaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ, sa faca icoana fiarei, care a avut rănile înjunghierii și a trăit”.

  Prorocul Mincinos (Papa) îi înșeală pe cei care locuiesc pe pământ cu aceste minuni pe care i-a fost ingaduit să le facă insidios, spunându-le oamenilor de pe pământ să facă o icoana fiarei și să i se închine – adică lui Antihrist, – care a avut o rana din pricina junghierii și s-a vindecat.
  Amintiți-vă, cum obișnuiam să va spun că fie antihrist însuși va fi înviat dupa ce va suferi o rană mortală – printr-o pseudo-înviere – fie unul dintre adjutanții săi (Papa) va fi înviat – și astfel antihrist va crea impresia că poate învia pe cineva din morți. Și atunci aceasta este miza prin care va glorifica Prorocul Mincinos pe Antihrist ca sa fie venerat prin icoană.
  Cine se va insela atunci?
  Toți oamenii vietuitori pe pământ. Cu excepția, desigur, a celor care deosebesc duhurile.
  Cei cu discernamant duhovnicesc reprezinta poporul lui Dumnezeu și
  v-am spus duminica trecută – si o voi mai spune încă o dată – că poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti locuitorii unui popor creștin ortodox.
  Dacă suntem 9 000 000 de greci, în sensul cel mai larg, ne consideram desigur că suntem poporul lui Dumnezeu, dar de fapt numai poporul ales este afieorisit lui Dumnezeu, adica aceia care nu se vor închina lui Antihrist și vor fi gata să sufere martiriu.
  Dar poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti cei
  noua milioane de locuitori de aici din Grecia.
  Acest lucru ar trebui să ne facă să ne gândim dacă aparținem cu adevărat si suntem poporul lui Dumnezeu și daca nu cumva ne lăudăm nefondat că suntem creștini ortodocși, botezați și că avem siguranta ca vom fi mântuiți fara nicio deosebire.
  Doar cei aleși nu vor accepta toate înșelăciunile pe care Profetul Mincinos le va oferi si nu se vor lepada de Hristos.
  Vedem că suntem înșelați, credinciosi fiind – caci ne zbatem pe pământ pentru cele trecatoare la fel ca si cei care au o mentalitate seculară, pământească. Suntem crestini, mergem la biserica daca vreti, ne marturisim pacatele, ne impartasim cu Sfintele Taine, dar avem o mentalitate laică, gandim prea lumeste intotdeauna. Prea mulți dintre creștinii noștri ortodocsi au o mentalitate paganeasca.
  Si cei care au o mentalitate seculară cat de greu se vor mântui!
  Adica cei care au mentalitate lumească, materialista, acestia vor fi cei care vor fi predispusi spre înșelare. Dacă ar trebui să investigăm printre ascultătorii noștri, ascultătorii din această seară, cei prezenți și inclusiv pe mine, nu știu, dragii mei, de ce avem atata gandire seculară, cu atat de multa grija lumeasca în noi.
  Asta ma îngrijorează! Mă îngrijorează personal. Mă îngrijorează foarte mult. Și cred că ar trebui să fim cu totii îngrijorați. Este ușor de înțeles acest lucru atunci când se vede din lucruri foarte grosiere, nu din cele subțiri, ci dupa cum se comporta creștinii.
  Dacă ar veni acest Profet Mincinos, mă tem că mase largi de creștini ortodocsi vor fi duse foarte ușor de nas.
  Vă înștiințez, așa cum spune Domnul Hristos: “Va spun dinainte”, v-am spus anticipat. Vă avertizez și vedem asta în fiecare zi, ca oamenii care aud aceste argumente aici, la un moment dat îi vedeți ca se lasa totusi dusi de val.
  Mai concret creștinii noștri sunt confuzi, nu au constiinta dogmatica, nu au sprijin, nu au nicio bază, nu sunt stapani pe ei insisi.
  Aici voi mai spune ce va face Prorocul Mincinos spre a inlesni venerarea finală absoluta a chipului antihristului.
  Antihristul va fi si o figură politică. De fapt, încheiem si explicatia cu aceste probleme.
  Antihrist va fi evreu, va fi inteligent, va fi filantrop va fi… calitati pe care Sfantul Ioan Evanghelistul nu le mentioneaza in Apocalipsa, ci sunt stipulate in alte parti ale Traditiei Duhului. Atunci cu mare usurinta i se va inchina lumea lui antihrist ca unei persoane politice. Ca figură politică care va conduce lumea, în acest sens i se va închina.
  Avandu-l pe acest guvernator mondial, nu o sa mai aiba nimeni nevoie de Dumnezeu.
  Iar Biblia o spune clar:

