X

SCANDALOS: Politicieni îl somează pe Cumpănașu să tacă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fetița pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o după ce a luat-o la ocazie, susține că doi policieni îl somează să nu mai dezvăluie lucruri din cadrul anchetei.

„Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat sa renunt la aparitii publice si dezvaluiri a neputintei unor institutii in a apara viata copiilor nostri!. Cel putin in judetul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public sa nu mi se mai permita sa vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor doua partide importante si niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor. Devine totusi dubios ca 2 reprezentanti ai celor mai mari partide din Romania au cerut asa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeti? Considerati ca trebuie continuata aceasta lupta pt adevar si pt copii nostri care aproape m-a secatuit fizic si psihic? Si aproape mi a distrus viata familiala?”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Această formă de intimidare trădează legăturile chiar a politicienilor din Olt și alte județe cu rețeaua de trafic de persoane, din care făcea parte și Gheorghe Dincă.

Tot la adresa lui Alexandru Cumpănașu, gruparea #rezist duce de ceva zile o campanie de denigrare specifică lor. Pe cine încearcă aceștia să acopere?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Tot ce este rău în societate pleacă de la politicieni;apoi se lasă către procurori, judecători,polițiști,medici ș.a.;instituțiile publice sunt compromise demult

    1. Nu totul pleaca de la noi cei multi , politicienii sunt doar “ oglinda “ noastra . Schimbarea tb sa porneasca de jos nu de sus .

        1. Adunarile publice nu au nici un rezultat, dar iata ce deranj poate cauza “sistemului” un singur om motivat si cu tarie de caracter, precum Cumpanasu! Pasii constau in iesirea la rampa a cat mai multor “razboinici singuratici” de talia lui, a unor oameni care nu reprezinta vreun partid si nu ataca vreun partid, ci minciuna, impostura si criminalitatea organizata ajunse pana la cele mai inalte niveluri in politica, administratie locala si justitie.

    2. Credeti mai ca neamtul corcit mioritic nu stie???? Stie mai, stie!!! Minorele Romaniei exportate ilegal pentru sclavie sexuala in Europa de Vest sunt rapite de SRI prin intermediul clanurilor de proxeneti ce actioneaza la comanda SRI Central prin ordinul pe zi pe unitate transmis tuturor sucursalelor judetene SRI. Sucursale ce-si au sediile in cladirile Inspectoratelor de Politie Judetene. Si astea toate se intampla pentru ca din 1947 si pana astazi chiar daca Securitatea s-a revopsit in SRI dupa 90, aceasta este Cancerul ce a pus stapanire pe aceasta tara. Securistii fiind platiti regeste in fapt nu pentru a apara viata si integritatea fizica a cetateanului si pentru ca SRI sa le rapeasca baietii si fetele cetatenilor Romaniei pentru ca SRI sa aprovizioneze astfel piata sclaviei sexuale si de transplant de organe din Uniunea Europeana. Activitate ce aduce sute de milioane de euro in buzunarele sefilor si sefutilor, generalii ce conduc infasurati in fireturi si trese aurite Serviciu Roman de Incinerare.

  2. Mama Luizei Melencu: „La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul.”
    https://www.stiripesurse.ro/mama-luizei-pe-whatsapp-a-aparut-mesajul-ca-luiza-a-parasit-grupul-clasei-miercuri-noaptea_1375433.html

    1. Explicația ar fi următoarea:
      acel număr de telefon nemaifiind utilizat câteva luni, a fost închis. Ulterior a fost alocat unei alte cartele. Cartela a fost vândută unui client oarecare, iar acela și-a făcut cont de WhatsApp. Constatând că numărul de telefon pe care tocmai a inceput sa îl utilizeze face parte dintr-un grup WhatsApp, de care nu știe nimic, a bifat “ieșire”.

      1. Investigatia obiectriva a domnului Cumpanasu care duce la traficul de minore foarte probabil catre Deveselu, este criticata direct de Tismaneanu, Cristian Pârvulescu (Digi TV), Newsweek. Adica de vectorii fremei celei mai agresive corectitudini politice, explicit antiromaneasca.

        Teoria criminalului singuratic este sustinuta explicit de Ana Birchal – purtator de cuvant neoficial al lui Hans Klem ( ambasada SUA), ministru al justitiei din Romaniam care transmite condoleante familiei inainte de aflarea rezultatelor ADN.

        Acum reprezentantii primelor doua si cele mai mari partide politice, PNL si PSD !

  3. Se grabesc sa acopere acest caz facind tot felul de lucruri prin pionii lor sa distraga atentia de la acest caz -care oricum nu va fi uitat.

  4. @@@Anda,mă tem că tre’s vă contrazic!fiecare om își are slăbiciunile,patimile sale,însă a spune că politicienii sunt oglinda noastră deja e depășit cu mult;RĂUL SUPREM la ei este;atât timp cât la ei este puterea de a influența destine,nu are rost să intru în polemică cu nimeni; îndrăznesc să mă duc mai sus și să spun că,prin ceea ce fac,au putere și asupra vieții și a morții (sper să nu scriu o blasfemie).Ei vor fi participanți direcți la cipuirea populației prin legile ce le vor da;vor fi participanți la eliminarea banilor palpabili;ei sunt vinovații pentru actele biometrice
    Deci doamna Anda nu doresc decât contraargumente la ceea ce am scris.

  5. Peste o treime din firmele românești sunt fără profit și au solvabilitate zero, caracteristici ale companiilor „zombi”, iar 45% din societățile înregistrate, angajând 15% din forța de muncă au capitaluri negative. „Sunt legume moarte, ținute pe pat de băncile creditoare și furnizori”
    https://www.profit.ro/stiri/economie/economia-romaneasca-cimitir-de-firme-zombi-17865359

    16% din firmele americane sunt zombi, media globala fiind 12% firme zombi
    La inceputul anilor 90′ firmele zombi erau doar 2%
    https://www.businessinsider.com/zombie-firms-statistics-on-low-interest-rates-and-leveraged-loans-2018-10

    Asta se intampla cand intra in faliment corporatiile zombi
    https://ortodoxinfo.ro/2018/05/30/test-locuitorii-unui-oras-american-au-fost-avertizati-despre-o-activitate-zombi-extrema-in-timpul-unei-pene-de-curent-sa-ne-amintim-ca-trupele-se-antreneaza-si-cu-tinte-zombi-iar-cdc-avertiza-despre/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button