X

De ce pot fi considerate SATANISTE: Guvernul PNL din 2020, cât și actualul guvern PNL+USRPLUS+UDMR

sicrie italia decese

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Românii care au murit după ce s-au infectat cu coronavirus au fost predați familiilor în saci, sub pretextul că sunt contagioși. Același pretext a fost folosit și atunci când Ministerul Sănătății a interzis autopsiile. Însă autoritățile din Europa contrazic tot ceea ne se știe și aplică în România. Informațiile Centrului European fac referire la transmiterea de pe suprafețe contaminate, însă noile studii arată că șansele de infectare sunt de una la 10.000 de cazuri.

“Riscuri specifice asociate cu manipularea corpurilor persoanelor decedate ca urmare a infecției cu virusul SARSCoV-2 suspectată sau confirmată. Până în prezent nu există dovezi de transmitere a SARS-CoV-2 prin manipularea corpurilor persoanelor decedate.

Riscul potențial de transmitere asociat cu manipularea corpurilor persoanelor decedate ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 suspectată sau confirmată se consideră a fi redus și poate fi asociat cu:

• contactul direct cu rămășițe umane sau cu lichide corporale în care este prezent virusul;

• contactul direct cu vectori neanimați contaminați.

Întrucât SARS-CoV-2 viabil poate persista pe suprafețe câteva zile [7], există posibilitatea ca virusul să persiste și pe corpurile persoanelor decedate. Prin urmare, pentru cei care nu poartă echipament individual de protecție (EIP), contactul inutil cu cadavrele trebuie redus la minimum. Cei care vin în contact direct cu persoane decedate ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 (atât suspectată, cât și confirmată) trebuie să se protejeze împotriva expunerii la lichide corporale infectate, la obiecte contaminate sau la alte suprafețe contaminate din mediu prin purtarea de EIP corespunzător. Ca cerință minimă, trebuie purtate mănuși și halat impermeabil cu mânecă lungă.

În timpul manipulării standard, riscul asociat cu transmiterea prin picături sau aerosoli din căile respiratorii ale decedatului se consideră a fi redus. În schimb, procedurile generatoare de aerosoli sau procedurile care pot genera stropi în cursul necropsiilor comportă un risc mai mare și necesită EIP corespunzător [de exemplu, protecție pentru ochi și măști de protecție respiratorie cu filtru (FFP) din clasa 2 sau 3 (FFP2, FFP3)]”, se arată pe site-ul Centrului European pentru Prevenirea și Controlul bolilor.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu trebuia să vină Centrul European pentru Prevenirea și Controlul bolilor să ne spună aceste lucruri. Era la mintea oricui că aceste practici sunt absurde, dar în isteria propagată cu ajutorul tembeliziunilor, mai nimeni nu  mai reacționat și am înghițit făcătura satanistă a lui Arafat și a guwernerelor de pe timpul plandemiei.

Pe lângă batjocora de a fi înmormântați goi, în saci negri de nailon, o parte din cei morți nu au beneficiat nici de o slujbă de îngropare așa cum se cuvine conform rânduielilor. Peste toate acestea, traumele lăsate celor apropiați care nici nu și-au mai văzut părinții, bunicii, rudele pentru ultima dată.

Care este numele acestor fărădelegi, cu iz anti-creștin, dacă nu satanism! Cum vor plăti acești nemernici pentru aceste discriminări? Ne pasă de holocaust și de drepturile altor etnii, dar pe-ale noastre cine le mai respectă?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cei care votează așa ceva cum sunt din moment ce văd și știu aceste fapte? Și nu-s deloc puțini.

  2. Si daca ar fi numai atat… In primul rand pot fi considerate sataniste (ceea ce chiar sunt) pentru prigoana impotriva Ortodoxiei, pentru ca ne-au inchis in casa de Sfintele Paste anul trecut, pentru propaganda pe care o fac in favoarea unor practici anticrestine si pentru supunerea oarba la comenzile date de Oculta. Schimbarea riturilor de inmormantare e doar o mica parte din prigoana de care vorbeam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button