X

[VIDEO] Donald Trump – Mesaj de PACE către Iran și noi sancțiuni economice

Președintele SUA, Donald Trump, a reacționat după atacul din cursul dimineții de miercuri asupra bazelor americane din Irak. 

Deși trebuia să ofere declarații la ora 18:00 (n.red. ora României), Donald Trump s-a lăsat așteptat de ziariștii prezenți la Casa Albă.

Donald Trump a venit însoțit de cei mai importanți generali ai SUA și cu Mike Pence, vicepreședintele SUA.

Trump a surprins în debutul declarației sale, spunând că Iranul poate avea un viitor prosper și l-a atacat pe Barack Obama, spunând că Iranul a atacat bazele militare cu arme construite din banii dați de fostul președinte al SUA. El a cerut aliaților europeni, dar și Rusiei, să se rupă de Iran, anunțând noi sancțiuni la adresa regimului de la Teheran.

”Niciun american nu a fost rănit în atacurile de noaptea trecută ale regimului iranian. Nu am suferit pierderi. Toţi soldaţii noştri sunt nevătămaţi şi la bazele noastre militare s-au înregistrat pagube minime. Armata noastră este pregătită. Atât timp cât sunt preşedinte al Statelor Unite, Iranului nu i se va permite să deţină arme nucleare

Marile noastre forţe americane sunt pregătite pentru orice. Iranul pare să dea înapoi, ceea ce este un lucru bun pentru toate părţile implicate şi un lucru foarte bun pentru lume. Faptul că avem această armată şi dotări minunate nu înseamnă însă că trebuie să le şi folosim. Nu vrem să le folosim. Tăria americană, atât militară cât şi economică, este cel mai bun factor de disuasiune. Nu a murit niciun american și niciun irakian. Săptămâna trecută am eliminat unul dintre cei mai periculoși teroriști. Antrena armatele teroriste, inclusiv Hezbollah, pentru a lansa atacuri teroriste asupra unor obiective civile. A alimentat conflicte civile în toată regiunea. A rănit şi a ucis mii de militari americani, inclusiv prin instalarea minelor artizanale care mutilează şi distruge victimele. Punea la cale alte atacuri și l-am anihilat. Trebuia eliminat mai demult.

Am decis să impunem noi sancțiuni la adresa Iranului și vor rămâne în funcțiune până când regimul de la Teheran se va schimba. Atacul de azi noapte a fost organizat cu banii furnizați de fost administrație a SUA. E timpul ca Germania, Rusia, Franța, Marea Britanie să se rupă de Iran. Trebuie să cooperăm pentru a face lumea un loc mai sigur.

Iranul trebuie să prospere, poate să fie o țară măreață. Lumea civilizată trebuie să dea un semnal clar şi unit regimului iranian: campania voastră de teroare, crime şi haos nu va mai fi tolerată. Nu i se va permite să continue. Astăzi voi cere NATO să se implice mult mai mult în procesul din Orientul Mijlociu. Suntem cel mai mare producător de ţiţei şi gaze naturale din lume. Nu mai avem nevoie de petrolul din Orientul Mijlociu. Trebuie să lucrăm cu toţii pentru a realiza un acord cu Iranul care face lumea un loc mai sigur şi mai paşnic. SUA sunt gata să facă pace cu toţi cei care o doresc.”, a spus Trump.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

    1. S. G. Popescu
      Esti cu treaba sa vezi cine e impotrva globalismului satanist iudeoamerican?
      Trump este un criminal impreuna cu toata gasca lui de satanisti!

  1. Fraților, nu vă lăsați înșelați…. E liniștea dinaintea furtunii…. Stați sa se termine sărbătorile și la rusi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.