X

SUA: Rugăciune musulmană într-o “Biserică” Catolică

Sursa: lifezette. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe internet circulă un videoclip în care apare Deputatul Ilhan Omar vorbind într-o biserică catolică, citind din Coran și lăudând pe Allah.

Data exactă a evenimentului nu este clară, deși pare să fie în preajma Crăciunului de anul trecut.

Se pare că evenimentul a avut loc la “Biserica” Catolică Sf. Petru din Washington, DC (deși nu se poate confirma 100%) – și aparent a făcut parte dintr-un eveniment pe care gazda l-a numit „Serviciul de Rugăciune Multiplă”.

Biserica se află la aproximativ două blocuri din Capitoliu. Mulți membri ai Congresului participă când sunt în oraș. Biserica este binecunoscută pentru că este foarte liberală.

Mulți oameni au fost îngroziți de ceea ce au văzut în acest videoclip și s-au dus pe Twitter pentru a împărtăși sentimentele lor despre acest discurs, pe care mai multe persoane l-au numit-o „blasfemitor”.

Ceea ce urmează sunt multe tweet-uri cu reacții.

„Preotul care i-a permis să stea lângă altar unei susținătoare al avortului, să vorbească într-o unitate catolică, ar trebui să fie mustrat”, a spus o persoană.

„Ce s-a întâmplat cu Biserica Romano-Catolică? S-a dezlegat de credință! ”, A spus un altul.

„Este o urâciune în biserici. Allah NU este Dumnezeul nostru, Mântuitorul nostru. Niciodată nu mă voi preda religiei lor. ”

„NU forțați acest lucru asupra mea”, a continuat această persoană pe Twitter. „Voi lupta cu ei. Rușine pentru această „biserică”! ”

„Aș fi ieșit”, a scris încă o persoană.

Iată mai multe reacții.

„Acest preot ar trebui să fie excomunicat, și niciodată să nu i se permită să mai realizeze acest sacrilegiu.”

„Ea (Omar) este discipolul lui satan”.

„Și cum această femeie a ajuns să își răspândească prostiile într-o Biserică Catolică ridică întrebări evidente – despre„ Biserica ”catolică”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Lui Ilhan Omar nu i s-ar fi permis vreodata sa predice intr-o moschee, in fata unor musulmani, dar la “catolici” orice a devenit posibil zilele astea.
    Ilhan Omar este o versiune mai “soft” a gruparii ucrainiene Femen, dar sa ia aminte ca Oksana Şaciko, cofondatoare şi fostă membră a grupului feminist ucrainean Femen, s-a sinucis, iar alte femiste ca Lady Gaga si Katy Perry se lupta cu depresiile. Feminismul dauneaza grav sanatatii mentale si echilibrului emotional.

    Mental Health Is A Feminist Issue
    https://www.talkspace.com/blog/mental-health-feminist-issue/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button