X

Dr. Mircea Pușcașu: Ieșiți din turma fricii!

Ce vremuri incredibile! Asistăm la criminalizarea stării de boală și dezincriminarea terorismului de stat și global (căci ce este teroarea nejustificată răspândită de autorități și presă, pentru o boală care are rata de vindecare /supraviețuire de 99.75% ?). Ba chiar există federații medicale care cer (autoînvinovățindu-se) anularea malpraxisului pe timpul pandemiei, recunoscând in acest fel că au făcut malpraxis și cerând dreptul la alte acte asemenea!!

Desigur, vor fi și țapi ispășitori sacrificați pe altarele justiției oarbe și surde, in special trepăduși mici și mijlocii, iar bibanii de la Davos, ONU sau OMS vor culege doar crema centralizării politice și digitale a puterii globale de după The Great Reset. Acum vedem în lucru o schemă globală de socializare (/descentralizare) a responsabilității, o schemă de tip piramidal (OMS către guverne, guvernare către prefecți, inspectori, directori, cetățeni sau chiar către copiii de școală). Urmează prăbușirea economiei globale, haos general, poate vreun război.

Oricum vinovatul vei fi tu. Azi vezi doar începutul. Dacă cetățeanul nu a purtat mască la duș, nu mai contează protocoalele eronate ale OMS (raportări eronate, interzicerea autopsiilor, antivirale mai rele decât Covidul însuși etc), nu mai contează matrapazlâcurile tătarilor arafatici și cercelopați, nici lipsa măsurilor simple și ieftine pentru profilaxia cazurilor grave (e. g. suplimentarea vitaminei D3 la vulnerabili), nu mai contează nimic. Decât faptul că cetățenii insubordonați nu poartă mască când se plimbă singuri prin parc.

A, da, mai contează ceva. Indicele de 3 la mie. Chiar dacă el e total irelevant (matematic și epidemiologic) pentru că numărul de teste nu este același in fiecare zi, nici măcar in fiecare săptămână. E ca și cum ai avea pretenția să afli densitatea de pești dintr-un lac pescuind azi cu o undiță și maine cu zece, săptămâna viitoare cu 5, iar concluzia să fie raportată la suprafața lacului 😂.

Este evident că acest indice este făcut exact pentru a putea controla parțial rezultatele rotind potențiometrul care crește numărul testelor rt-pcr (și ele cu 30% erori fals pozitive).

Vor meseriașii de la centru să te țină la carceră și cu botnița in aer liber (unde e evident că diluția virionilor tinde spre infinit)? No problemo: cresc numărul testelor cu 20-30%, la fel cresc și șansele să găsească fragmente de ARN de Sars-Cov-2 in nasul oamenilor testați (fragmente despre care nu au nicio informație dacă sunt infectante, dacă au capsidă sau dacă sunt doar niște fragmente inofensive pe care le elimină pacientul care a avut Covid acum două luni).

Dacă ar fi fost onești și i-ar fi interesat evoluția pandemiei, atunci ar fi făcut un indice care se raporta la mia de teste făcute (nu la numărul populației, care este fix!).

Eu personal cred că este reală o ușoară creștere a incidenției Covid19, fapt care se datorează în totalitate caracterului sezonier (ca la gripe) al virusului.

Însă creșterea incidentei NU este dublată de creșterea numărului morților DE covid, nici de creșterea formelor grave (care ar necesita ATI), asta arată graficele reale, iar motivele ar putea fi multiple, de la introducerea de tratamente eficiente care previn formele grave (dexametazonă, anticoagulante, vitamine C, D etc), la imunizarea naturală extinsă a populației (anticorpi, celule T, celule mieloide), până la posibilitatea diminuării virulenței virusului ca urmare a unor mutații (totuși vorbim despre un virus ARN).

Ai avut Covid în martie? Ai imunitate? Ești sănătos tun? Nu-i nimic, dacă prefectul județului tău are ordin de la arafați, te pune să porți mască și când mergi singur pe stradă! Mască dintr-aia despre care există studii că nu are nicio eficiență nici in spitale sau săli de operație. Și patrulează poliția locală după oameni liberi pe străzii marilor orașe de zici că au anihilat toate rețetele de trafic de copii și femei, iar acum ce a rămas mai grav sunt oamenii fără masca supunerii pe figură. Ionesco, Orwell, Huxley și Zamiantin sunt invidioși pe tâmpiții ce guvernează azi pentru îndrăzneala imaginației lor distopice.

