X

În ziua spurcatei rugăciuni musulmane în Biserica Chora, transformată în moschee, Turcia a fost lovită de un cutremur de 7 grade

clădire prăbușită după cutremur
Clădire prăbușită în Izmir, Turcia, după cutremurul de 6.7 pe Richter

Anunțam acum 2 zile: Crimă la adresa Ortodoxiei: Turcii au distrus frescele din biserica Chora, și că astăzi va avea loc prima rugăciune musulmană în această biserică, pe care Erdogan a transformat-o în moschee. Doar că Dumnezeu nu se lasă batjocorit de niște păgâni și iată că astăzi Turcia a fost lovită de un cutremur foarte mare.

Cutremurul de 6.7 pe Richter, produs în Arhipelagul Dodecanez, a fost resimțit puternic în Grecia și Tucia. În orașul Izmir mai multe blocuri s-au prăbușit.

Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurul a avut loc la ora 13:51:24 (ora locală a României).

Nori de praf s-au ridicat în orașul turcesc Izmir, acolo unde seismul a fost resimțit cu intensitate.

Video: clădire pusă la pământ în Izmir

Un localnic a surprins momentul în care un bloc se prăbușește, după cutremur.

Cutremurul a fost resimţit până în capitala Greciei, situată la aproximativ 300 de kilometri distanţă, anunţă Institutul Geodinamic al Observatorului din Atena, relatează Ekaterimeni.

Localnicii au filmat momentele de după cutremurul de 6.7 pe Richter.

Centrul Seismologic Europeano-Mediteranean (EMSC) estimează intensitatea seismului la 7 grade pe scala Richter.

 

 

 

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Bătăia lui Dumnezeu s-a abătut asupra Turciei și după transformarea Catedralei Sfânta Sofia în moschee.
Bătaia lui Dumnezeu peste turci: Se surpă zidurile din Istanbul, cad schelele din Sfânta Sofia, este inundat orașul lui Erdogan

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cutremure
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Nu e nicio boala cronica. Daca este ceva este otravire cu otravuri chimice, deocamdata ici colo, sporadic. Insa, este foarte posibil sa treaca baietii la otravire pe areale mai mari.
   Otravire cu ce? Ei bine, fie cu gaze toxice, fie cu aerosoli toxici. Ati uitat de Colectiv?

   1. ,, turcii isi poarta coliva la brau …,, Sfantul Paisie Aghioritul
    DUMNEZEU asteapta dar nu se lasa batjocorit …valabil asemeni pentru paganii si pentru toate slugile lui antihrist din conducerea ROMANIEI si nu numai …
    DOAMNE ai mila de cei nevinovati si Apara ne prin Sfanta Crucea Ta.

    https://www.youtube.com/watch?v=2PbicjwUdX0

 1. ,,Vor veni vremurile când se vor renova chiar şi bisericile închise, şi se vor repara nu numai pe dinafară ci şi pe dinăuntru. Se vor împodobi cupolele bisericilor şi clopotniţelor. Dar când se va termina aceasta va veni domnia lui Antihrist. Rugaţi -vă ca Domnul să ne îngăduie o prelungire a timpului, ca să ne putem întări, pentru că ne aşteaptă vremuri înfricoşătoare. Vedeţi cu câtă viclenie se pregăteşte totul? Toate bisericile vor fi absolut măreţe, ca niciodată înainte, dar va trebui să nu se intre în acele biserici. Antihrist va fi încoronat ca rege într-o catedrală din Ierusalim, cu participarea clerului şi a Patriarhului.”
  SFANTUL LAVRENTIE AL CERNICOVULUI

  ,, Rugaţi-vă ca Domnul să ne îngăduie o prelungire a timpului, ca să ne putem întări, pentru că ne aşteaptă vremuri înfricoşătoare…,,

  https://www.youtube.com/watch?v=9VQ7kwp0JJU&t=91s

  Ioannis Doukas Vatatzes cel Milostiv

  Batranii Athoniti spun despre Regele de marmura care este Agios Ioannis Doukas Vatatzes cel Milostiv,adica acel imparat de la Niceea, care a fost complet inmormantat si indestructibil în Asia Mică, atât el cat și hainele sale regale!

  Dar luptele dintre franci și turci a facut sa se piarda urmele Sf. relicve atemporale și monolitice, situate așa cum se arată în Istanbul, acum sunt ascunse întro peșteră secretă, de care știu doar cativa si care au in paza secretul sacru de secole, în așteptarea evenimentului care-l va scoate la lumina!

