X

Rusia și Franța ar putea intra în război, îl avertizează Putin pe Macron

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asta s-ar întâmpla dacă Ucraina se alătură NATO, a spus președintele rus. 

Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni reporterilor că intrarea Ucrainei în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord și o încercare ulterioară de a relua Crimeea ar putea provoca un război între Rusia și Franța, așa cum a vorbit la o conferință de presă alături de președintele francez Emmanuel Macron.

Putin a explicat în termeni siguri la ce ar putea conduce Ucraina acceptarea în NATO, în timp ce a răspuns la o întrebare a unui jurnalist francez.

„Vrei ca Franța să lupte împotriva Rusiei? Exact asta s-ar întâmpla” dacă Ucraina se alătură NATO și încearcă să-și pună în aplicare politica de stat de „reintegrare” a Crimeei prin forță, a declarat Putin reporterilor.

Kievul a desemnat Rusia drept adversar și insistă că Crimeea aparține Ucrainei, a explicat președintele rus. După lovitura de stat din 2014 de la Kiev, peninsula a votat pentru a se alătura Rusiei, ceea ce majoritatea țărilor NATO nu l-au recunoscut.

Un atac al Ucrainei asupra Crimeei ar declanșa articolul 5 din tratatul fondator al NATO, trăgând toată Europa într-un război cu Rusia, a explicat Putin.

„Rusia este una dintre principalele puteri atomice ale lumii. Nu vor exista învingători”, a spus Putin reporterilor. „[Macron] nu își dorește un astfel de rezultat. Nici eu nu.”

Președintele rus a subliniat că Kievul a folosit deja forța pentru a rezolva criza din Donbass – cele două regiuni estice Donețk și Lugansk – deja de două ori.

„Unde sunt garanțiile noastre că nu vor încerca din nou?” el a intrebat.

Macron a vizitat Moscova luni pentru a discuta despre situația din Ucraina, chestiuni mai ample de securitate europeană, precum și relațiile bilaterale cu Rusia. El urmează să fie la Kiev, marți, pentru discuții cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. DA, VA FI UN RAZBOI ATOMIC IN FINAL FIINDCA ASA VOR POTENTATII CA KILL GATES, ROTSCHILD, SOROS , KLAUS SCHWAB SI RESTUL EUGENISTILOR , DESPERATI CA NU LE-A REUSIT SCHEMA OTRAVIRII CU VAXXURILE IAR BANCILE SUNT IN PRAVALIRE ABRUPTA CU INTREGUL LOR SISTEM FINANCIAR !
    NU VA FACETI ILUZII :
    PUTIN E TRAS IN RAZBOI, EL NU DEPINDE DE PUTIN CI DE SCELERATII EUGENISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RAHATUL DESPRE PUTIN E DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA MEGACRIMINALII CARE IMPING BOLNAVICIOS CATRE RAZBOIUL ATOMIC .

  2. REPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DA, VA FI UN RAZBOI ATOMIC IN FINAL

    FIINDCA ASA VOR POTENTATII CA KILL GATES,

    ROTSCHILD, SOROS , KLAUS SCHWAB SI

    RESTUL EUGENISTILOR , DESPERATI CA NU

    LE-A REUSIT SCHEMA OTRAVIRII CU

    VAXXURILE IAR BANCILE SUNT IN PRAVALIRE

    ABRUPTA CU INTREGUL LOR SISTEM

    FINANCIAR !

    NU VA FACETI ILUZII :

    PUTIN E TRAS IN RAZBOI, EL NU DEPINDE DE

    PUTIN CI DE SCELERATII EUGENISTI

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RAHATUL DESPRE PUTIN E DISTRAGEREA

    ATENTIEI DE LA MEGACRIMINALII CARE IL

    IMPING BOLNAVICIOS PE PUTIN, CATRE

    RAZBOIUL ATOMIC .

