X

[VIDEO] Tulburător: Cum sunt răpiți copiii în plină zi

Categorii
trafic de persoaneEcumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Cumpănașu, susține că procurorii din cazul Caracal sunt pregătiți să pună batista pe țambal și să încheie orice anchetă.
  ”Dragi prieteni, SISTEMUL A INVINS: MORTUL ESTE VINOVAT si DINCA E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERITI URGENT CAZUL CARACAL. Nu exista clanuri, nu exista grupari de crima organizata in Caracal, in Olt sau oriunde in Romania. Tot mai multe „conserve” pensionate din politie, parchet si nu numai s-au activat deodata si ne explica cum Dinca este un biet batranel cu apucaturi sexuale, ba mai mult este promovata intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut sa le omoare. El doar le-a lovit si ce sa vezi in cazul lui Alex a incercat chiar sa o resusciteze, sa o salveze. Dar nu a putut si s-a gandit ca este mai bine sa o arda….OAMENI BUNI MI-E GREATA SI SCARBA. Aflu acum ca procurorul Popescu a lucrat de fapt inainte in DNA si a instrumentat dosare in favoarea unor oameni care au detinut si detin sistemul, DIICOT este pregatit sa o declare decedata pe Alexandra si astfel sa opreasca orice cautare a ei si a oricarui clan de pe acolo, INML se joaca cu soarta familiilor si face jocul sistemului pregatit sa declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza batranului nebun care s-a enervat si el putin si le-a lovit fara sa vrea. MI-E SCARBA. Daca Popescu vorbeste jumatate din oamenii importanti din Romania pierd tot, la fel alti martori propusi de mine.”
  https://www.stiripesurse.ro/alexandru-cumpana-u-a-explodat-dezvaluiri-despre-procurorul-din-cazul-caracal_1376308.html

 2. Dăncilă s-a imbolnavit intempestiv si a lipsit luni de la şedinţa Coaliţiei PSD-ALDE, unde Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, care au așteptat-o aproximativ 20 de minute să vină, pana au aflat ca se afla la Spitalul Militar.
  https://evz.ro/viorica-dancila-a-ajuns-la-spital-dezvaluire-de-ultim-moment-ce-se-intampla-cu-premierul-romaniei.html
  O fi avut vre-o problema de sanatate mai secreta, vre-o cadere nervoasa?
  Acum o saptamana, Dancila spunea: „le garantez tuturor că sunt mai puternică decât toţi la un loc, chiar dacă sunt femeie”, iar cand Tariceanu a declarat că nu vrea să facă parte dintr-o „guvernare impotentă”, a spus „Sincer, mă surprind aceste declaraţii ale domnului Tăriceanu. Eu cred că acest Guvern a obţinut rezultate şi cred că domnul Tăriceanu are miniştri în acest Guvern.”
  https://www.g4media.ro/viorica-dancila-la-conferinta-psd-dolj-nu-fac-niciun-pas-inapoi-jignirile-lor-nu-ma-afecteaza-sunt-mai-puternica-decat-toti-la-un-loc.html
  https://www.libertatea.ro/stiri/viorica-dancila-surprinsa-de-declaratiile-lui-tariceanu-care-a-declarat-ca-nu-vrea-sa-faca-parte-dintr-o-guvernare-impotenta-2721977

  1. numai gura de ea… este incapabila sa lege doua cuvinte si se eschiveaza cand situatia o depaseste… de aceea nici nu ia decizii singura in partid, ci prin consultari.. de fpat habar nu are cu ce se mananca functia de prim ministru… inainte ii dicta Dragnea cu punct si virgula ce sa faca, dar nici asa nu tinea minte tot… in ce hal am ajuns.. unii o mai vor si presedinte… ptiuu

