X

Șovinul Viktor Orban bântuie și anul acesta prin Transilvania, la tabăra extremistă de la Tușnad

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ardealul este România, dar unii politicieni au făcut compromisuri ce au dus la o pierdere parțială de suveranitate.

În aceste zile premierul Ungariei se află în România într-o tabăra extremistă de unde va lansa, ca de fiecare dată, mesaje împotriva națiunii române.

Din informațiile publice acesta s-a văzut sau ar urma să se vadă și cu premierul României, Marcel Ciolacu, acesta din urmă aflat în competiție pentru voturile etnicilor maghiari.

Astăzi în Ardeal extremiștii maghiari acționează constant: de la administrațiile UDMR finanțate de la Budapesta, antreprenorii maghiari sprijiniți ilegal pentru a dezvolta afaceri și până la redobândirea ilicită a multe proprietăți ca urmare a unor retrocedări dubioase.

Suveranitatea economică, administrativă și politică din Ardeal este parțial afectată deoarece autoritățile și politicienii români nu își fac bine treaba.

Orban a devenit astăzi păpușa lui Putin, și-a găsit un stăpân care, speră el, îl poate ajuta în pretențiile sale teritoriale sau acțiunile de subminare a încrederii în statele unde Ungaria are interese.

Însă România este puternică deoarece România este poporul și nu tagma jefuitorilor.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button