X

Liturghie neagră satanică într-o clădirea a guvernului australian, pe 30 Oct

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

NOOSA, Queensland , Australia, într-o  locație deținută și operată de guvern din New South Wales (NSW), denumită J Noosa, găzduiește o liturghie neagră satanică pe 30 octombrie.

Conform celei mai recente actualizări de pe site-ul guvernului NSW,  „lăcașurile de cult pot avea până la 300 de persoane sau o persoană pe 4 metri pătrați de spațiu”. Cu toate acestea, nu este clar de ce guvernul , care a forțat închiderea ușilor bisericilor la începutul anului cu restricțiile sale  draconice de coronavirus, primește acum închinarea diavolului în propriile sale clădirisatana va fi literalmente invocat la un altar. Australia cea laică, are o istorie de separare legiferată a bisericii de stat, fără o religie de stat.

Pagina de Facebook Noosa Temple of Satan va transmite în direct evenimentul, care este sold-out. Pagina spune despre liturghia neagră, „satana are planuri mari pentru Principatul Noosa și Australia … Alătură-te nouă în părtășie, să efectuăm acest ritual străvechi, în care Lordul Întunericului este chemat prin invocări satanice. ” 

Potrivit site-ului web al J, costul unui bilet este prețul de 6,66 USD, care include și un „certificat de membru gratuit”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button