X

„Varianta Omicron” – Pastile magice sau rezolvarea problemei Africii?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

by Kit Knightly 27 nov.  2021 – offf-Guardian

Ieri, OMS a etichetat varianta SARs-cov-2 B.1.1.529 drept „variantă de îngrijorare” și a numit-o oficial „Omicron”.

Acest lucru a fost pe cât de complet previzibil, pe atât de complet lipsit de sens. „Variantele” sunt doar instrumente pentru a extinde povestea și a ține lumea în alertă.

Dacă doriți să știți exact cum va afecta varianta Omicron narațiunea, ei bine, The Guardian a făcut un ghid util iată toate prostiile pe care vi le vom vinde în următoarele două săptămâni”:

  • Varianta Omicron este mai transmisibilă, dar nu știu dacă este încă mai periculoasă (ținând opțiunile deschise).
  • Ea își are originea în Africa, putând suferi mutații la un „pacient de SIDA netratat” (persoanele bolnave sunt terenuri de reproducere pentru „mutații periculoase”).
  • „Are mutații de două ori mai mult decât Delta… oamenii de știință anticipează că virusul va avea mai multe probabilități să infecteze – sau să reinfecteze – persoanele care au imunitate la variantele anterioare. (subminarea imunității naturale, vânzarea mai multor amplificatoare de presune, menținerea fricii).
  • „Oamenii de știință sunt îngrijorați” de faptul că vaccinurile actuale ar putea să nu fie la fel de eficiente împotriva noii tulpini, probabil că trebuie să le „modifice” (obțineți rapelurile și noul rapel pe care nu l-am inventat încă)
  • Oamenii de știință se speră că medicamentele antivirale aprobate recent, cum ar fi pilula lui Merck, să funcționeze la fel de eficient împotriva noii variante” (mai multe despre asta mai târziu)
  • Deja se răspândește în întreaga lume și ar putea fi necesare interdicții de călătorie pentru a preveni necesitatea unei alte blocări

Vedem deja pregătiri pentru mai multe “măsuri publice de sănătate”, cu presa citând pe nerăsuflate funcționarii de sănătate publică „îngrijorați”. Ni se spune că o nouă izolare nu va fi necesară… atâta timp cât ne amintim că trebuie să ne încurajăm și să purtăm măști și bla bla bla.

În general, totul este o prostie înfricoșătoare. Deși este destul de amuzant că administrația Biden a pus deja o grămadă de națiuni africane pe o listă cu interdicții de călătorie, când Biden l-a numit pe Trump rasist pentru că a făcut același lucru în 2020.

Image

Africa

Este interesant faptul că noua variantă ar fi venit din Africa, poate „mutând în corpul unui pacient cu SIDA”, deoarece Africa a fost cea mai mare gaură din narațiunea Covid de mai bine de un an.

Africa este de departe cel mai sărac continent, este dens populată, malnutriția și sărăcia extremă sunt endemice în multe țări africane și găzduiește mai mulți pacienți cu SIDA decât întregul rest al lumii la un loc. Și totuși, nicio criză Covid.

Acesta este un punct slab al poveștii și a fost întotdeauna.

Dimite el asesor científico del Gobierno británico

Vara trecută, modelatorul șef al virusului din Marea Britanie, Neil Ferguson, a încercat să explice acest lucru argumentând că națiunile africane au, în medie, populații mai tinere decât restul lumii, iar Covid este doar o amenințare pentru persoanele în vârstă. Dar cinci minute de bun simț discreditează această idee.

Motivul pentru care Africa are o populație mai tânără, în medie, este că – în medie – sunt mult mai bolnavi.

Există boli endemice în mari părți ale Africii, care sunt practic distruse în cea mai mare parte a lumii occidentale. Holera, tifos, febră galbenă, tuberculoză, malarie. Accesul la apă curată și asistența medicală sunt, de asemenea, mult mai limitate.

Și, deși a fost bătut în cuie în mintea publicului că a fi în bătrân este cel mai mare factor de risc pentru Covid, acest lucru este inexact. De fapt, cel mai mare factor de risc pentru moartea „de Covid” este, și a fost întotdeauna, a muri deja de altceva.

