X

Rubla rusă susținută de aur este acum cea mai puternică dintre toate valutele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Col. Richard Black (în rezervă) a fost fost șef al Diviziei de Drept Penal a Armatei SUA în Pentagon și a servit în legislatura din Virginia mai întâi ca reprezentant și apoi ca Senator de Stat și recent, 18-19 iunie, a abordat subiectul „Nu poate fi pace fără reorganizarea falimentară a sistemului financiar transatlantic aflat pe moarte.”

El a spus: „Războiul sancțiunilor a eșuat. Întreaga putere financiară a lumii occidentale a fost dezlănțuită împotriva Rusiei. Administrația Biden a jurat că rubla rusă va fi făcută praf. Dar astăzi, rubla este mai puternică decât înainte de război. Anul acesta, a fost cea mai puternică dintre toate valutele. Inflația din Rusia a atins un vârf în jurul valorii de 15% și este de așteptat să scadă. Dar, pe măsură ce inflația lor ajunge la punctul maxim, cea din Europa și Statele Unite tocmai a început să crească vertiginos. Prețul bitcoin a scăzut cu 5.000 de puncte doar peste noapte. Bursa devine extrem de neregulată și instabilă. The Economist raportează că Rusia generează un excedent comercial record, cu un miliard de dolari pe zi care intră din petrol și gaze. Surplusul comercial de 250 de miliarde dolari al Rusiei și-a dublat excedentul în anul anterior războiului. În ciuda sancțiunilor, Rusia a strâns legături mai puternice cu China, India, Africa de Sud, Iran, Brazilia, Arabia Saudită; toate acestea continuă să tranzacționeze la niveluri sporite cu Rusia.”

Alte voci de asemenea vorbesc.

Conform președintelui Dumei statului rus, Viaceslav Volodin, G8 în curs de dezvoltare, din Rusia, China, India, Indonezia, Brazilia, Mexic, Iran și Turcia, a depășit deja G7 în ceea ce privește PIB-ul. Alte organizații și națiuni lucrează la un nou model de ordine globală, cum ar fi Organizația de Cooperare din Shanghai, Organizația Tratatului de Securitate Colectivă, ASEAN și multe națiuni din Sudul Global. Obiectivul tuturor acestor țări este dorința de atenuare a sărăciei în comun, dezvoltarea reală a economiilor lor fizice, suveranitatea națională, dreptul de a-și alege propriul model de dezvoltare socială și economică și cooperarea în interesele lor reciproce…

„Deci, „democrațiile” sunt de fapt doar SUA, Marea Britanie, UE (care, totuși, este divizată), Japonia, Australia și Coreea de Sud. Deci când, la sfârșitul acestei luni, anual, Summit-ul NATO se reunește la Madrid pentru a prezenta un plan pentru o NATO Globală și o nouă doctrină de securitate, fără un plan real de dezvoltare economică, firește, pe care cu siguranță nu-l va avea, nu va reuși să răspundă nevoilor reale ale unei lumi care se confruntă cu foamete, pandemii și haos economic.”

Serviciul de alertă australian din 29 iunie afirmă: „Laburistul Anthony Albanese a preluat frâiele unui aparat guvernamental australian care este strâns legat de mașina de război anglo-americană și de sistemul financiar eșuat City of London-Wall Street. Deși noul premier nu a avut încă șansa să facă mare lucru, primele semne ale politicii externe sunt alarmante. Participarea sa în această săptămână la summitul NATO din Spania, alianța care a provocat în mod deliberat actualul conflict din Ucraina, și retorica sa promițând că Australia va lucra cu „aliații și partenerii săi din NATO, la nivel global și în Indo-Pacific”, combinată cu refuzul său de a repeta sprijinul public el pe care l-a exprimat ca lider al opoziției pentru eliberarea lui Julian Assange, demonstrează puterea legăturilor noastre.”

Karen Smith de la Cairns News

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Nu am nici un motiv să-l simpatizez pe Putin sau Rusia. O vreme am crezut că Putin a avut o transformare interioară, că s-a apropiat de Biserică și de credință, dar m-am înșelat.
  E suficient sa-mi amintesc de Transnistria sau de Găgăuzia. Rusia, care are un teritoriu aproape cât America de Sud, e mereu nesătulă, apucătoare de teritorii. Se bucură la fărâmituri rupte din Georgia sau Moldova, la Konigsberg sau la Kurilele de Sud.
  Exceptând guvernoratul lui Kiseleff, care a sustinut Unirea Principatelor, și episodul scurt al alianței din 1877, Rusia, fie ea țaristă, sovietică sau oligarhică, ne-a făcut destul rău de-a lungul istoriei.
  Și dacă mă gândesc la Mariupol, la viețile și la casele distruse, îmi dau seama că numai un dement satanist, o sculă abjectă a noii ordini mondiale ar putea să facă așa ceva.

  1. Desigur, drogatul si satanistul Zelensky, valetul batonului Rotschild, vate detine intreaga nogatie a Ucrainei, a distrus Mariupol si întreaga Ucrainā.
   Sa vedem ce se vor mai praji Nato si americanii din oculta satanista si toti cei care pacalesc oamenii cu vaccinurile si cipurile Mac, introduse in injectiile covid, semnul fiarei 666, tot la foc rusesc , ortodox!
   Putin este ortodox si biciul lui DUMNEZEU din razboiuo Gog si Magog!
   Nu scapa nimeni de bombele nucleare. Discutia este mult mai amplā, dara opresc aici!
   Cparati-va de urgenta un contor Geiger Müller detector de radiatii nucleare. Veti avea nevoie in curând pentru aer, apa si alimente contaminate radioactiv.

   APOCALIPSA MERGE INAINTE , CHIAR DE MULTI PAR A NU VEDEA ADEVARUL.
   La toamna, cu valul de morti injectati covid, vine si ceea ce ne temem mai mult.

   Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button