X

[VIDEO] Klaus Iohannis, pus la punct de judecătoarea Baltag în plenul CSM: ‘Obiceiul dvs de a face politică în CSM este evident’/ ‘Dulapul de la Cotroceni’ a plecat fără să răspundă

baltag gabriela

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Judecătoarea Gabriela Baltag i-a cerut joi, lui Iohannis, în şedinţa de alegeri din CSM, să nu mai aducă dezbinare în instituţie. Intervenţia a venit după ce Iohannis a susţinut un discurs în care s-a referit la majorităţi parlamentare.

“Obiceiul dvs. de a face politică în CSM este evident. Aş vrea să vă adresez o rugăminte care vine din partea mea şi nu numai a mea. Măcar la finalul mandatului nu veţi mai aduce dezbinare în această instituţie, pentru că suntem sufiecient de dezbinaţi. Ştiu că sunteţi un creştin, ştiţi şi dvs că la finalul vieţii nu văm socoteală pentru cât am urât, ci pentru cât am iubit şi iertat. Aş vrea să nu lăsăm să treacă această zi fără să spuneţi colegilor noştri şi societăţii cum vă raportaţi dvs. la posibilitatea de a fi din nou pe val în justiţie serviciile. Ştiu că în octombrie aţi spus că nu veţi lăsa să se întâmple acest lucru, dar ştiu că în septembrie aţi dat un vot în CSAT pe această chestiune”, a afirmat judecătoarea Baltag.

Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

iohannis csm Iohannis a avut parte de momente neplăcute joi, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii. După ce a confundat şedinţa celui mai important for al justiţiei cu o tribună politică şi a vorbit despre majorităţi parlamentare, Iohannis a fost luat la întrebări de magistraţi. La final, în loc să le răspundă, Iohannis s-a ridicat şi a plecat.

Judecătoarea Gabriela Baltag îl întrebase pe Klaus Iohannis care este poziţia sa cu privire la reintroducerea serviciilor secrete în justiţie, în condiţiile în care a votat în CSAT în favoarea proiectului propus de Predoiu în acest sens.

De asemenea, judecătoarea Simona Marcu i-a adresat preşedintelui o solicitare pentru o abordare lipsită de partizanat în plenul CSM.

“Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc mult succes!”, a afirmat Klaus Iohannis la final, după care a părăsit şedinţa.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Mi se pare firesc sa nu raspunda la o astfel de intrebare. De cand si pana cand o sluga isi ia la rost stapanul!? Sluga are obligatia sa execute nu sa formuleze intrebari.

  2. Dacă e luat mai tare, plavanul își pune coada în picioare și pleacă. Judecătoarea a găsit soluția!

  3. Cred că cea mai reușită ironie din aceasta interventie,a fost aceia cand l-a făcut “creștin”cu zâmbetul pe buze..Să zică merci toti minciuno episcopii din zilele noastre,aceasta judecatoare a făcut un real serviciu Dreptei Credințe,în locul lor..Eu i-as mai fi adaugat si “rugamintea” sa nu mai fie protestant

  4. Judecatorii ar trebui sa nu fie timorati in a se exprima deoarece, nu-i asa, Puterea Judecatoreasca este una dintre puterile din stat egala cu celelalte puteri. Asadar ar trebui sa se exprime cu un aplomb cel putin egal cu cel al celorlalte puteri din stat, mai ales avand in vedere ca, atat Parlamentul, cat si Guvernul, cat si Presedentia, nu detin intotdeauna niste aparate formate din oameni de o calitate suficient de satisfacatoare atat din punct de vedere al profesionalismului dovedit cat si, mai ales, din punctul de vedere al caracterului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button