X

Studiu de șoc: Proteina Spike poate provoca cancer?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Von Christoph Uhlmann

Proteina Spike pătrunde în nucleul celulei – inhibă sistemul imunitar și repararea ADN-ului. 

Un Studiu actual din Suedia ajunge la un rezultat șocant: proteina spike a SARS-CoV-2 poate pătrunde în nucleul celulei. Acolo inhibă sistemul imunitar și repararea ADN-ului. Inhibarea sistemului imunitar duce la boli grave. Deteriorarea ADN-ului nereparată poate duce la moartea celulelor, mutații periculoase inclusiv cancer.

  • Proteina Spike poate pătrunde în nucleul celulei
  • Acolo împiedică răspunsul imun adaptativ
  • Repararea inhibată a ADN-ului poate crește riscul de cancer
  • Autorii studiului recomandă utilizarea doar a unor părți din proteina spike pentru vaccinuri în viitor
  • Patologul american a constatat o creștere de 20 de ori a cancerului de col uterin

Daunele materialului genetic, adică ADN-ul, duce în mod normal la activarea mecanismelor de reparare în organism. Consecințele deteriorării ADN-ului nereparate pot include moartea celulei (apoptoză), mutații sau dezvoltarea cancerului. Un studiu suedez al Universității din Stockholm și al Universității Umeå cu titlul „Spike SARS-CoV-2 afectează repararea daunelor ADN și inhibă recombinarea V (D) J in vitro” din octombrie a ajuns acum la rezultate șocante.

Proteina Spike pătrunde în nucleul celulei

Folosind culturi de celule umane in vitro, adică într-o eprubetă, a fost posibil să se arate că proteina spike poate pătrunde în nucleul celulei atât prin boala SARS-CoV-2, cât și prin vaccinare cu preparate de inginerie genetică. Acolo inhibă imunitatea adaptivă, adică partea imunității care nu este înnăscută. Spre deosebire de imunitatea înnăscută, imunitatea adaptivă se poate adapta și este în mare parte responsabilă de cât de gravă este boala. Studiul afirmă: „Imunitatea adaptivă joacă un rol crucial în combaterea infecției cu SARS-CoV-2 și influențează direct rezultatele clinice ale pacienților. Studiile clinice au arătat că pacienții cu infecții severe cu COVID-19 prezintă un răspuns imun adaptativ întârziat și slab. Cu toate acestea, mecanismul prin care SARS-CoV-2 împiedică imunitatea adaptivă este încă neclar.”

Risc crescut de cancer din cauza reparării ADN-ului inhibat

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că repararea deteriorării ADN-ului este inhibată și scriu în studiu: „Din punct de vedere mecanic, am descoperit că proteina spike este situată în nucleu și inhibă repararea daunelor ADN-ului prin recrutarea importantelor proteine ​​​​ADN – Reparare BRCA1 și 53BP1 obstrucționate la punctul de deteriorare. Rezultatele noastre dezvăluie un mecanism molecular potențial prin care proteina spike ar putea interfera cu imunitatea adaptivă și subliniază potențialele efecte secundare ale vaccinurilor pe bază de spike de lungime completă.

Autorii studiului sugerează că proteina spike de lungime completă este cea care este responsabilă pentru aceste efecte secundare. Prin urmare, ei recomandă dezvoltarea unor preparate viitoare împotriva coronei numai cu părți din proteina spike, deoarece acestea ar putea fi mai sigure și mai eficiente.

După cum a demonstrat un Studiu, 53BP1 joacă un rol special în dezvoltarea ulcerelor canceroase. Acolo se spune: „Menținerea integrității și stabilității genomului este o sarcină importantă a reacției de deteriorare a ADN-ului (reacția de daune a ADN-ului) în celule, astfel încât orice întrerupere a acestei căi de semnalizare bazată pe kinaze să ducă la dezvoltarea diferitelor boli, mai ales cancerul”.

Creșterea de 20 de ori a cancerului de col uterin

I haven't slept since yesterday morning': Idaho pathologist details life inside COVID-19 testing lab | ktvb.com

După cum a raportat Wochenblick, patologul american Dr. Ryan Cole a observat o creștere rapidă a cazurilor de cancer. În special în cancerul de col uterin, s-a înregistrat o creștere de 20 de ori. Lista deja mult prea lungă a efectelor secundare ale injecțiilor corona care pun viața în pericol trebuie acum extinsă pentru a include o posibilă consecință înfricoșătoare pe termen lung.

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button