X

Liturghie neagră satanică într-o clădirea a guvernului australian, pe 30 Oct

NOOSA, Queensland , Australia, într-o  locație deținută și operată de guvern din New South Wales (NSW), denumită J Noosa, găzduiește o liturghie neagră satanică pe 30 octombrie.

Conform celei mai recente actualizări de pe site-ul guvernului NSW,  „lăcașurile de cult pot avea până la 300 de persoane sau o persoană pe 4 metri pătrați de spațiu”. Cu toate acestea, nu este clar de ce guvernul , care a forțat închiderea ușilor bisericilor la începutul anului cu restricțiile sale  draconice de coronavirus, primește acum închinarea diavolului în propriile sale clădirisatana va fi literalmente invocat la un altar. Australia cea laică, are o istorie de separare legiferată a bisericii de stat, fără o religie de stat.

Pagina de Facebook Noosa Temple of Satan va transmite în direct evenimentul, care este sold-out. Pagina spune despre liturghia neagră, „satana are planuri mari pentru Principatul Noosa și Australia … Alătură-te nouă în părtășie, să efectuăm acest ritual străvechi, în care Lordul Întunericului este chemat prin invocări satanice. ” 

Potrivit site-ului web al J, costul unui bilet este prețul de 6,66 USD, care include și un „certificat de membru gratuit”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
LuciferianismSatanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.