X

Sancțiunile occidentale împotriva metalelor rusești lovesc Bursa de metale din Londra

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bursa de metale din Londra (LME) a ​​declarat că membrii săi vor fi obligați să respecte noile sancțiuni din SUA și Marea Britanie, iar bursa va suspenda garanțiile pentru metalele restricționate produse în sau după 13 aprilie 2024. Totuși, restricțiile pot provoca incertitudine pe piață, subliniază LME.

„LME recunoaște că pachetul de sancțiuni modificat poate duce la o anumită incertitudine pe piață, ceea ce poate duce la solicitarea participanților de pe piață a folosirii metalului în cauză ca măsură defensivă. Prin urmare, este posibil ca un stoc relativ mare de metal relevant să fie necesar să fie manipulat de clienți din afara Marii Britanii”, a mai spus bursa.

Bursa atrage atenția asupra faptului că aluminiul primar rusesc din sistemul său de depozite a reprezentat mai mult de 91%. „Acest lucru indică faptul că o parte destul de semnificativă a pieței este încă pregătită să accepte livrări de aluminiu rusesc”, a concluzionat LME.

Cu o zi înainte, pe 12 aprilie, Statele Unite au introdus o interdicție privind importul de aluminiu, cupru și nichel produse în Rusia și, de asemenea, au interzis companiilor americane să presteze servicii pentru achiziționarea acestor metale, exportând, reexportând, vânzând sau furnizându-le. Din cauza sancțiunilor, LME și Chicago Mercantile Exchange (CME) nu își vor putea reface rezervele de aluminiu, cupru și nichel prin livrări din Rusia, a anunțat Trezoreria SUA într-un comunicat.

Bloomberg a scris că noile sancțiuni nu vor împiedica Rusia să vândă metal, deoarece nu împiedică participanții de pe piață din afara Statelor Unite să cumpere produse rusești.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. La occidentalii astia(ma refer la marionetele penibile din fruntea Coloniilor Vestului) prostia e practic congenitala!
    Pun in continuare sanctiuni unei tari cu resurse naturale inepuizabile, saracindu-si accelerat propriile populatii si distrugandu-si propriile industrii! In plus, la dezastrul asta se adauga si cel economic produs de nebunia progresista, numita Green Deal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button