  1. @UNUL
   SIGUR , aceasta lege este VITAL sa fie reintrodusa pentru :
   -pedofili
   -vinzatori de carne vie
   -violatori DOVEDITI in care victima NU A PROVOCAT (deci INTERZICEREA pe strada si locuri publice a VESTIMENTATIEI INDECENTE / fotografii publice PROVOCATOARE/frecventarea zonelor rau famate ,si apoi zbieri ca esti violata . ATUNCI cea violata intra sub incidenta legii violatorului ! AI CERUT VIOLUL ! )
   -SUBMINAREA ECONOMIEI DE STAT
   -GENOCID
   (asta inseamna executarea intregii clase politice ,securitate , justitie ,procuratura , politie postdecembriste si CONFISCAREA AVERILOR ,ceea ce
   AR FI DREPT si necesar )
   Dar atunci va trebui sa dam lovitura de stat ,NOI , NISTE CADRE MILITARE stasnice din REZERVA , sa decretam STARE DE NECESITATE TIMP DE TREI ANI ,SA CEREM de indata DISCUTII FERME cu UE punct cu punct pentru fiecare din INTERESELE NATIONALE incalcate FLAGRANT in recentele intelegeri UE ,fara vreo obiectie sau NEINDEPLINIRE IMEDIATA ,sa dam legea lustratiei pentru ultima suta de ani ,si legea RECRESTINARII ortodoxe pentru FIECARUI ROMAN traitor pe aceste meleaguri prin examene scrise sau orale (.ATEII/sectantii/homosexualii/alte religii /si ei vor fi onligati sa dea acest examen ORTODOX daca vor sa traiasca cu drepturi egale in REPUBLICA ORTODOXA ROMANA !si daca nu vor sa fie MARGINALIZATI ca minoritari fara drepturi depline cu majoritarii ,ortodocsii romani )
   Sa formam un guvern pe baza de examene la ACADEMIA STIINTIFICA , PE SPECIALITATE SI CU VECHIME DE 15 ANI in DOMENIU ,SA INCORONOM prin ungere UN VOIEVOD cu RANG DE REGEdin tata in fiu , din cadrul PATRIARHIEI ROMANE care sa fie UN ORTODOX HABOTNIC si nu MASON SI ECUMENIST .
   Si apoi , lucrurile se rezolva MAXIM intr=o saptamina .
   -LEGEA VENITULUI EGAL GARANTAT de O MIE CINCI SUTE DE EURO NET de la vladica la opinca timp de zece ani
   -Legea interzicerii cheltuielilor de protocol (stat, privat )timp de zece ani
   -Legea reinvestirii 100% a profitului in Romania timp de zece ani
   -LEGEA nationalizarior tuturor paminturilor si padurilo r si reinfintarea MARILOR FERME AGRICOLE DE STATpe linga primarii
   -LEGEA nationalizarii bancilor si tuturor industriilor strategice
   -Legea infintarii pe linga primarii a societatilor de STAT cu specific local :turism,lemn,materiale constructii,alimentar,confectii , pielarie.PUNCT.
   -Legea reinfintarii stadiului militar OBLIGATORIU de doi ANI atit pentru BARBATI cit si PENTRU FEMEI incepind cu virsta de 18 ani si terminid cu toate GENERATIILE pina la virsta de 40 de ani , unde pe liga instructie ARMATA se vor face instructie ORTODOXĂ,INSTRUCTIE pentru statutul de SOȚ/SOȚIE si MAMA/ TATA ,iar la final se vor ACORDA GRADE ca in armata la fiecare in functie de APTITUDINI , pornind cu CALIFICATIVUL de” INAPT ” pentru ORICARE din aceste STATUTURI .
   Sa vedem atunci cum un barbat sau o femeie se va mai putea casatorii atunci cind va obtine calificativul de” INAPT” pentru oricare din postura de sot/sotie/mama/tata .
   (IL accepti ca ” inapt ”,atunci nu mai deranjeziDELOC , INSTITUTIILE STATULUI cu divorturi , batai ,curvii si alte treburi gospodaresti , este INTERZIS prin lege , iar copiii unui astfel de SOȚ/IE/parinte
   ” INAPT ”in oricare din cele patru ipostaze nu au drept de SCOALA .
   Atita vreme cit O SOCIETATE ESTE UN TOT UNITAR este obligatoriu SA NE INTERESEZE COMPORTAMENTUL corect al FIECARUI INDIVID de pe strada/bloc/loc de munca /societate .
   InSTAGIUL MILITAR de doi ani invata GIBONUL sa nu vorbeasca la tel ca sa-l auda tot cartierul/supermarchetul /metroul , sa dea locul in troleu celui mai in virsta , sa arunce gunoiele si sa le selecteze pe cosuri doar in locurile amenajate , sa nu manince seminte pe strada , sa nu scuipe sa nu-si bage organele genitale in toate caldarile si telefoanele si recipientele , sa nu se REGULEZE in metrou , statie ,etc, masina proprie fara geamuri fumurii cu copiii ca spectatori sau camere de filmat si sa le difuzeze prin toata massmedia, si etc ……..
   Ai face O ROMANIE BOBOC !
   Iar unul ca dinca ar scoate doar haznalele de la puscarii……impreuna cu TOTII SEFII LUI mici si mari .

 3. @ MIHNEA

  Sunt intru totul deacord cu dumneavoastra, mai putin cu dreptul la scolarizare, de care trebuie sa beneficieze fiecare copil. Trierea sa o faca scoala pe parcurs.

  Si eu vad asta o solutie: o mana de generali, fie ei si in rezerva, sa puna mana pe putere si sa faca ordine in tara, dar va intreb:

  MAI SUNT IN ROMANIA DE AZI 5 GENERALI CAPBILI DE ACEST SACRIFICIU?

  Doamne ajuta!

 4. @COSMIN
  Din pacate in ROMANIA nici n-au fost niciodata GENERALI AUTENTICI .
  Daca ar fi fost ,STERGEAU TIMISOARA.de pe harta ROMANIEI in 1989 pentru ca ei stiau ca e LOVITURA DE STAT data.de agenturi straine cu cozile de topor din securitate .Dar nici macar n-ar.fi ajuns lumea SA IASA in strada 1989 pentru ca ei ar fi trebuit sa le puna mina in git TRADATORILOR,generalii securitatii,dejucindu-le planurile si sa nu le permita sa.faca AUSTERITATEA FALSA zece ani in ROMANIA(1979-1989)divulgindu-le planurile CRIMINALE .lui CEAUSESCU .
  CEI trecuti in .rezerva mai mult ca sigur cu sint si OMENI cu grade mici care au stofa de GENERALI ADEVARATI ,ORTODOCSI
  .
  Din pacate sint prea mari pacatele poporului si DUMNEZEU nu permite sa-i adune IN CUGET SI SIMTIRI ca sa faca intr-o noapte ce-ti spun eu .
  Apropo de copiii „INAPTILOR „!
  „Ce se naste din pisica ,tot soareci maninca.”
  Sa fii convins ca in familile de” INAPTI „nu se pot forma decit copii INAPTI .
  SCOALA nu ar putea avea nici o influenta pozitiva.asupra unor astfel de copii.
  EXCEPTIILE intaresc regula.
  Iar „exceptiile „isi pot croi un drumul in viata DEMN si DECENT si fara SCOALA ,dar intr-o societate CITOVA LA MINTE.
  Vorbesc de SCOALA care trebuie sa sa fie REVOLUTIONATA din radacini ,o data cu societatea aceasta cangrenata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.