  Blestemat este cel ce-şi pune nădejdea în om” (Ieremia 17, 5)

  În vremea mântuirii, a dobândirii vieţii veşnice, nădejdea noastră trebuie s-o punem numai în Dumnezeu (Ps. 2, 12; 5, 11; 117, 8-9). Nădejdea nu trebuie pusă în om (Ps. 145, 3; Is. 2, 22). Nădejdea celui credincios nu trebuie pusă în trup (Filip. 3, 4); nici în noi înşine (II Cor. 1, 9). Nu trebuie sa nădăjduim în dreptatea noastră (Luca 18, 19).

  Omul se aseamănă cu iarba (Ps. 102, 15), cu floarea câmpului, cu umbra, cu trestia cea frântă de vânt, cu pânza păianjenului (Is. 36, 6; Iov 18, 19).

  Deci este blestemat omul care nădăjduieşte în om, căci unul ca acela nădăjduieşte în zidirea lui Dumnezeu cea prea mică şi slabă şi nu în Dumnezeul puterilor. Cine nădăjduieşte în Dumnezeu este iubit de Dumnezeu (Ps. 146, 11), iar cine nădăjduieşte în om, nădăjduieşte în deşertăciune, deoarece omul deşertăciunii s-a asemănat şi zilele lui ca umbra trec (Ps. 101, 12; 143, 4; Eccl. 6, 16; 8, 13).

  Blestemat este omul care lasă pe Ziditorul său şi nădăjduieşte în cele deşarte şi stricăcioase şi în om, care este rob al păcatelor (Ioan 8, 34; Rom. 1, 24; 3, 9; 7, 5; 14; 23; Efes. 2, 3).

  Blestemat omul care isi pune speranțele sale într-un om, în sens absolut. Cum spuneam, imi pun speranta mea in priceprea unui medic, ca ma va face bine. Dacă spunem acest lucru în sens relativ, nu ne ridicăm împotriva voii lui Dumnezeu pentru că îl punem pe Dumnezeu mai intai și apoi ne bizuim pe mestesugul doctorului si pe medicatie. Dacă doriți, o sa spun si acest lucru, asa ca sa ne trezim:

  “Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă; ci te roagă Domnului şi El te va tămădui” (Ecclesiasticul 38, 9)

  In acest sens, desigur, putem spune, ca ne punem o speranta moderata in medic. Dar când spun că nu cred în Hristos Dumnezeu, dar speranța mea absolută este medicul si medicatia atunci, desigur, am absolutizat medicatia și apoi, desigur, mă închin ca un idolatru medicului. Fac pelerinaj la doctor, adică îl venerez pe medic. Așa îi putem idolatriza si pe conducătorii politici, pe oricare ar fi. Ei pot fi oameni remarcabili, pot fi oameni mari, dar atâta timp cât le absolutizam acțiunea, faptele, atunci cădem în închinarea la Cezar, si ne pregatim astfel spre a ne închina și venera pe Antihrist.