  3. Pentru oricine are ochi de văzut și minte să interpreteze FĂRĂ prejudecăți transmisiunea în direct a emisiunii Macron-Putin de aseară, care a început la miezul nopții, ora Moscovei, era evident că cei doi președinți erau epuizați și frustrați de neînțelegerea reciprocă după aproape șase (6) ore de discuții continue, la capetele opuse ale unei mese lungi de trei metri, cu o traducere livrată prin intermediul unor căști care mai mult i-a ținut în alertă decât să detensioneze atmosfera dintre ei.
    Oboseala totală a fost evidentă în special pe chipul lui Emmanuel Macron în timp ce își făcea rezumatul discuțiilor și răspundea la întrebările jurnaliștilor. Un om care nu-și pierde niciodată cuvintele când stă în fața unui microfon, așa cum este liderul francez, azi-noapte abia reușea să pronunțe coerent câteva fraze din cauza lipsei de concentrare. Era clar că, în ciuda complexității crizei în curs de desfășurare, Macron a fost un simplu mesager al unei Uniuni Europene dispuse să ofere americanilor recâștigarea controlului deplin asupra vasalilor săi europeni, inclusiv asupra Franței. Jurnaliștii ruși au subliniat în ultimele săptămâni că Rusia nu are cu cine să vorbească dintre liderii occidentali, deoarece sunt niște pigmei în comparație cu predecesorii lor de acum câteva decenii. Or, președintele francez a reprezentat un exemplu în acest sens: specialist în finanțe și fost intern la o mare casă de brokeraj a venit să susțină conferința de presă arătând și comentând ca un mic dealer bursier. Am auzit de la Macron doar remarci optimiste și goale despre modul în care Formatul Normandia va fi continuat în eforturile ulterioare de implementare a Acordurilor de la Minsk. Jalnic, fraților! Și când te gândești că ăștia conduc de la Bruxelles și tot deciziile lor și ale cozilor de topor autohtone au pus România pe butuci, ai senzația clară, ca trăitor al acestor vremuri, că trebuie cumva să te izolezi de toți și de toate. Să nu mai auzi și mai ales să nu mai remarci atâta ipocrizie și atâta prostie, atâta lipsă de profesionalism și de bun simț!
    La rândul său, lui Vladimir Putin îi lipsea animația și umorul obișnuit cu care își „stropește” discursurile prin folosirea expresiilor populare rusești. Expresia feței sale indica extenuare după aproximativ 6 ore de pălăvrăgeli cu un interlocutor incredibil de prost pregătit. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a rămas gazda cordială până la capăt, mulțumindu-i în mod repetat lui Macron pentru eforturile sale de a facilita o soluționare pașnică a crizei în curs.
    Între timp, cancelarul german Olaf Scholz s-a întâlnit ieri la Washington cu Joe Biden, într-un efort de a-și arăta loialitatea față de „apărătorul” militar al țării sale și de a înlătura suspiciunile că Germania nu s-ar alătura aplicării sancțiunilor draconice, pe care le pregătește administrația Biden în eventualitatea unei „invazii” rusești a Ucrainei. În schimb, în timpul conferinței de presă Scholz a tăcut cu privire la problema prăbușirii Nord Stream 2, ceea ce indică cel mai abject sentiment de obediență care nu-ți poate oferi, ție ca telespectator, decât o percepție de lehamite nesfârșită. Aș vrea și eu să văd cu ce va funcționa industria germană, dacă se suspendă livrarea de gaz rusesc! Nu că le-aș duce grija, dar așa cum occidentalii (europeni și americani) au distrus statele balcanice (inclusiv și pe noi), au pauperizat și-au nenorocit atâtea națiuni, sper doar să primească îndărăt exact ceea ce-au livrat: șomaj, foamete, taxe și biruri împovărătoare, mafii corporatiste și bancare, depopulare etc. N-o fi creștinesc, dar polițele le plătim aici, nu dincolo!
    Adesea mă întreb, ce se întâmplă dacă acțiunea Rusiei este încadrată în termenii OBLIGAȚIEI DE APĂRARE, pe care SUA și aliații săi NATO au invocat-o atunci când s-au angajat în intervenția lor în Libia, împotriva regimului Gaddafi? Unde vor sta atunci Germania și statele membre UE?
    Vechea remarcă, că toată politica externă este doar o proiecție a politicii interne, este valabilă în toate aceste angajamente diplomatice europene. Dacă va exista război sau pace între Ucraina și Rusia, această stare de fapt ar putea să fie în afara controlului vreunuia dintre acești lideri europeni și ar putea foarte bine să se poziționeze în afara controlului lui Vladimir Putin. Fitilul poate fi aprins chiar de către detașamentele de forțe speciale, britanice sau americane, care circulă acum în apropierea liniei de demarcație dintre Donbas și trupele militare ucrainene, așa cum lovitura de stat din februarie 2014 de la Kiev a fost concepută de Victoria Nuland fără participarea sau cunoștințele detaliate ale șefilor ei.
    În concluzie, privim cu toții involuntar deznodământul unui conflict care a durat zeci de ani, care este la fel de adânc înrădăcinat și, posibil, la fel de greu de gestionat ca oricare dintre numeroasele cataclisme care au zguduit lumea occidentală în ultima sută de ani. O mare parte din acest deznodământ va depinde de inteligența, sângele rece și norocul singurului adult din cameră – Vladimir Vladimirovici Putin.

