X

COLDEAGATE – ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE/ȘPĂGI IMENSE PRIN CUPLUL COLDEA-DUMBRAVĂ ÎN JUSTIȚIE: Probe șocante difuzate de Anca Alexandrescu. Binomul Coldea-Dumbravă și Franța

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa iesirea la pensie a generalilor Florian Coldea, fost prim adjunct al șefului SRI, si Dumitru Dumbrava, declarat fost șef al Câmpului Tactic din Justiție, acestia au organizat cu ajutorul asociatilor lor un grup infractional pentru coruperea magistratilor, obținerea de șpăgi de la inculpați si afaceri pentru companii străine, in acest caz franceze. 
Printre avocati apare renumitul Doru Trăilă.

Ultima combinatie a cuplului Coldea – Dumbravă a fost excrocarea și santajarea omului de afaceri Cătălin Hideg, trimis in judecată într-un dosar instrumentat de Parchetul European condus de Laura Codruța Koveși.Acestuia i s-au construit acuzații și dosare pentru a-l obliga să-și vândă firma francezilor de la Biomerieux Franța. De altfel sunt cunoscute legăturile lui Florian Coldea cu Ambasada Franței și serviciile de informatii frantuzesti.

Context:nimeni nu a inteles până in ziua de azi afacerea Hexifarma și cum francezii au preluat piata de biocide din România.
Practic omul de afaceri Cătălin Hideg a fost abordat de către prietenul lui Coldea numit Neidoni (împreună au o casă pe coasta de Azur.) Neidoni a aflat de cazul lui Hideg de la un personaj numit Tocaci și de la prietenul acestuia Cezar Marin. Împreună cu Coldea și Dumbravă i-au cerut lui Hideg 600.000 euro pentru a „rezolva” acuzatiile cu dosarul EPPO.
Dar Hideg a primit 4 ani cu executare și a decis să depună o plângere la DNA.

O înregistrare indică că fostul general SRI Dumitru Dumbrava se intâlnește cu omul de afaceri Hideg și cere mai mulți bani, explică relația cu judecătorul și promite soluții in instanțele românești, dar după alegeri când se vor „rezolva” lucrurile.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Vaxxx albina !!! Vrem rechinii ăia mari !! Vrem dosarul lovilutia, mineriada, aasasinarea economică a României, prin devalorizare & privatizare & FMI îndatorare & corporații, pandemia & vaccin, dezvăluirea rețelelor iudeo – masonice care controlează partidele politice, parazitează și deturnează instituțiile statului român, le subminează independenta și le folosesc pentru promovarea intereselor unor state și organizații străine, începând din 89 și pana în prezent !!!!

  2. Se pare că anumiți băieți patrioți din servicii s-au trezit în al doisprezecelea ceas și s-ar putea schimba ceva în România la viitoarele alegeri! Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trăi și vom vedea și vom câștiga din nou independența cea mult dorită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button