  Un alt punct al Prorocului Mincinos este sugestionarea simularii vorbirii icoanei lui Antihrist, deci făcând-o cumva să vorbească pentru a i se închina lumea. Bizar! Cu alte cuvinte, i se face o icoana lui Antihrist, i se va picta icoana lui Antihrist, pentru ca această icoana să înceapă a vorbi. Cum va vorbi?
  Ne spune Sfantul Andrei al Cezareei:
  “De multe ori sunt farmece, o vraja rostita pentru icoana, asa cum a facut Apollonius (din Tyaneus) si altii, si oamenii nu vor percepe ca vorbeste un demon.”
  Au fost mari vrajitori în istorie, Simon Magul, Apollonius Tyaneus, vrajitori celebri, uimitori. Odată, Apollonius de Tyaneus a fost găsit în Alexandria, și pentru o clipă el a rămas in extaz, și apoi a spus:
  “În acest moment împăratul a fost ucis.” După o lună o corabie care a venit din Italia a adusa vestea că împăratul în ziua respectiva a murit. Acestea, însă, nu sunt ciudate. Pentru că spiritismul este un exemplu foarte concludent. Veti fi surprinsi de modul în care o icoana poate vorbi?! Tot ce trebuie să facem este să citim – dar sa nu mergem niciodată la sedintele lor, Doamne ferește, – despre spiritisti!
  Diavolul, dragii mei, el este cel care vorbește prin masa care se misca si dă această informație spiritistilor.
  Deci ei au obiecte care se mișcă, au obiecte care creează miscare in ritm de muzical. Ies dintr-un coș pe ritm de muzică. Obiectele au o greutate diferită. Dar nu mergeți niciodată, dar niciodată la o sesiune spiritista, că daca acest lucru se întâmplă, ati comite un mare păcat. Chiar și din curiozitate, dacă cineva ar merge la ei, sa știți, ca eu sunt ingrijorat. Dar v-am spus așa că tot ce trebuie să faceți este să va informati, asa ca o figură de stil.
  Deci daca icoana va vorbi atunci, oamenii se vor închina lui Antihrist. Dar v-am spus că aceasta va fi inselare și persuasiune…
  Si intr-o etapa ulterioara, când oamenii nu vor mai putea fi convinși, atunci se va folosi violența și constrângerea brutala.
  Deci se va folosi si constrângerea deplina pentru a va lepada de Hristos!
  Nabucodonosor a dorit să creeze unificarea popoarelor, egalizarea popoarelor pentru a-și menține dictatura in imperiu.
  Metoda lui a fost copiată de perși, apoi a fost copiată de grecii antici, de Alexandru cel Mare și apoi a fost copiată de romani. Grecii antici, desigur, cu excepția lui Antioh Epiphanes, nu au cerut oamenilor închinarea la Cezar.
  Dar romanii cereau închinarea la Cezar tocmai pentru a crea unificare si egalizare absoluta in imperiul roman. Ca să existe o singura manifestare religioasă prin venerarea persoanei împăratului.
  Aceasta este ultima carte de joc pe care Antihristul o va juca pentru a conduce printr-o religie unica absoluta întreaga lume.
  Va fi un semn de unire absoluta a popoarelor intr-un guvern mondial
  printr-o religia unica a venerarii Antihristului.
  Să nu credeți că este un basm sau o fictiune, sau este cumva o teorie a conspiratiei. Avem precedente istorice.
  Pliniu cel Tânăr, care a fost prefectul Bitiniei a fost cunoscut sub numele de cărturar. Acest carturar a trimis o scrisoare, care este mentionata de catre Eusebiu de Cezareea în “istoria bisericeasca”, în al treilea volum, o scrisoare epocala despre Traian, care dezlănțuise o persecuție teribilă împotriva creștinilor.
  Pliniu scrie:

  “În afara lui Traian, nu se agreează, nu se idolatrizează nicio personalitate in imperiu.
  Nu este nimic imoral de reprosat în rechizitoriul adus crestinilor, nimic păcătos, malign.
  Crestinii nu sunt nici oameni adulteri, crestini nu ucid, insa comit o fapta care are o gravitate absoluta: nu se inchina idolului, nu se inchina Cezarului”.
  Ceea ce înseamnă că credincioșii ortodocsi marturisitori vor comite o singură fapta care va fi incriminata ca o crima de inalta de tradare: nu se vor închina Antihristului!
  Si Antihristul se va întoarce împotriva lor într-un mod teribil!
  In prealabil, Prorocul mincinos va insela pe toți cei mici și cei mari, pe cei bogați și pe cei săraci, pe cei liberi și pe sclavi, astfel încât să le fie pusa pecetea 666 pe mâna dreaptă, sau pe frunte astfel incat sa se valideze prin pecetluire că
  s-au inchinat icoanei Antihristului și vor purta ireversibil pecetea lui Antihrist!

  A 55-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

  https://youtu.be/A27NLyUPmA4

  Sfantul Gavriil Georgianul,

  “Îl veți vedea pe antihrist, veți fi prigoniți, așa că fugiți în munți.
  Nu vă fie teamă!
  Precum israilitenilor nu le-a lipsit nimic în pustie, atunci când au ieșit din robia faraonului Egiptului, tot așa va fi și vouă. Dumnezeu se va griji de voi, veți merge în munți ca să păstrați libertatea lui Hristos, ca să fugiți din Egiptul lumii acesteia și de robia lui faraon, antihristul. Aceasta vă va duce în Pământul Făgăduinței, Raiul, și vă va străluci ca soarele.”

  https://marturieathonita.ro/cuviosul-marturisitor-gavriil-georgianul-cel-nebun-pentru-hristos/

  Sfantul Gavriil Georgianul:

  Acum traim deja ultimele zile.
  Și la fel cum pentru pregatirea mâncarii deja gatite durează doar un timp foarte scurt pentru a o încălzi ca sa fie servita, la fel sunt și pregatirile pentru antihrist, atât de aproape este venirea lui.
  Antihristul este deja născut si vine in public pentru cei care îl vor venera.

