X

România, zguduită de CINCI cutremure, la interval de câteva ore

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu mai puțin de cinci cutremure, la interval de câteva ore, s-au produs în România, în zona seismică Vrancea și Vaslui. 

Cinci cutremure s-au produs în noaptea trecută, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea și Vaslui. Cel mai puternic seism a avut magnitudinea 4.2.

Primul seism a fost la ora 20:37:23, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, și a avut magnitudinea 3.0. Cutremurul a fost la adâncimea de 114 kilometri.

Al doilea seism a fost la ora 22:00, în Vaslui, și a avut magnitudinea 2.9. Cutremurul s-a produs la doar 6 kilometri adâncime.

Apoi, la ora 22:14 tot în Vaslui s-a produs un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 6 kilometri.

La ora 00:39 a avut loc un alt seism, în Vaslui, cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 8 kilometri, urmat de un cutremur de 2,6 la ora 00:43, în Vaslui, la adâncimea de 5 kilometri, potrivit INFP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Deci nu m-am înșelat. Aseară cam pe la 1 m-am trezit din somn și mi s-a părut că mă zgâlțâiam ușor. Dar nu a fost 1 minut sau 2, ci vreo jumate de oră și mai bine. M-am intâi m-am speriat că începe un cutremur, apoi spre dimineață am început să crez că aveam eu un fel de spasme ușoare. Iar dimineață m-am dus pe site-ul institului național de fizică a pământului și am aflat că au fost într-adevăr cutremure în zona Vrancea. Numai că eu sunt din Suceava …
    Când mi-am dat seama că e (un început de cutremur) am luat în brațe icoana Preasfintei Treimi (a lui Rubliov) și mă rugam încontinuu să ne scape Dumnezeu de cutremur. Problema nu e faptul în sine că murim, problema e dacă suntem cu adevărat pregătiți pentru veșnicie. Pentru că după moarte urmează judecata și apoi răsplătirea. Când plecăm , plecăm pentru totdeauna.
    Am uitat să spun că dormeam pe o saltea aflată la podea. Posibil salteaua aia să fie mai sensibilă. M-am gândit și la viarianta dacă mă zgâlțâiam încet de la bătăile inimii.

  2. Pe sataniștii Covid-ului ar trebui să-i sperie rău, căci ei umblă cu cioara vopsită.
    Nimeni nu poate ieși de sub mâna cea tare a lui Dumnezeu, așa că, fiți atenți toți cei care lucrați minciuna, fiindcă aceste avertismente vă sunt dedicate cu precădere.

  3. Aceleasi cutremure ce s-au produs in Romania fara pagube materiale si abia simtite d e catre romani a lovit si Turcia si ce-a lasat acolo… O fi de bine , o fi d e rau ? Intrebare : daca Emanuel Macron va trimete ajutoare , salvatori din Franta , ce va face Erdogan , ai va primii pe aia sau ai va trimete ramburs acasa la ei stiind ce-a declarat mai zilele trecute referitor la Franta si Macron ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button