X

Hackerii mai nou cer legalizarea prostituției, spărgând site-ul Curții de conturi

Imagini pentru hackeri legalizarea prostitutiei"

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul Curții de Conturi a României a fost atacat de hackeri. Aceștia cer legalizarea prostituției, motivând că opt state europene au făcut deja acest pas.

Deși website-ul www.curteadeconturi.ro este funcțional, conținutul nu poate fi accesat, deoarece hackerii redirecționează orice utilizator către mesajul lor.

Mesajul transmis de hackeri:

Ooops… doar o verificare de securitate.

Se pare că Penta Guard a fost aici….

Știți de ce a fost atacat?

În opt state europene prostituția este legală și vrem ca asta să se întâmple și în România.

Munca sexuală este un drept al femeilor!

Curtea de Conturi, înființată la data de 24 ianuarie 1864, este o instituție care are rolul de a controla folosirea resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.

Rapoartele Curții de Conturi sunt puse la dispoziția Parlamentului, autorităților și instituțiilor publice și contribuabililor.

Curtea de Conturi una dintre instituțiile fundamentale ale statului de drept și se bucură de independență financiară, funcțională, organizatorică și operațională.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Groaznic le mai chinuie demonii pe “muncitoarele sexuale” (ca nu le place cum suna curva)… Doamne, astea chiar sunt vremurile din urma!

    1. Regret dar consider mesajul hakerilor ca unul foarte realist.Şî eu sunt creştin ortodox dar nu pot remarca faptul că BORDELURILE LEGALE sunt o necesitate mai ales in condițiile actuale

  2. Fraților, uite care este treaba :n-au decât s-o legalizeze, ca și pe timpul Mântuitorului era legala! Cu cât ispitele sunt mai mari, cu atât ai mai multa plata! Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

  3. Este influență pentru actul comercial (comerț=sex). Mai mult sex, mai multe „produse” rezultate. Și menținerea neinformării pentru promisiuni de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button