X

DNA anchetează contractele de achiziționare a vaccinurilor. Oare?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Procurorii DNA au cerut Ministerului Finanțelor, pe 18 noiembrie 2021, într-un dosar care vizează vaccinurile anti-Covid, memorandumurile adoptate de Guvern pe tema semnarii contractelor de furnizare, precum si corespondența între ministere pe această temă.

„Avand in vedere cercetarile ce se efectueaza in prezenta cauza, in baza Ordonantei nr.243/P/2021, va solicitam sa ne transmiteti pana la data de 23.11.2021, urmatoarele inscrisuri, in fotocopii certificate pentru conformitate cu originalul:

1. Memorandumurile avand ca tema aprobarea semnarii contractelor de furnizare de vaccin impotriva Covid-19 impreuna cu toata documentatia care a stat la baza fundamentarii acestora.

2. Intreaga corespondenta purtata intre Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Sanatatii, respectiv Secretariatul General al Guvernului in legatura cu achizitionarea de vaccinuri Covid-19”, se arată în solicitarea DNA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button