  Pentru a impune semnul fiarei nu vor trebui să foloseasca forța (violența).
  Totul se va face voluntar pana la intronarea antihristului.
  Iar spovedania (pocainta) nu va mai ajuta dupa acceptarea semnului fiarei.

  Când va veni timpul domniei Antihristului, el va elimina icoanele sfinte din biserici si atunci harul Duhului Sfant va părăsi toate aceste biserici ortodoxe.
  Apoi antihrist își va impune propria lui icoana in toate bisericile.

  Cândva, o fată a văzut undeva la vânzare o cartea intitulată Antihrist – 666, ea a fost speriata și nici nu a atins-o.
  Când l-a vizitat pe Părintele Gavriil,
  Cuviosul i-a zis:
  – Soră, ai o vreo carte despre Antihrist sau daca cumva ai văzut la vanzare pe undeva?
  – Gheronda, am văzut una ca acesta pe o stradă, dar m-am speriat și am trecut pe lângă ea, a răspuns ea.
  – Ce spui, femeie!
  Cumpăra această carte și împărtășeste cuvintele din carte la câti de multi crestini poți.
  Nici nu-ti dai seama ce vremuri vin!

  În anii Antihristului vor exista dificultăți.
  Dacă furi mâncare, încalci una dintre cele zece porunci și oricine va face acest lucru va primi semnul fiarei, adică numarul antihristului.
  Credincioșii vor nădăjdui în Hristos Dumnezeu, iar în zilele din urmă Domnul va face astfel de minuni asupra propriului Său popor.

  Dacă refuzăm să luăm semnul lui Antihrist și suntem pecetluiți cu forța, atunci ce se va întâmpla? –

  Exact ca atunci cand se violează o fecioară împotriva voinței ei; ea înaintea Domnului rămâne fecioară. Și cu impunerea fortata a pecetii lui Antihrist tot așa va fi.

  În Evanghelie scrie că peste tot vor fi persecuții și vai de cei care vor pretinde altfel.
  Va veni un moment în care va trebui să va refugiati în munți, dar sa nu mergeti singuri, pentru că viclenia satanei va poate ucide
  prabusindu-va de pe stanci!
  Trebuie să plecati in munți în grupuri.

  Când ar trebui să facem acest lucru?
  – Nu trebuie să va gânditi când trebuie sa plecati.
  Sfânta Treime vă va povatui.
  Pentru crestini insa, cea mai mare suferinta va fi atunci cand vor pleca in munti, si oamenii apropiati lor vor fi lasati in urma, acceptand pecetea antihristului.
  Curând, cei ce vor urma lui Antihrist își vor face și ei cruce, vor intra în biserici, vor auzi de poruncile Evangheliei, dar dacă nu vor face fapte bune sa nu-i credeți.
  Veți recunoaște pe cei care fac parte din poporul lui Dumnezeu prin faptele bune savarsite de ei.

  Îl veți vedea pe Antihrist, dar nu vor exista atunci părinți duhovnici chiar atât de lamuriti la care să apelați ca să primiti orientare.
  Și așa cum va duceti la diverși medici și ei va încurca printr-un diagnostic eronat, la fel veti pati cu preotii duhovnici.
  Vor fi confuzi și nu vor putea să va vindece duhovniceste.

  Iubirea jertfelnica este singura forță cu care omul va putea trece peste cursele lui Antihrist.
  Jumătate din iad este deja pe pământ.
  Antihristul stă deja la ușă și da buzna să intre la voi.
  Veți trăi pentru a-l vedea Antihrist. Antihristul va domni peste tot și vor fi persecuții.
  În curând, întreaga lume va fi unită de demersul planetar care va avea ca scop impunerea numărului lui Antihrist, a semnului fiarei

  În ultimele zile sa nu va uitati la cer.
  Căci vor fi astfel de “minuni” încât veți fi înșelați și distruși.
  Antihristul vine, iar pecetea lui va fi vizibila cu ochiul liber; deci nu va fi invizibilă.
  Pecetea va fi vizibila și vor pecetlui cu ea oamenii pe mână sau pe frunte.
  Ei deja îi pregătesc tronul lui antihrist.
  Ei vor inregistra toate persoanele din lume și le vor avea monitorizate in listele lor (in baza de date digitala n.n.).
  Nimeni nu va putea trăi în afara acelei monitorizari a lor.
  Viața oamenilor va depinde de ei.
  Pe toate produsele va exista numărul sau semnul fiarei.
  Mai întâi va fi introdus prin linii cod de bare (cod QR n.n.) și apoi va fi impus semnul clar.
  Aceste linii cod de bare (cod QR n.n.) reprezinta deja numărul antihristului și au codificat în ele in mod secret cei trei de 6 (666)
  Nu vă fie frică.
  Spuneți o rugăciune mai intai, faceti semnul crucii pe produse și astfel puteti sa le luați