Eu sunt din vechea normalitate și țin să nu închei fără să vă reamintesc că este o datorie de conștiință de spus tuturor că regulile, hotărârile și legile idioate NU trebuie respectate. Dacă le respecți devii și tu treptat idiot. Pe guvernanți, nu-i mai poate nimeni demult bănui de inteligență sau cinste, și-au pierdut definitiv prezumția de bune intenții.

Deci fiți liberi, senini, bucurați-vă de viață, gândiți cu mintea voastră, devoalați minciunile, ieșiți din turma fricii!

Mircea Pușcașu (text preluat de pe pagina sa de Facebook)

Citiți și:

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. NU EXISTĀ NICI UN FEL DE VIRUS COVID!
  Deci, nici macar o „mortalitate” de 0.25 %. Unele surse indica 0.001%. Iar testele PCR dau eroare 70% ,si NU 30%, cum spune doctorul Puscasu. Deci, daca NU cumva este trompeta voalatā a sistemului medical anticristic, de ce NU spune complet ADEVARUL ?!! NU exista virus covid si NU exista nici un alt fel de virus gripal. NU exista virusi, NU au fost izolati niciodata si msi ales, de ce doctorul stomatolog Puscasu, desi pate foarte bine intentionat, el lucreaza pentru sistem si NU spune :: Fratilor!!! NU VA VACCINATI CU VACCINURILE CE VIN! DOAMNE AJUTĀ!

 2. Vă invit în spitale sa vedeți radiografiile oamenilor afectați de covid . Plămânul arata într un mod specific când este afectat de covid. Îți dai seama ca pacientul are virusul înainte de a fi testat. Și va invit sa ascultați mărturiile oamenilor infestați cu covid. Starea de sănătate a unora dintre ei este critica. Nu toate rezultatele testelor sunt corecte. Asta e adevarat. Nu e corect sa fie inregistrati asimptomaticii. Iarasi adevarat.Domnul doctor Pușcașu a fost pintre participanții la protestele antivaccinare și a vorbit în acest sens. Sa încetăm cu suspectate!

  1. Pai aici este problema…cand in spitale va exista transparenta…si vor face autopsii ca sa se stie exact cauza mortii……atunci se va inceta si cu suspiciunea…pana atunci o sa va confruntati cu problema „conspiratiei. ”
   Bolnavi au fost si vor mai fi, cat va fi lumea…rata mortalitatii din 2020 este mai mica decat cea din 2019…cu toata pandemia prezentata la tv.
   Gripa sezoniera a disparut ca prin minune…toate bolile au disparut…si a ramas numai covidul…
   Invitati lumea…dar cum…doar din vorbe?
   Iti arata la tv cum intra o ambulanta pe portile spitalului, si ne spune ca spitalul e plin…dar nu iti arata nimic concret….doar vorbe.
   Sunt multe lucruri care nu se leaga…cu ce se prezinta la tv…care nu incap intr-un comentariu.

   Cu stiinta sau nu, impingeti lumea acolo unde vor cei de sus sa ajunga….la vaccinare….pe care nici un doctor de pe lumea asta nu poate garanta ca nu va avea efecte secundare….dar de obligat..,vor sa te oblige.
   Un doctor, care are un coeficient de inteligenta peste medie…ar trebuii sa isi da seama ce inseamna sa obligi un om sa faca un act medical…si mai mult….fara ca el (doctorul) sa isi asume acest lucru….Cnstitutional vorbind, este crima impotriva umanitatii.

   Fiti transparenti , si se vor schimba lucrurile…dar nu sunteti.

  2. Faptul ca radiografiile celor etichetati drept bolnavi de COVID arata intr-un mod anume, indicand un oarecare factor comun, nu inseamna automat ca afectarea pulmonara a fost provocata de un virus. Inseamna doar ca exista un anume factor care trebuie descoperit, daca datele medicale acumulate pana acum, care nu ne pot spune mare lucru despre presupusul „virus”, nu pot oferi un alt raspuns clar.

   Plamanii pot fi lezati in foarte mult moduri, unele despre care medicina practicata pe scara larga nu poate/vrea sa ne spuna prea mult. De exemplu, sub tirul anumitor radiatii. Sau prin efectul combinat al unor substante toxice si radiatii. Cercetarea medicala are multe zone care sunt tinute intr-un con de umbra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.