X

[VIDEO] Tulburător: Cum sunt răpiți copiii în plină zi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Cumpănașu, susține că procurorii din cazul Caracal sunt pregătiți să pună batista pe țambal și să încheie orice anchetă.
    ”Dragi prieteni, SISTEMUL A INVINS: MORTUL ESTE VINOVAT si DINCA E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERITI URGENT CAZUL CARACAL. Nu exista clanuri, nu exista grupari de crima organizata in Caracal, in Olt sau oriunde in Romania. Tot mai multe “conserve” pensionate din politie, parchet si nu numai s-au activat deodata si ne explica cum Dinca este un biet batranel cu apucaturi sexuale, ba mai mult este promovata intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut sa le omoare. El doar le-a lovit si ce sa vezi in cazul lui Alex a incercat chiar sa o resusciteze, sa o salveze. Dar nu a putut si s-a gandit ca este mai bine sa o arda….OAMENI BUNI MI-E GREATA SI SCARBA. Aflu acum ca procurorul Popescu a lucrat de fapt inainte in DNA si a instrumentat dosare in favoarea unor oameni care au detinut si detin sistemul, DIICOT este pregatit sa o declare decedata pe Alexandra si astfel sa opreasca orice cautare a ei si a oricarui clan de pe acolo, INML se joaca cu soarta familiilor si face jocul sistemului pregatit sa declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza batranului nebun care s-a enervat si el putin si le-a lovit fara sa vrea. MI-E SCARBA. Daca Popescu vorbeste jumatate din oamenii importanti din Romania pierd tot, la fel alti martori propusi de mine.”
    https://www.stiripesurse.ro/alexandru-cumpana-u-a-explodat-dezvaluiri-despre-procurorul-din-cazul-caracal_1376308.html

  2. Dăncilă s-a imbolnavit intempestiv si a lipsit luni de la şedinţa Coaliţiei PSD-ALDE, unde Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, care au așteptat-o aproximativ 20 de minute să vină, pana au aflat ca se afla la Spitalul Militar.
    https://evz.ro/viorica-dancila-a-ajuns-la-spital-dezvaluire-de-ultim-moment-ce-se-intampla-cu-premierul-romaniei.html
    O fi avut vre-o problema de sanatate mai secreta, vre-o cadere nervoasa?
    Acum o saptamana, Dancila spunea: “le garantez tuturor că sunt mai puternică decât toţi la un loc, chiar dacă sunt femeie”, iar cand Tariceanu a declarat că nu vrea să facă parte dintr-o “guvernare impotentă”, a spus „Sincer, mă surprind aceste declaraţii ale domnului Tăriceanu. Eu cred că acest Guvern a obţinut rezultate şi cred că domnul Tăriceanu are miniştri în acest Guvern.”
    https://www.g4media.ro/viorica-dancila-la-conferinta-psd-dolj-nu-fac-niciun-pas-inapoi-jignirile-lor-nu-ma-afecteaza-sunt-mai-puternica-decat-toti-la-un-loc.html
    https://www.libertatea.ro/stiri/viorica-dancila-surprinsa-de-declaratiile-lui-tariceanu-care-a-declarat-ca-nu-vrea-sa-faca-parte-dintr-o-guvernare-impotenta-2721977

    1. numai gura de ea… este incapabila sa lege doua cuvinte si se eschiveaza cand situatia o depaseste… de aceea nici nu ia decizii singura in partid, ci prin consultari.. de fpat habar nu are cu ce se mananca functia de prim ministru… inainte ii dicta Dragnea cu punct si virgula ce sa faca, dar nici asa nu tinea minte tot… in ce hal am ajuns.. unii o mai vor si presedinte… ptiuu

  3. @ MIHNEA

    Sunt intru totul deacord cu dumneavoastra, mai putin cu dreptul la scolarizare, de care trebuie sa beneficieze fiecare copil. Trierea sa o faca scoala pe parcurs.

    Si eu vad asta o solutie: o mana de generali, fie ei si in rezerva, sa puna mana pe putere si sa faca ordine in tara, dar va intreb:

    MAI SUNT IN ROMANIA DE AZI 5 GENERALI CAPBILI DE ACEST SACRIFICIU?

    Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button