X

Miting 10 august 2019 = Campanie de strângere semnături pentru Iohannis

UPDATE. Iohannis a dat startul strângerii de semnături la Piaţa Universităţii. R.Turcan: „Ne-am propus peste 35.000 de semnături la Sibiu”

UPDATE 13.14: Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lider al liberalilor sibieni, a declarat, sâmbătă, că şi-a propus să strângă peste 35.000 de semnături la Sibiu, pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis.

Ne-am propus peste 35.000 de semnături. Este numărul de semnături pe care le-am obţinut pentru alegerile europarlamentare, dar aşa cum simţim pulsul şi cum vedem oamenii că ne întreabă până să ajungem la corturi, cum să semneze pentru Klaus Iohannis, credem că numărul acesta va fi mai mare şi chiar, sper eu, cel mai mare de până acum”, a adăugat Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, „avem un preşedinte care are o recunoaştere şi o preţuire externă fără precedent pentru un preşedinte de ţară. Acest avantaj suntem datori să-l valorificăm”.

Ştirea Iniţială:

Preşedintele Klaus Iohannis a venit sâmbătă la Piaţa Universităţii împreună cu liderii PNL pentru a da startul strângerii de semnături necesare susţinerii candidaturii sale în alegerile prezidenţiale din această toamnă.

„PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea. Sper să ajungem cel puțin la numărul de semnături din 2014. Vă mulțumesc tuturor celor care veți semna pentru mine. Sunt în piața Universității împreună cu voi și mă bucur”, a declarat Klaus Iohannis, din mijlocul voluntarilor liberali care vor strânge semnături pentru candidatura sa.

Potrivit acestuia, românii trebuie să reconstruiască statul român devastat de guvernare psd-istă şi are nevoie de semnăturile acestora.

„Am început campania de strângere de semnături. Sper să vină cât mai mulţi români să semneze pentru candidatura mea. Eu vreau să continuăm împreună. Repet împreună trebuie să reconstruim statul român. Sunt dispus, ştiu cum să facem şi sunt convins că voi coagula o echipă puternică din PNL şi din alte partide din opoziţie, cu care să facem România normală. Acum un an de zile s-a întâmplat ceva care a început frumos, şi după aceea guvernul psd-ist şi-a atacat proprii cetăţeni cu bate şi gaze  lacrimogene. Nu mai doresc aşa ceva. Trebuie să vedem cine a dat comanda politică, şi îmi doresc ca manifestarea să fie paşnică, frumoasă şi Guvernul să păstreze ordinea cu calm”, a adăugat Klaus Iohannis.

De asemenea, şeful statului  a lansat un atac dur joi, de la tribuna Consiliului Național al PNL, la adresa guvernării social-democrate, despre care a spus că a eșuat pe plan economic, legislativ și al protejării propriilor cetățeni.

”PSD a promovat incompetența ca politică de stat, și mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor în sistemul public. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor și al complicităților de partid, în care doar o castă de privilegiați fac legea și își împart funcțiile și banii publici trebuie demolată”, a adăugat Klaus Iohannis.

Acesta a mai spus că „dezastrul” provocat statului şi cetăţenilor români de politica „falimentară” a social-democraţilor se observă în cazul de la Caracal. În schimb, Iohannis le-a propus liberalilor ca parteneriatul preşedinte – PNL să devină „nucleul care va cataliza toate energiile” astfel încât România să devină un stat funcţional.

„Vă propun ca parteneriatul preşedinte – PNL să devină nucleul care va cataliza toate energiile astfel încât România să devină un stat funcţional, cu instituţii eficiente în slujba cetăţeanului”, a subliniat Klaus Iohannis.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Doamne ajută,

  Din motive tehnice am redeschis un nou blog, unde creștinii care doresc să citească Noul Testament ortodox (1859), ediția originală, dar și care e prima ediție cu litere latine în limba română.
  Cititorii vor fi surprinși de limbajul ușor de înțeles și astăzi al acestui Nou Testament:
  https://cititorul.home.blog/editii-vechi-ale-scripturii/

  Mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

 2. Un protest adevarat pentru tara noastra trebuie sa fie:
  – impotriva alogenilor, strainilor care ne-au ocupat tara si toate institutiile !
  – impotriva noului marxism globalist iudeomasonic ue !
  – impotriva multinationalelor care ne jefuiesc resursele si economia!
  – impotriva bancilor care ne jefuiesc !
  – impotriva vanzarii pamantului stramosesc catre straini !
  – impotriva invaziei migrantilor mahomedani si negri !
  – impotriva desfraului sodomist homosexual!
  – impotriva tuturor „valorilor” occidentale care ne distrug ca popor, familie, traditie, limba, cultura, omenie…!
  Nimic din toate acestea la
  mitingul „rezistentilor” la Adevar….onegistii, tefelistii, corporatistii, sorosistii…si alti spalati pe creier cu „valorile” occidentului imperialist si de alogenii care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie, pentru a ramane o colonie bine jefuita de multinationalele si corporatiile occidentului „civilizat” !!!

 3. Roata se invirte dar hamsterul e mort. Ar trebuie reluate stirile cu copii disparuti in care este implicat.. Ludwig. Nu a existat un presedinte mai inactiv ca acesta, dar este un vot anti-PSD. Un vot anti, nu este un vot pro. In plus acesta nu are copii, se va gindi – evident – la urmatorul mandat, nu la urmatoarea generatie!

 4. Alogenul e „votat” din tastatura calculatorului de alogenii lui care au ocupat prin minciuna si viclenie institutiile statului ca lupii la oi….dupa ce au manipulat si indobitocit poporul transformat in populatie, asa incat numai sorosistii, onegistii, tefelistii, corporatistii, spalatii pe creier cu „valorile” occidentului iudeomason, cozile de topor, tradatorii si vanzatorii de neam voteaza un alogen !!!

 5. Presedintele este chipul si.asemanarea popprului sau.
  Daca in 1990 circa 75.% dintre romani pareau dupa.chipul si asemanarea lui ION ILIESCU ,25.% fiind regalisti ,in anul 1996 lucrurule s-au schimbat .
  La cei 25 % regalisti s-au alaturat 50 % din oamenii lui iliescu adica SECIRISTII criminalului de ceausescu ,CREATORUL LOR ,si au votat.pe Constantinescu,de aceea a si declarat acest PAPALAPTE constantinescu ca „l-au invins structurile sau sistemul.”
  In 2000 ,regalistii au abandonat lupta in majoritate si cei 50 %de securisti l-au votat cu miinile amindoua pe.TĂTUCA BASESCU,acesta transmitindu-i votantii mai departe lui MALAI -MARE.,IOHANIS,un diavol autentic.
  PESEDE sigur ca este in minoritate cu 25 % din electorat -membrii.si-si merita sorta de ANALFABETI NOTORII ,LIBIDINOSI si INSENSIBILI.
  In schimb cei 50%securistii clasci basisti s-au reorganizat si au migrat strategic in mai multe grupuri,ciolosi,barna(rezistentii usl/plus ) lui iohanis raminindu-i mai putini.de 15 %.
  Dintre regalisti au inceput sa simpatizeze multi cu.USL .
  La viitoarele alegeri SECURISTII CRIMINALULUI CEAUSESCU coalizati de TATUCA BASESCU si apoi impartiti in tabere strategice si prin progeniturile lor facind in continuare .jocul occidentalilor ,tradind POPORUL ROMAN ca de obicei incepind cu anul fugii tradatorului national securistul sef pacepa 1979,in schimbul SINECURILOR COMISIOANELOR ,JAFULUI .
  In jurul cui.se vor grupa SECIRISTII.-PIRANDA -SACALI asta tot TARTORUL TICALOS cel batrin SATANISTUL basescu va hotari.

  Ce sanse au cei sub 1%PATRIOTI ROMANI ORTODOCSI AUTENTICI ?!
  Sansele tind vertiginos catre cota zero zero.
  De aceea si cred ca va avea loc stergerea din istorie a MAJORITATII ROMANILOR ,ortodocxia continuind printr-o ramasita prin catacombe.
  DREPT E DUMNEZEU !
  LIPSA DE IUBIRE pentru DUMNEZEU si aproapele ,adica EGOISMUL primitiv,manifestat prin INDIVIDUALISM FEROCE a dus la disparitia neamului
  romanesc.
  Avem precedentul LOCURILOR !
  DACII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.