X

Rafila anunță al patrulea val în toamnă. „Scăpăm mai ușor dacă ne vaccinăm”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici nu a început bine relaxarea de vară că Alexandru Rafila deja anunţă al patrulea val al pandemiei.  Deputatul PSD a subliniat că este importat să ne vaccinăm şi să respectăm în continuare măsurile de protecție impuse de autorităţi.

Poate fi un al patrulea val al pandemiei, să speram ca nu vor fi foarte multe cazuri noi, dar așa evoluează acest tip de infecţii. Dacă ne vaccinam și dacă se respectă măsurile, s-ar putea să scăpam mai ușor. Deocamdată am vaccinat doar 20 % din cetățeni, ceea ce este foarte puțin. Azi au fost sub 40.000”, a declarat Rafila la România TV.

El a precizat că acest al patrulea val va începe odată cu venirea toamnei. „Nu putem să facem predicții, e posibil să fie la începutul toamnei. Dacă ne uitam la experiența altor țări care au o acoperire vaccinală mai bună, vedem că au deja rezultate mult mai bune”, a mai spus Alexandru Rafila.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Se pare ca Mengele-Rafila vrea sa realizeze cu noi, Planul cincinal de vaccinare la hectar! Iuda alogena, eu iti spun doar atat: poti sa latri cat poftesti, cu mine vaccinare, n-ai sa reusesti!

    1. Nu ajunge numai sa-i spui !
      Mai trebuie sa-i si bagi in cap !
      Un obiect calibrul 7,62/ak47 !
      Ar merita-o din plin !

  2. Arde-v-ar focurile iadului, slugoi nenorociti! O tot tineti cu vaccinarea, chipurile pentru sanatatea noastra, dar, in acelasi timp, ne luati, noua si copiilor nostri, painea de la gura si insasi vatra stramoseasca lasata noua de Dumnezeu, prin vanzarea pamantului Romanesc catre strainii. Ne vreti bolnavi si lipsiti de vointa ca sa faceti ce vreti cu noi. Luati-va gandul! Ma rog ca, noi, romanii, sa fim uniti si sa rezistam tavalugului criminal care ne asteapta.

    ‘N-avem puteri şi chip de-acum
    Să mai trăim cerşind mereu,
    Că prea ne schingiuiesc cum vreu
    Stăpâni luaţi din drum!
    Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
    Nici în mormânt!’
    (George Cosbuc,’ Noi vrem pamant’)

    1. Mi.s.a ridicat parul in cap!? Frumoasa poezie si reda perfect pt timpurile de acum! Pt ca exact asa va fi!!!!!!!!! ?

  3. Se vede pe fața lui ca e hoț, are o uitătură perversă. Rafila nu reușește să disimuleze așa cum reușește să o facă Arafat. Arafat iși joacă rolul mult mai bine, pesemne că are gradul mult mai mare și e al într-un serviciu de intelligence mult mai puternic (unii zic că CIA).

  4. Poate sa fie in cel mai tare serviciu…pt că pe lumea cealalta, va fi premiat la fel ca aici, de către stăpânul lui ,caruia i.a slujit! Doamne fereste! Mi e si frica sa ma gandesc doar…nu stiu cum de la.astia nu le e frica de mania lui DUMNEZEU pt ce fac cu oamenii!!!!! Vor da socoteală pt fiecare suflet chinuit sau omorât de vaccinurile pe care ei le baga pe gat la altii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button