    1. Consimt:
      “Pentru oricine are ochi de văzut și minte să interpreteze FĂRĂ prejudecăți transmisiunea în direct a emisiunii Macron-Putin de aseară, care a început la miezul nopții, ora Moscovei, era evident că cei doi președinți erau epuizați și frustrați de neînțelegerea reciprocă după aproape șase (6) ore de discuții continue, la capetele opuse ale unei mese lungi de trei metri, cu o traducere livrată prin intermediul unor căști care mai mult i-a ținut în alertă decât să detensioneze atmosfera dintre ei.
      Oboseala totală a fost evidentă în special pe chipul lui Emmanuel Macron în timp ce își făcea rezumatul discuțiilor și răspundea la întrebările jurnaliștilor. Un om care nu-și pierde niciodată cuvintele când stă în fața unui microfon, așa cum este liderul francez, azi-noapte abia reușea să pronunțe coerent câteva fraze din cauza lipsei de concentrare. Era clar că, în ciuda complexității crizei în curs de desfășurare, Macron a fost un simplu mesager al unei Uniuni Europene dispuse să ofere americanilor recâștigarea controlului deplin asupra vasalilor săi europeni, inclusiv asupra Franței. Jurnaliștii ruși au subliniat în ultimele săptămâni că Rusia nu are cu cine să vorbească dintre liderii occidentali, deoarece sunt niște pigmei în comparație cu predecesorii lor de acum câteva decenii. Or, președintele francez a reprezentat un exemplu în acest sens: specialist în finanțe și fost intern la o mare casă de brokeraj a venit să susțină conferința de presă arătând și comentând ca un mic dealer bursier. Am auzit de la Macron doar remarci optimiste și goale despre modul în care Formatul Normandia va fi continuat în eforturile ulterioare de implementare a Acordurilor de la Minsk. Jalnic, fraților! Și când te gândești că ăștia conduc de la Bruxelles și tot deciziile lor și ale cozilor de topor autohtone au pus România pe butuci, ai senzația clară, ca trăitor al acestor vremuri, că trebuie cumva să te izolezi de toți și de toate. Să nu mai auzi și mai ales să nu mai remarci atâta ipocrizie și atâta prostie, atâta lipsă de profesionalism și de bun simț!
      La rândul său, lui Vladimir Putin îi lipsea animația și umorul obișnuit cu care își „stropește” discursurile prin folosirea expresiilor populare rusești. Expresia feței sale indica extenuare după aproximativ 6 ore de pălăvrăgeli cu un interlocutor incredibil de prost pregătit. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a rămas gazda cordială până la capăt, mulțumindu-i în mod repetat lui Macron pentru eforturile sale de a facilita o soluționare pașnică a crizei în curs.
      Între timp, cancelarul german Olaf Scholz s-a întâlnit ieri la Washington cu Joe Biden, într-un efort de a-și arăta loialitatea față de „apărătorul” militar al țării sale și de a înlătura suspiciunile că Germania nu s-ar alătura aplicării sancțiunilor draconice, pe care le pregătește administrația Biden în eventualitatea unei „invazii” rusești a Ucrainei. În schimb, în timpul conferinței de presă Scholz a tăcut cu privire la problema prăbușirii Nord Stream 2, ceea ce indică cel mai abject sentiment de obediență care nu-ți poate oferi, ție ca telespectator, decât o percepție de lehamite nesfârșită. Aș vrea și eu să văd cu ce va funcționa industria germană, dacă se suspendă livrarea de gaz rusesc! Nu că le-aș duce grija, dar așa cum occidentalii (europeni și americani) au distrus statele balcanice (inclusiv și pe noi), au pauperizat și-au nenorocit atâtea națiuni, sper doar să primească îndărăt exact ceea ce-au livrat: șomaj, foamete, taxe și biruri împovărătoare, mafii corporatiste și bancare, depopulare etc. N-o fi creștinesc, dar polițele le plătim aici, nu dincolo!
      Adesea mă întreb, ce se întâmplă dacă acțiunea Rusiei este încadrată în termenii OBLIGAȚIEI DE APĂRARE, pe care SUA și aliații săi NATO au invocat-o atunci când s-au angajat în intervenția lor în Libia, împotriva regimului Gaddafi? Unde vor sta atunci Germania și statele membre UE?
      Vechea remarcă, că toată politica externă este doar o proiecție a politicii interne, este valabilă în toate aceste angajamente diplomatice europene. Dacă va exista război sau pace între Ucraina și Rusia, această stare de fapt ar putea să fie în afara controlului vreunuia dintre acești lideri europeni și ar putea foarte bine să se poziționeze în afara controlului lui Vladimir Putin. Fitilul poate fi aprins chiar de către detașamentele de forțe speciale, britanice sau americane, care circulă acum în apropierea liniei de demarcație dintre Donbas și trupele militare ucrainene, așa cum lovitura de stat din februarie 2014 de la Kiev a fost concepută de Victoria Nuland fără participarea sau cunoștințele detaliate ale șefilor ei.
      În concluzie, privim cu toții involuntar deznodământul unui conflict care a durat zeci de ani, care este la fel de adânc înrădăcinat și, posibil, la fel de greu de gestionat ca oricare dintre numeroasele cataclisme care au zguduit lumea occidentală în ultima sută de ani. O mare parte din acest deznodământ va depinde de inteligența, sângele rece și norocul singurului adult din cameră – Vladimir Vladimirovici Putin.”