Adevărul este că orice virus respirator cu adevarat periculos ar fi tăiat o bandă sângeroasă pe întreg continentul.

În schimb, atât de recent ca săptămâna trecută, primim articole despre modul în care Africa „a scăpat de Covid”, iar decesele scăzute ale covid-ului de pe continent, cu doar 6% dintre persoanele vaccinate, este “misterios” si “derutant”. pentru oamenii de știință.

Din punct de vedere politic, națiunile africane s-au arătat mult mai puțin gata să accepte narațiunea „pandemiei” decât omologii lor europeni, asiatici sau americani. Cel puțin doi președinți africani „negătioniști ai Covid” – Pierre Nkurunziza din Burundi și John Magufuli din Tanzania – au murit subit în ultimul an și s-a văzut cum succesorii lor au inversat imediat politicile privind Covid.

Așadar, poate că Varianta Omicron este o modalitate de a încerca să împingă Africa în narațiunea covid pe care celelalte continente au îmbrățișat-o deja pe deplin. Acest lucru va deveni clar pe măsură ce povestea se desfășoară.

Desigur, de asemenea este adevărat că a fi „african” este forma abreviată pe care mass-media o dau pentru a mentine frica, bazându-se pe xenofobia profund înrădăcinată în publicul occidental. Vezi: „Albine ucigașe africanizate”.

Dar, oricum, Africa este jocul lung. Există o agendă pe termen scurt mai evidentă și mai cinică aici.

Pastilele magice

Să ne întoarcem la punctele de mai sus „Omicron” ale The Guardian:

  • Oamenii de știință sunt îngrijorați de numărul de mutații și de faptul că unele dintre ele au fost deja legate de capacitatea de a evita protecția imunitară existentă [creată de vaccin].
  • Oamenii de știință speră ca medicamentele antivirale aprobate recent, cum ar fi pilula lui Merck, [vor funcționa eficient] împotriva noii variante

„Noua variantă” este deja descrisă ca fiind potențial rezistentă la vaccinuri, dar NU la noile medicamente antivirale.

Giganții farmaceutici Merck și Pfizer lucrează amândoi la „pastile pentru Covid”, care chiar acum trei zile au fost promovate în presă:

  • S-ar putea ca SUA să aibă în curând o nouă pastilă Covid, care va schimba regulile jocului, dar succesul acesteia va depinde de testările rapide

În SUA, se poate emite o autorizație de utilizare de urgență numai dacă nu există un medicament sau un tratament eficient deja disponibil, astfel încât vaccinurile care nu sunt probe împotriva Omicron, ar fi vitale pentru a introduce în grabă pastilele cel puțin pe piața din SUA.

Dacă se descoperă că Omicron este „rezistent la vaccinuri”, dar NU la pastile, asta va oferi guvernelor o scuză pentru a se grăbi să aprobe pastilele în EUA, așa cum au făcut cu vaccinurile.

Deci, pariază-ți fundul că testarea va fi „rapidă”. Super rapid. Clipește și-o pierzi rapid. Rapid până în punctul în care nici măcar nu ești sigur că s-a întâmplat cu siguranță. Și acum au o scuză.

Într-adevăr, este exact același lucru.

O sperietura înainte de noul an. O scuză pentru a-i face pe oameni să creadă că, Crăciunul lor ar putea fi în pericol. Un exercițiu de a-și flexa puțin mușchii de control, scoțând și mai mulți bani de la mulțimea dublu lovită și împinsă, acum din nou îngrozită de varianta Omicron, și o bună lovitură de Craciun pentru prețul acțiunilor Pfizer, în continuă creștere.

În acest moment, fie puteți vedea modelul, fie nu puteți. Ești liber de la mașina fricii, sau nu ești.

Există un potențial argument: se simte grăbit și frenetic. Descoperit marți, numit vineri, interdicții de călătorie sâmbătă. Este pripit și poate că aceasta este o reacție la sentimentul că „pandemia” își pierde strânsoarea asupra minții publice.

Să sperăm că, pe măsură ce narațiunea devine din ce în ce mai absurdă, tot mai mulți oameni se vor trezi la realitate.

S-a subliniat că „Omicron” este o anagramă a “imbecil”.

Unu se întreabă dacă asta este intenționat și își bat joc de noi.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button