  Gheronda, vom ști atunci cand va veni că el este Antihristul?
  – Vom sti.
  Dar cum vom percepe?
  Amintiți-vă:
  Antihristul sta la ușă.
  Și când îți bate cineva la ușă, ce faci?
  – Îi deschizi.
  – Și când observi vizitatorul, ce-i spui?
  – Hai, intra!
  – Așa că el așteaptă o invitație. Invitația va fi onorata și el va intra.
  Acum insa ușa este deschisă pentru antihrist.
  Acum antihrist nu va mai bate la usa, ci va da buzna. Pandeste la ușă ca sa intre la voi.

  Amintiți-vă:
  Cei care au credință cerebrala/encefalica îl vor urma si accepta pe Antihrist.
  Dar cine crede cu inima îl va depista si refuza pe antihrist.

  Inselarea care va veni prin aparitia “extratereștrilor”

  Cândva aparuse in Tbilisi de un obiect zburător neidentificat. Oamenii stăteau ore în șir pe stradă și se uitau la obiectul care zbura silentios.
  Sfantul Gavriil a spus:
  – Cum se poate ca un obiect atât de mare să-ți zboare pe deasupra capului și să nu auzi niciun zgomot?
  Dacă acestia ar fi “extraterestri” si ar fi creaturi binevoitoare, de ce ar veni asa pe modul silentios?

  Acești “extraterestri”, dacă veneau pentru ceva bun, ne strigau:
  “Hei, oameni buni, deschideti-ne ușile sa venim si noi!”
  Dar acestia vin asa pe silentios, târându-se ca niste șerpii și spionând.
  O astfel de tăcere suspectă creează îndoială omului credincios și este un semn rău.
  Adică, în anii antihristului poporul va aștepta salvarea din spațiu de la “extraterestri”.
  Aceasta va fi cea mai mare șmecherie a diavolului.
  Omenirea va cere ajutor de la extratereștri, fără să știe că ei sunt de fapt demoni!
  Orice idee vehiculata privind existenta “extratereștrilor” pentru creștinii ortodocși este inacceptabil.
  “Extratereștrii” sunt de fapt demoni, care au fost mai inainte îngeri, dar care au căzut ireversibil în păcatul mandriei.
  Nu există nicidecum vreo altă civilizatie extraterestra.
  Numai această omenire care traieste pe pamant a fost făcută de Dumnezeu Creatorul!

  Άγιος Γαβριήλ της Γεωργίας ο Ομολογητής και δια Χριστόν Σαλός – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=aMUOmbo8fLY&feature=youtu.be

  ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑ
  https://www.imdleo.gr/diaf/2015/08/gGabriel.html

  Sfantul Gavriil Georgianul:

  (…)

  Indrumarile SFÂNTULUI GAVRIIL GEORGIANUL CEL NEBUN PENTRU HRISTOS:

  (…)

  34.

  Locul unde va fi implantata pecetea lui Antihrist nu va fi palma mâinii, ci la baza degetului arătător (al mainii drepte).
  Aceasta pecete va fi injectata cu ajutorul unui microcip sub piele și va fi vizibila.
  In prima faza, pecetea va fi primita benevol.
  Iar când Antihristul va fi intronat și va deveni conducătorul lumii, el va forța pe toată lumea să accepte această pecete.
  Cei care nu acceptă pecetea vor fi declarați trădători.
  Va trebui să mergeți în munti in grupuri de zece până la cincisprezece oameni.
  Orice s-ar întâmpla, nu vă pierdeți nadejdea în Dumnezeu.
  Domnul vă va lumina ce să faceți. Oricine va fi puternic în credință nu va simți nici foame, nici sete, iar dezastrele naturale nu-l vor atinge.

  Пророчества старца Гавриила (Ургебадзе) о конце времен и антихристе
  https://shabdua.livejournal.com/5129562.html

 2. Buna ziua,

  Foarte interesant este ca am citit de curand pe Mediafax …ca intr-un campus tot din China..Studenţii dintr-o universitate se târăsc noaptea, pentru a alunga stresul lockdown-ului
  Publicat de: Daniel Contescu, joi 17 noiembrie 2022, 15:32…sa fie o coincidenta?se mai gaseste stirea daca o cautati pe site. Oare ce sa fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button