  4. Macron e cam tembel si nu prea stie ce spune cind linga el este un gigant precum Vladimir Vladimirovici .
    Bietul macron, copil abuzat sexual de pedofila de nevasta-sa !!!

  5. Romania cand a intrat in NATO a renuntat in scris la orice pretentie teritoriala ce ar aveao la vecinii sai, in special asupra teritoriilor romanesti ce actualmente apartin ilegal ukrainei.
    Banui ca asa o sa faca si ukraina si nu va mai fi nici un pericol pentru pacea din regiune.

    1. @ abc
      Dar poate că unii dintre noi ne dorim înapoi cele ce au aparținut poporului român. Nu vrem nimic altceva decât cele ce ne-au fost luate de vecini și nevecini. Oare Dumnezeu nu va auzi și dorința noastră!

      1. Am zis: teritoriilor romanesti ce actualmente apartin ilegal ukrainei.
        Sper ca Dumnezeu sa intelepteasca poporul roman si pe ai sai conducatorii sa nu se bage in razboiul ruso-american (otan) si la incheiere cu siguranta teritoriile noastrestapanite actualmente de ukraina vor fi parte din tara noastra.

    1. Ce sa nu permita ?
      Actualmente ukraina e condusa de satanisti ce vor sa-i distruga si Biserica, satanisti ce iubesc varsarea de sange dintre frati.

  6. 😅😅😅😅
    Război auzi… Vor să distragă atenția de la minunatul vacc, inoculat în peste 5mld de creduli.
    TREZIȚI-VĂ

    1. Un mic război, Putin să cucerească Donbas este oportunitatea așteptată.
      Se activează art. 5 și toate țările din NATO declară LEGEA MARȚIALA!
      Ceea ce este un lucru bun, poți rămâne la putere pe termen nedefinit, ordinele se execută și nu se discută și după cum spunea tovarășul Spânu, nu mai trebuie să se împiedice de Constituție iar tovarășul ” de tras pe nas” poate să execute pe cei declarați de el anul trecut “teroriști”.
      În state legea marțiala este oportunitatea de a confisca armele și de a strânge oamenii în lagărele fema unde totul este ecologic, ca și ghilotinele.
      În Canada este oportunitatea așteptată să execute pe toți care participă la ” lupta împotriva oranduirii de stat” și de o represiune mai puternică.
      Președintele Ucrainei a înțeles că este băgat la înaintare, după ce a mobilizat primul 100000 de soldați la marginea celor 2 zone separatiste iar Putin a început să mobilizeze armata ca răspuns. De aceea apelurile sale de a calma situația.
      În cazul în care se ajunge la lupte, Ucraina se rupe în 2, partea de est rămâne Rusiei, iar partea de vest… Mulți din mUE și alte părți au pus ochii pe resursele de acolo.
      Pentru România, dacă începe un război între Ucraina și Rusia situația este win-win, suntem puși în poziția caprei, micul avantaj din partea Rusiei este că primim ceva vaselina. În Dumnezeu ne este nădejdea, că satanele de la conducere fac totul să ne ducă la pieire. Să nu dezdanajduim, de partea noastră avem un aliat puternic, ” îndrăzniți, Eu am biruit moartea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button