X

Canada va închide cetățenii „necooperanți” într-o locație secretă pentru coronavirus

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei locație rămâne secretă.

În timpul unei conferințe de presă, dr. Jacques Girard, care conduce autoritatea de sănătate publică a orașului Quebec, a atras atenția asupra unui caz în care patronii unui bar au primit ordin să aștepte până la primirea testelor COVID-19, dar au nesocotit ordinul și au părăsit sediul, înainte ca rezultatele (pozitive) să fie primite.

Acest lucru i-a făcut să fie considerați persoane „necooperante” și internați cu forța într-o locație de carantină.

„Vom putea izola pe cineva timp de 14 zile”, a spus Girard în timpul conferinței de presă. „Și este ceea ce am făcut în această dimineață … am forțat o persoană să coopereze cu ancheta … iar cooperarea polițienească a fost excepțională”.

Oficialul sanitar a prezentat apoi modul în care statul urmărește, de asemenea, oameni pentru încălcarea carantinei de acasă și mutarea forțată a acestora într-o unitate secretă.

„Pentru că am avut oameni izolați acasă. Și apoi, am văzut că persoana nu era acasă. Așadar, ne-am dus la casa lor și le-am spus că vă izolăm acolo unde dorim noi”, a spus Girard.

„Nu pretindem că cineva anume este neapărat bolnav de coronavirus. Dar statul are puterea de a forța oricum, un cetățean să se izoleze”.

După cum am subliniat anterior, guvernul din Noua Zeelandă a anunțat măsuri similare, spunând că vor închide toți noii infectați cu coronavirus și membrii apropiați ai familiei lor în „facilități de carantină”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneSănătateVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. „….într-o locație secretă pentru coronavirus”. Adica, inteleg, intr-o locatie pe care coronavirusul nu o stie… Cine a scris articolul asta?!

 2. Era vorba de cei care au fost testati pozitiv (sau au intrat in contact cu testati pozitiv) si care in mod intentionat refuza sa se izoleze. Stiri rusesti..

 3. Citez din articol: „Nu pretindem că cineva anume este neapărat bolnav de coronavirus. Dar statul are puterea de a forța oricum, un cetățean să se izoleze”.

  Bineînțeles! Nici măcar nu se mai ascund sub cuvinte frumoase și nobile. Este o declarație de război.
  Când vor realiza masele că cel mai mare dușman al cetățeanului este statul?

  Thomas Jefferson, al 3-lea Președinte al Statelor Unite spunea despre tiranie:
  „Când oamenii se tem de guvern este tiranie. Dar când guvernul se teme de oameni este libertate.”

  „Când un lung șir de abuzuri și uzurpări, care urmăresc invariabil același obiect, demonstrează un plan de aducere a popoarelor sub un despotism absolut, este dreptul popoarelor, este datoria lor, să dea jos un astfel de guvern și să asigure noi garanții pentru securitatea lor viitoare.”

  „Când tirania devine lege, rebeliunea devine datorie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.