X

Biden a fost validat ca președinte al SUA

Congresul american l-a validat pe Joe Biden în funcția de Președinte al SUA. Joe Biden a avut 306 electori validați față de 232 pentru Donald Trump. Joe Biden va fi investit în funcție pe 20 ianuarie.

În pofida obiecțiilor din partea republicanilor față de rezultatele alegerilor din Arizona și Pennsylvania, membrii ambelor camere au putut să certifice rezultatul alegerilor la mai mult de 14 ore de la începerea procesului.

Joe Biden va fi instalat al 46-lea președinte al SUA pe 20 ianuarie. Până pe 21 ianuarie va fi stare de asediu în Washington.

Trump acceptă transferul de putere către Biden.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. …se intra in logica NOM…antihrist isi pune slugile demonizate peste tot in functiile cele mai importante ptr a porni total si brutal la instaurarea lumii intunericului…rezistenta nu va mai fi la nivel de tari, de popoare, ci strict la nivel personal, nici macar la nivel de familie, asa cum aratau si parintele Iustin Parvu si Sf. Paisie Aghioritul…

    “Fiţi treji, priveghiaţi! Potrivnicul vostru, diavolul, umblă răcnind ca un leu căutând pe cine să înghită” (Petru 5, 8)

  2. Trump a spus ca va continua sa lupte; ce sa inseamne aceasta? Trumpu se afla la o baza militara in Texas, se zice ca ii lasa sa creada ca au castigat, iar apoi va da drumul la Insurrection Act. Ramane de vazut. Insa daca in armata este aceeasi mlastina, atunci totul s-a terminat pentru Trump. In ochii americanilor Bideu este ilegitim, cu toata confirmare s-a ‘legala’, este lipsit de orice autoritate morala. Pe retelele de socializare se poate observa o totala lipsa de incredere in politic si in presa. Chiar daca Bideu va fi instalat ca presedinte, cu ce avantajeaza politicul aceasta ‘reusita’, daca increderea de care s-a bucurat, atata cata a fost, s-a dus pe apa sambetei.

  3. La cat e de senil cred ca nici n-a aflat saracul, i-o fi spus Kamala?
    Madam Pelosi crede ca presedinte e Bush senior..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.