X

[VIDEO] Înregistrare de la Peștera Sfântului Apostol Andrei – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, oficiată de un singur ierarh român: IPS Teodosie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Slujba de la Peștera Sfântului Andrei din Județul Constanța nu a putut fi transmisă LIVE așa cum a fost în fiecare an. Organizatorii și credincioșii cred că au a ”face” cu un bruiaj profesionist pentru ca evenimentul să rămână unul strict local. Totul în condițiile în care în ultimele zile a existat o adevărată campanie a autorităților centrale și locale prin care cetățenii erau îndemnați să nu meargă la marea sărbătoare creștină pe motiv că există un risc puternic de infectare cu coronavirus.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

14 comentarii

  1. Cine mai crede in ALEGERI ?!
   Oricum softul nu va scoate decit PE CINE TREBUIE .
   Vor merge la VOT STRICT MEMBRII DE PARTIDE SI CLIENTELA SLUGA SI OBEDIENTA .
   CITIVA PROSTI ,naivii si IMBECILII NATIEI in plus la VOT ,NEINREGIMENTATI IN SISTEMUL MAFIOT POLITICO – SECURIST POSTDECEMBRIST acelasi de 30 de ani ,doar figurile celor scosi in prim plan fiind altele (BUNICI ,FII ,
   NEPOTI ,STRANEPOTI deci -FAMIGLIA nestirbita de 40 ani de la fuga criminalului tradator pacepa (1979) !)care habar nu au pe ce lume se afla NU CONTEAZA .
   APROXIMATIV famiglia SISTEMULUI CRIMINAL POSTDECEMBRIST este in jur de SASE MILIOANE INSI .
   EI FAC JAFUL SI CARTILE !
   EI SINT STAPINII pina cind neamul asta va fi capabil sa nasca si ERUDITI ca MIHAI EMINESCU SI IUSTIN PIRVU .intr-un numar suficient care sa fie CAPABILI sa intorca cursul istorie TICALOS de doua mii de ani .
   PACATE STRIGATORE LA CER !

  1. bai idiotule si idiotilor care ganditi asa, ca n-am cum sa va spun altfel, pentru ca sunteti idioti.

   daca absentati de la vot nu le dai nici o creditare ca se duc membrii lor de partid, boilor!

   mergand la vot castigi doua lucruri:
   – votezi cum iti e constiinta!
   – impiedici sa iasa cu procent mare, care asta insemna de fapt legitimare. Ca e una sa votezi cu Partidul lui Cosmin care va intruni 4% si care 4% ii va manca din 30% ai PNLPSDUSERE. Altefl iesa cu 34 %.

   cum puteti fi mah asa de prosti???

   1. cosmin2

    Cred ca am macinat destul solutiile boicotului prin absenta si ale boicotului prin invalidarea votului sau votarii impotriva/partide mici. E evident ca solutiile astea, din punct de vedere strict politic, asa cum le intelegi tu, nu duc nicaieri. Spiritual vorbind, boicotul prin neprezentare e singura solutie corecta atunci cand stii ca nu esti reprezentat cu sanse de schimbare esentiala in bine pentru tot poporul. Nu mai esti una dintre rotile care misca politic un sistem distructiv. Cei care alcatuiesc astazi clasa politica de forta nu vor permite cuiva esential diferit sa ii inlocuiasca iar pentru ei ceilalti nu exista. Asa cum stau lucrurile azi din punct de vedere politic, populational si spiritual, cred ca singura solutie corecta ar fi separarea oficiala a celor doua mari grupuri de populatie care se vad clar la fiecare vot (votantii si absenteistii) si incep sa se vada din nou cu prilejul plandemiei (vezi “iresponsabilii” – “covidistii”). Separare politica si administrativa, nu neaparat teritoriala.

   2. @cosmin2 : bāi analfabetule, vorbeste civilizat ! Tu esti idiotul, care mergi la vot cu o încredere oarbā ca votul tāu de prostovan conteazā! Securistii māsluiesc alegerile de peste 31 de ani, chiar nu stii?! Sau esti chiar unul dintre ei, asa s-ar explica limbajul de retardat si de mahala pe care îl folosesti pe un site ortodox! Rusine.

 1. Toti episcopii si mitropoitii trebuiau sa fie ACOLO alaturi de IPS Teodosie ! Ar fi fost o miscare de forta la care nu se putea opune nici o sluga a sistemului – In prag de alegeri Mafia de Stat NU avea cum sa punea oprelisti si sa provoace un scandal national. INSA acum vedem ca majoritatea acestor ierarhi sunt santajabili sau prinsi in interese meschine si se tem de puterea vremelnica sau chiar de Covrig…

  1. „Toți episcopii și mitropoliții”? Păi care?! Nu am mai cunoscut așa ceva după sinodul tâlhăresc din Creta! Ăia care au vândut Ortodoxia? Ei or să facă reclamă și vaccinului, mai puțin, sunt oamenii sistemului! Aruncați un ochi peste Sinodul bulgariei ortodoxe; ei, acolo veți vedea episcopi și mitropoliți… care-L iubesc pe Hristos, nu pe mamona.

 2. Linkul pentru a vedea slujba nu merge. Se deschide o pagina cu o mâna si scrie ca linkul este defect sau corupt. Incarcati linkul pe alt site unde sa putem vedea slujba. Multumesc mult.

 3. Suntem alături de IPS Teodosie. Nu vom mai accepta să ne mai închidă Biserica. Nu avem în conducere oameni cu credință în Dumnezeu, acolo sunt doar persoane împotriva credinței ortodoxe și împotriva nației noastre. Supermarketuri și malluri deschise cu piețe și biserici închise sau în care oamenii sunt dați afară în frig, mișcări LGBT permise în aceeași perioadă în care pelerinajul este interzis. Doamne ajută!

 4. Deci Arhiepiscopul Teodosie tomitanul, s-a ridicat la așteptările Apostolului Andrei, cel întâi chemat. Dar ceilalți „confrați” unde sunt?! I-a luat valul de covid?! Se pare că valu ăsta i-a aruncat, cam departe de Corabia Mântuirii, Biserica!!! Ori s-au temut de ighemonii noii neordini antihristice? Păi dacă de-acuma s-au temut, cum va fi cu mărturisirea credinței? O lasă pe seama mirenilor? Poate. Păi nu e nicio problemă: vor mărturisi ei, însă cei ce se rușinează de Hristos…

 5. … de aici, până la deplinătatea credinței, mai e decât un singur pas: ca Arhiepiscopul Teodosie să se dezică de sinodul tâlhăresc din Creta 2016. Iată gheața a fost spartă, supunerea față de sitemul necreștin a fost descătușată… Să ne așteptăm ca revelația să fie desăfârșită? Nădăjduim!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button