X

Make Europe Great Again (MEGA). Conferință eveniment, în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conservatori și suveraniști din întreaga lume vor participa la conferința „Make Europe Great Again (MEGA)”, care va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului din București. 

Conferința este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”.

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a asculta și interacționa cu vorbitori de renume, printre care figurează personalități politice din România și invitați internaționali de renume. Vor fi prezenți George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și alte personalități internaționale marcante precum Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement”, anunță organizatorii într-un comunicat primit pe adresa redacției.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să ia parte la paneluri de discuții ce vor aborda teme actuale de interes geopolitic, oferind o perspectivă profundă asupra direcției în care Europa și lumea se îndreaptă în contextul actual.

Programul începe sâmbătă, 27 aprilie, la ora 14:00, și continuă duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button