X

Imagini uluitoare! Cer roșu intens, vizibil pe timp de noapte în diferite zone din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un fenomen uluitor a avut loc duminică noaptea în țara noastră, când mai multe relatări și fotografii distribuite pe rețelele de socializare au semnalat că cerul este roșul intens, chiar pe timpul nopții. 

Mai multe surse spun că este vorba despre aurora boreală.

Foto: Meteoplus/Facebook

Aurora boreală, cunoscută și sub numele de Aurora Polară, este un spectacol natural care se desfășoară în cerul nopții în regiunile polare ale Pământului, anunță ȘtiriTVR.ro.

Acest fenomen are loc atunci când particulele încărcate electric ale vântului solar interacționează cu atmosfera Pământului.

Aurora boreală apare în emisfera nordică, în timp ce cea australă, cunoscută sub numele de „Aurora Australă”, se desfășoară în emisfera sudică.

Relatări și fotografii au apărut pe reţelele de socializare din mai multe zone din țară: Timiș, Bihor, Cluj, Caraș Severin, București, Giurgiu, Ialomița, Tulcea, etc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pamântul este plat , cu dom deasupra, cerurile lui DUMNEZEU. Nu este o sfera, care sa aibā “emisfere” de nici un fel.
    Este scris la Bibliebin CarteaFacerii si in alte parti : Cerul ca un cort.
    Daca ati observat, stelele in ultimul an sunt mult mai aproape de pamantul plat.
    Luna este mai stralucitoare si timpul trece mult mai repede ca in alti ani.
    Dedigur, “știinta” zice: bla, bla, bla, magnetizarea ionosferei, “rotatia” pamantului, etc. Dar, sa vedem si SEMNELE VREMURILOR DIN PUNCT DE VEDERE DUHOVNICESC, BIBLIC.

    Interesant ce se intampla. Nu este un semn bun. Vor muri multe milioane de oameni. Vine si in România razboiul anunțat in Apocalipsā. Tara noastra va fi târâtā de actuala guvernare masonica securista antihristica si jidaneasca in razboiul impotriva Rusiei. Parerea mea.

    SE APROPIE VENIREA A DOUA A LUI HRISTOS SI VREMURILE DE MARE TULBURARE!

    Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button