X

O româncă aruncă în aer bazele americane din România: Un adevărat bordel cu minore. „Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ana Maria Nuciu a fost pînă anii trecuţi traducătoare în baza militară americană de la Kogălniceanu. Totul părea să fie normal, pînă cînd Ana Maria descoperă că în această unitate militară ce aparţine forţelor NATO funcţiona un adevărat BORDEL, în care veneau fete minore pentru a satisface dorinţele unor militari, mai ales ale comandantului bazei „Black Sea Area Support Team”, OTTO BUSHER, ajutat de mîna lui dreaptă, plutonier adjutant principal al BSAST, LLOYD SPARKS!

foto Busher si Sparks in SUA

Cu o tenacitate incredibilă şi cu un curaj devastator, deşi a fost ameninţată direct de un militar american că o va călca cu maşina (sîntem în posesia unei înregistrări cu această convorbire), Ana Maria Nuciu a sesizat Parchetul în legătură cu acest bordel din incinta bazei militare! A fost o amplă anchetă desfăşurată de autorităţile americane şi române, invocîndu-se însă Acordul semnat în 2001 între cele două ţări, în care România ceda dreptul de anchetă al militarilor americani către SUA.

Într-un amplu serial, vă vom prezenta pe larg documente, fotografii, înregistrări audio-video, convorbiri şi fotografii, unele cu adevărat şocante, cu fetele minore racolate pentru plăceri sexuale.

Acum, însă, publicăm PLÎNGEREA PENALĂ pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT, în care cere ca „Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”, cel în care Gheorghe Dincă este acuzat că a răpit şi sechestrat două fete, fiind acuzat chiar de uciderea lor! Documentul conţine informaţii şi detalii absolut incredibile, pe care autoarea plîngerii, Ana Maria Nuciu, le argumentează însă cu probe concrete, care, în condiţii normale, ar fi dus la condamnări cu ani grei de închisoare. Fiind însă vorba despre interese militare, de SUA, de NATO, sînt forţe care încearcă mereu să pună batista pe ţambal ori de cîte ori astfel de scandaluri explodează în spaţiul public.

Veţi vedea în episoadele viitoare că România este pe primul loc nu numai la livrarea de fete pentru reţelele de trafic de persoane din UE, ci şi la traficul de femei pentru militarii NATO, aşa cum s-a întîmplat în Kosovo, Kuweit sau Bosnia şi Herţegovina! Să citim însă cu atenţie documentul trimis în 20 noiembrie 2019 de Ana Maria Nuciu către DIICOT:

Mulţi se vor întreba: ce legătură acest „BORDEL” de la Kogălniceanu cu Deveselu şi „Cazul Caracal”. Păi, are!

În primul rînd, pentru că şi Baza militară de la Deveselu a fost în centrul anchetelor penale din 2012, 2014, 2018, cînd s-a vorbit despre răpirea unor eleve de liceu pentru a fi oferite militarilor americani de la Deveselu. În 2014, şeful reţelei, Bogdan „Cocoş”, a fost sinucis în Penitenciarul Craiova, acolo unde este deţinut acum chiar Gheorghe Dincă.

În al doilea rînd, în ancheta jurnalistică asupra „Cazului Caracal” s-a vorbit iarăşi despre legăturile reţelelor de trafic de persoane cu baza militară de la Deveselu, pe care procurorii au ţinut morţiş să nu le ia în seamă.

Dar, vom avea suficient timp să dezbatem pe larg informaţiile despre astfel de „bordeluri militare” care au făcut obiectul anchetelor din Kuweit, Kosovo, Bosnia şi Herţegovina.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Din totdeauna adevarul i-a suparat pe cei din fruntea mesei. Ma bucura faptul ca exista romani care pun umarul la aflarea adevarului. Dumnezeu sa-i tina sanatosi si sa nu renunte la aceasta directie cu niciun chip sau pentru nimic in lume. Cinste unor asemenea oameni!

  2. Dacă ”autoritățile” și ”justiția” sunt neputincioase sau lașe, măcar să ne lase să ne facem singuri DREPTATE.

    Care e JIGODIA care a amenințat-o că o calcă cu mașina? Nume și prenume.