  MĂRTURIA din America a lui GERONTOS Ephraim – 1950
  Primele dovezi valide și de încredere le avem de la Părintele Efrem a Americii, fostul Filoteu din Muntele Athos, care a relatat că informațiile cu privire la acest Ierotheos marele preot ia spus că a văzut cu ochii lui pe regele adormit Ioan!Pentru ce a fost relatat în mod special Părintele Efrem a Americii în opoioprotakousame în urmă mut de aproape 14 ani pe Muntele Athos casete cu vocea de aceeași vârstă:
  .Aici doarme regele pe nume Ioan pe care apoi Arhanghelul Mihail il va indica la creștini si că el va domni in curand. Le va arata cu degetul acel loc și se va fi chemat să conducă și să domnească poporul grec și ortodox . Și așa va fi!

  Cu ani în urmă Sfântul Munte a fost un preot pe nume Ierotheos.Care a venit din Asia Mică si Patriarhia Ecumenica la pus pe Muntele Athos sa faca hirotoniri, servicii memoriale, functii, etc A fost un preot sfânt de genul lui Agios Nikolaos.Acest preot sfânt din Asia Mică la sustinut la preotie.

  Omul era binecuvântat de Dumnezeu!Cincisprezece ore de veghe, petrecea acest om Din scaunul de domnie a coborât să stea din nou în picioare. Dupa trei ore care au urmat Utrenia lunga, el era tot în picioare!. Sa oferit un scaun să stea jos și nu a vrut. Spunând că ” Doamna noastră nu a obosit”, și noi toți să tremuram de oboseala?Acest preot sfânt, ne-a spus. El a văzut dormind pe regele Ioan, care va învia atunci când se va termina al treilea război mondial! L-am văzut!. Pentru ca buzele acestui preot nu puteau sa minta

  Pentru că el a trăit atunci acolo și era binecuvântat și sfânt bătrânii mei (nota celebrul Iosif Isihastul ) și împreună cu escorta, l-am abordat in biserică și am stat cu el acolo rugându-l sa ne raspunda la întrebări. Și ne spune urmatoarele am auzit cu urechile noastre.

  El spune că ” este un rege adormit și se va trezi!”
  Intrebam : Cand va fi acesta Marele sfânt al lui Dumnezeu”?
  Spunea că, „atunci când va fi al treilea război mondial”!
  Și, de asemenea, ne-a spus că „mâna dreaptă este pe mânerul sabiei! ». Care sabia este în mijlocul locului unde este asezat ”

  Și va mai spun „Când sabia va iesi din teacă, apoi va începe al treilea război mondial.”

  Această revelație a episcopului Ierotheou puțin timp înainte de evenimentele din 1955 a pogromului de la Istanbul și Izmir, trăiesc de Fericitul Gheron Iosif Isihastul de spileotos, care a murit pe 15 august 1959 AD.

  MĂRTURIA profesorului – 1970
  Următoarele probe a fost publicat pe Internet:
  „Narațiune care urmează descrie vizita unui profesor de la Universitatea din Istanbul în anii ’70.

  Noi aveam prieteni doi profesori turci de la Universitatea din orasul Kon. Într-o conversație avuta cu ei pentru viitor a venit problema recuperarii Constantinopolului.

  Apoi, profesorii din Turcia au zis:

  „Vrei să te duc să văzi ceva unic, cu condiția să fii legat la ochii de-a lungul traseului, astfel încât nu se poate localiza locul. Pentru că ceea ce veți vedea este un secret păzit”!
  Ea a acceptat și au pornit cu un jeep, el legat la ochi pentru a ajunge la destinația lor el estimează că trebuie să fi fost în jur de 10 de kilometri de Constantinopol / Istanbul. Asa legat la ochi l-au condus la un loc cu umiditate astfel si-a dat seama că au intrat intro pestera.

  Au mers ceva timp prin peșteră și când au ajuns la o galerie interna a pesterii a deschis ochii! Ce antikrysefperevaine ce-ar fi imaginat înainte! Arcadele erau destul de mari și la un moment dat au ajuns un mormânt deschis, fără nimic distinctiv. În interiorul mormântului a văzut un bărbat îmbrăcat în haine regale aristocratice si se distingeau două cruci roșii pe umerii lor, dar șocant a fost că acest om parea adormit cu fata de culoarea roz ca în viață.A fost adus cu imbracamintea si arma sa pentru ca avea in mâna o sabie. Și, în timp ce privea uluit, prietenii lui a spus:

  „Asta e regele Ioan Vatatzes, regele de la Niceea, el va conduce poporul grecilor. Secretul este transmisă din generație în generație in oameni de încredere și tradiția spune că atunci cand sabia va iesi în întregime din teacă, Grecii vor primi înapoi acel timp pierdut. Sa observat că sabia se mișcă unu sau două centimetri la cinci ani.
  Iar cat despre noi spun profetiile Sfantului Ieromonah Agatanghel spun ,, Atunci Boul va striga si magura cea uscata va plinge …,, Boul este ROMANIA iar movila dealul va plinge …DUMNEZEU stie unde este aceasta movila cuvant echivalent pentru magura .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.