    1. @IONUT
      FII BINECUVINTAT ,de SFINTA TREIME ,VITEAZULE.!
      AMIN !
      Eu va astept din zi in zi sa iesiti la suprafață!
      Oricum cei care va chemăm de ani de zile ,VITEJILOR ROMANI ,DEMNI CURAJOSI,PATRIOTI,GENIALI SI ORTODOCSI HABOTNICI ,va iubim anticipat NECONDITIONAT si
      vesnic !
      SI SINTETI si VETI FI !
      DA DOAMNE,RAPID !
      AMIN !

      1. PĂRINTELE ILARION ARGATU A SPUS CĂ ROMÂNIA CA SĂ FIE AȘEZATĂ PE CALEA CEA BUNĂ TREBUIE SĂ AIBĂ LOC O CONTRA-REVOLUTIE CARE SĂ PORNEASCĂ DE LA FORȚELE CREȘTINE ORTODOXE ȘI NU DE LA SATANA CUM A FOST ÎN 1989 CÂND REVOLUȚIA A IZBUCNIT DE LA ACEL ERETIC SECTANT LASZLO TOKES. PE AMERICANI ÎI VA DA AFARĂ DIN ROMÂNIA AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL CARE VA ÎNCEPE CÎT DE CURÎND ȘI ÎN CARE VOR PIERI DOUĂ TREIMI DIN OMENIRE IAR BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII ȘI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DIRECT DE LA SFINTII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ȘI MÎNTUITORUL LUMII ÎNTREGI. JOS U.E DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA IMPERIALISTA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. CITIȚI CARTEA SFÎNTULUI PAISIE DIN MUNTELE ATHOS INTITULATĂ SEMNELE VREMURILOR DIN URMĂ, CARE SPUNE CLAR CĂ UE ESTE O DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA IMPERIALISTA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. PUTEȚI CUMPĂRA ACEASTĂ SFÎNTĂ CARTE PRIN COMANDĂ POȘTALĂ LA ACESTE NR DE TEL 0213311022 EDITURA EVANGHELISMOS ȘI 023632673O EDITURA EGUMENITA ȘI DE LA TOATE CELELALTE EDITURI ORTODOXE. DOAMNE AJUTĂ. TRĂIASCĂ DOAMNA SOSOACA.

  3. Să ne trăiești Ana Maria Nuciu, mulți și fericiți ani cu sănătate!!! Mila și ajutorul Lui Dumnezeu să fie cu tine pururea! Amin! ☦️✝️ Sănătate și mântuire! Doamne Ajută! Amin! ?

  4. Doamne ajuta!
    Ana Maria Nuciu – un om, o romanca si o crestina adevarata.
    O raza de lumina si de adevar pentru acest popor fortat, ingenunchiat , pizmuit si fara conducator.
    Maica Domului sa te ocroteasca!
    Iti multumim cu recunostinta.

  5. Din pacate asta vindem si la tv fete goale si manele,asta ca sa manipuleze omul. Va mai dau eu cateva nume a celor ce duceau fete la kogălniceanu. Unele sunt nume grele unele nu păcat ca nu vorbesc si militarii ce au lucrat si lucreaza acolo

  6. Yankii sa plece acasă. România plătește tribut greu pentru ,,aderare,,
    S-a VINDUT democrației și libertății. Aceiași soartă o au toate țările membre NATO.
    Sa ne aducem aminte de omorul celebrului qhitarist de către un sergent american ce conducea in stare de alcool, dar nu a fost măcar audiat de către poliție. Rușine ȚARĂ.

    1. Ei nu vor mai pleaca niciodata de buna voie!
      Trebuie usuiti cu simt de raspundete !
      Da, DOAMNE sa ne ajute TARUL VLADIMIR PUTIN!
      AMIN!

      1. AFARA, DIN ROMANIA cu Toate BAZELE/HOARDELE COTROPITOARE, MILITARE Americanoide, NOW, IMEDIATELLY, RIGHT NOW!…….
        RESTORE The DIGNITY, INDEPENDENCE and SOVEREIGNTY, of ROMANIA!.

  7. Americanii lasa doar data is si jaf in urma !
    Ce a lasat in Nicaragua , El Salvador , Honduras , Haiti ….. saracie si jaf
    Henry Kissinger – war criminal ….
    In Romania f tot ce vreau
    Basescu o jigodie un marsav!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button